Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » 70 évesek beszélgessünk! fórum

70 évesek beszélgessünk! (beszélgetés)

❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯
637. ae12cc5be5 (válaszként erre: 634. - 82f54af148)
2008. dec. 4. 18:20

Nagggyon ügyi vagy, édesek a képek, kedvencem a mikulás cicus, és alig várom már, hogy a nagyobbik unokádról és barátjáról is feltedd majd!

Jó éjt mindenkinek, és sok puszi: Timi

636. ae12cc5be5 (válaszként erre: 633. - 82f54af148)
2008. dec. 4. 18:18

Na, mondd csak meg azt az újabb nevet! Írd meg neki, ide írjon, ha olyan nagyszájú, megesszük reggelire!

Nem idegesítettél fel (engem legalábbis) a dolog háborított fel, de nekem úgyis le kell vezetnem a múlt heti feszültséget valahol!

635. ae12cc5be5 (válaszként erre: 632. - Ae12cc5be5)
2008. dec. 4. 18:16

Ja, pl.: megyek be múlt héten a póstára, ahol dupla ajtó van. Már a 2. benti ajtót nyitom, amikor bentről egy magas csaj tol kifelé. Persze én tolatok, kihátrálok a lányommal, ő meg végig rám sem néz. Már elindul, erre utánaszólok úgy halkan, csalódottan szinte magamnak, hisz kezdek már hozzászokni: "Szívesen". Aztán mentem is befelé, de úgy üvöltött, hogy bent is hallottam: -Hát ki kell jönnöd ahhoz, hogy én kiférjek, nem? HÁT NEM, de nem azt nehezményeztem, hogy ki kell -e jönnöm, vagy sem, hanem a közönyösséget.

Undorító volt. Nem, akartam kimenni megkérdezni, hogy azért egy köszitől, vagy ha rámnézne és nem átnézne rajtam leesne -e a karikagyűrű az ujjáról így kari előtt vagy mit tudom én, mert nagyon szomorú és fáradtvoltam, és ez a bunkóság csak még jobban elszomorított. De most már vagyok annyira jól, hogy tartanék neki egy fél perces illemtant, hiszen akár ő is visszaléphetett volna, egy lépés kellett volna, és bent vagyok. De nem, még ő szól be.

2008. dec. 4. 18:15
Kis Családom! Most vannak fent az igazi szép képek.Most mondjátok,hogy ügyi vagyok.Puszi,jó éjszakát és szép álmokat mindenkinek: Éva
2008. dec. 4. 18:11

Kedveseim,már nagyon bánom,hogy itt írtam ennek az ennek! úgy látom felidegesítettelek bennetekt.

Aranyosak vagytok,imádlak benneteket.Remélem most már békén hagy,ha nem akkor csak szórakozzon.Az "újabb nevűtől" nem bontom ki a levelet,hanem törlöm rögtön.Megy a kép,ha sikerül.

Millió Puszika: Éva

632. ae12cc5be5 (válaszként erre: 603. - Alfoldi13)
2008. dec. 4. 18:07

Emberek mikre veszik a fáradtságot. Biztos túl sok szabadideje volt.

Én sosem tudnék másokat így megbántani, csak ha engem is bántanak...de akkor aztán reszkessen!

631. ae12cc5be5 (válaszként erre: 629. - 82f54af148)
2008. dec. 4. 17:59

Nyugodtan kérheted Hoxától, hogy zavarja el, ha megint belédköt!

Hoxa nagyon aranyos, és segít!

2008. dec. 4. 17:10

Drága Évi!

Reméljük meg lesz az illető!!! Vájuk a részleteket!!!

Még Bingonagyira sem mondhatsz ilyet!!!!

Imádunk Téged!!!!

Sokat meséltem a lányomnak, nővéremnek és férjemnek Rólatok. Azt mondták nagyon jó kis csapat!!!!!! Csak így tovább!!!!!!!!!

629. 82f54af148 (válaszként erre: 624. - Ae12cc5be5)
2008. dec. 4. 17:05

Kedveseim ne is törődjetek vele.Azért nyomoztam egy kicsit és lehet,hogy jó úton járok.Majd beszámolok,most várakozó állásponton vagyok.

Úgy gondolom meglesz az illető.Mindenkinek sok puszit és kellemes éjszakát kívánok szeretettel: Éva

628. 82f54af148 (válaszként erre: 616. - Sünciné)
2008. dec. 4. 17:02

Nem Édes Gabikám! nem magamra,csak Bingónagyira.

Most teszek fel egy pár képet,ha sikerül és majd meglátod.Sajnos mind vacak webkamerás,de kameráról még nem tudom felrakni.Örülök,hogy aránylag jól mennek dolgaid.Sok-sok puszi: Éva

627. ae12cc5be5 (válaszként erre: 619. - Sünciné)
2008. dec. 4. 16:36

Ja, a CT-ről nem írtam, köszönöm kérdésed: azóta sem találkozott a nővérem az orvossal- valahogy sosem sikerül elérnie, telefonon meg nem meri "zargatni", de üzent a nővérekkel, hogy a vártaknak megfelelő, sőt még kicsit jobb is, és az állapota is. Nem csordogál agyvíz, nem történt bevérzés...Hurrá!

Pont azon gondolkodtam tegnap, milyen szürkék a hétköznapok, hogy tudjuk utálni, ha dolgozni vagy mosogatni kell, vagy menni kell valahová, ahová semmi kedvünk, sokan meg annak is örülnének, ha tudnának mosogatni, dolgozni, menni.

Most mi annak is örülünk, ami másnak természetes. Mondjuk, ha tőlem valaki megkérdi, hogy vagyok, mi újság, általában a válaszom:-hál'Istennek semmi hír, mert ha valami velem történik, az csak rossz lehet. Úgyhogy én nagyon tudtam mindig értékelni a szürke hétköznapokat is!

Puszi, és pihenj sokat: Timi

626. ae12cc5be5 (válaszként erre: 616. - Sünciné)
2008. dec. 4. 16:29

Jézusom, jól megijedhettél. Szerencse, hogy nem lett baja!

Megalázó? Ez volt a legnagyobb problémája? Csak nem még sajnálni is kellene?

Az ittas sofőröknél csak a politikusok mentelmi joga bosszant jobban az utakon.

625. ae12cc5be5 (válaszként erre: 609. - Sünciné)
2008. dec. 4. 16:24

Jaj Gabi, nagyon szomorú dolgok ezek. Ráadásul nagy fájdalommal is jár. Nincs ismerősöd akinek van Bioptron lámpája? Állítólag csodát művel.

Nagyon drukkolok, hogy a fizikoterápia által javuljon a helyzeted!

Puszil: Timi

624. ae12cc5be5 (válaszként erre: 607. - 82f54af148)
2008. dec. 4. 16:13
Ja, és bár azt írtad, hogy téged nem érdekel, ki az, aki privátban mit tudom én kinek közülünk rosszat ír rólad, én ezt nem tudom elképzelni, hogy igaz. Az illető csak keveri a kakit...szerintem. Rólad mi rosszat lehetne ugyan írni?
623. ae12cc5be5 (válaszként erre: 606. - 82f54af148)
2008. dec. 4. 16:12
Ígérem, ne aggódj, este korán lefekszem. Aranyos vagy!
622. ae12cc5be5 (válaszként erre: 604. - 2d539db31c)
2008. dec. 4. 16:10

Látom Klári, te sem unatkozol.

Az én anyukám is sokat segít nekünk, igaz ő messze lakik ahhoz hogy hozza-vigye bárhová az unokákat, és rengeteget dolgozik, de ha havi egyszer náluk alszanak a gyerekek, vagy vigyáz rájuk, ha vásárolni megyünk, nekünk az is épp elég....és azt hiszem, neki is!

621. ae12cc5be5 (válaszként erre: 602. - Alfoldi13)
2008. dec. 4. 16:07
Jól tetted, hogy kitörölted.
620. ae12cc5be5 (válaszként erre: 599. - 2d539db31c)
2008. dec. 4. 16:06

Szia Klári!

Annyira jó, hogy Évi létrehozta ezt a fórumot.

Nézd meg, alig értem haza, a kisfiam gyógyszerei után az volt az első, hogy leültem hozzátok....igaz, mindjárt mennem kell tovább.

Nagyon jólesnek bíztató írásaitok, nagyon bizakodó vagyok én is, hisz a műtét hál'Istennek sikerült, és annyian szeretjük őket, és szorítunk nekik, hogy remélem, nagy baj nem lesz!

Igazad van, annyira szívesen csinálom, amit csinálok, jó segíteni, bár inkább ne lenne rá szükség. Minden egyes jó hír új energiát ad. Egyáltalán nem vagyok fáradt.

Amikor most kijöttem a kórházból, és felhívtam a nővéremet, hogy elmondjam, mi volt, mit adtam neki enni, annyira megkönnyebbült, hogy valaki bement hozzá, és nincs egyedül a plafont nézve. Ezek a dolgok mindig új lendületet adnak.

619. Sünciné (válaszként erre: 617. - Ae12cc5be5)
2008. dec. 4. 16:03

Timi!

Milyen lett a CT eredmény? Reméljük minden rendben!!!!!

Puszi

Gabi

618. ae12cc5be5 (válaszként erre: 597. - Sünciné)
2008. dec. 4. 16:00

Köszönöm Gabi, nagyon aranyos vagy.

Most megkérdezem, mi a baj, de ha már leírtad, mindjárt elolvasom, most megyek sorba.

Bármi is az, nagyon remélem, hogy nem komoly!

2008. dec. 4. 15:58

Sziasztok!

Jajj, de hosszú nap "volt" ez. Hála a jó Istennek a kis unokaöcsém eredményei jók, csak folyamatosan szednie kell a vasat. Reméltem, hogy nem lesz baj.

Egyedül mentem be délután a sógoromhoz, ugyanúgy van, ahogy tegnap, sok szót nem tud összerakni, így a felét nem értem annak, amit mond, ezt ő is visszahallja, már amikor kimondta, így sokat nevettünk, de azért egyszer el is sírta magát. Majd lesz jobban, sokat bíztattam.

2008. dec. 4. 15:29

Köszönöm Mindenkinek a biztatást. Az az igazság, hogy tényleg keveset mozgok, de kicsit meg is vagyok kötve a műtét miatt. Tornázni fogok megigérem!!

Évikém!

Remélem az " öregasszonyt" nem magadra értetted!! Igaz személyesen nem ismerlek ( sajnos ) de Te egy fitt, fiatalos nagymama vagy!!!!!

Klárikám!

Hol kapok ilyen kazettát? Ezt már mások is ajánlották, csak nem tudom hol lehet kapni. Most tuti megveszem!

Képzeljétek reggel hívott a lányom, hogy 13 autó karambolozott. Ő volt az első akibe belerohant egy kis teherautó. Szerencsére nem lett semmi baj csak nagyon megijedt. Egy részeg sofőr okozta a karambolt akit megbilincselve vittek el a rendőrök mert még velük is kakaskodott. Erre egy nő azt mondta, hogy milyen megalázó. Lehet, hogy ezért sokan elítélnek de tudjátok én minden ittas vezetőtől örökre elvenném a jogosítványát!!!

Puszi Mindenkinek!!!!

Gabi

615. 2d539db31c (válaszként erre: 609. - Sünciné)
2008. dec. 4. 11:34

Szia Gabika! Elkeserítő, amikor szembesülni kell bármilyen testi proplémával. Sajnos a gerinc kopása, meszesedése nem igen gyógyitható, csak különböző trükkökkel karban tartható. Én is az úszást, gyógytornát tudom ajánlani. A fizoterápia biztosan segít, de már előre sajnállak, hogy fél napokat a kezelésekre járással fogod eltölteni. Nekem is ajánlották mert a vállam, karom fájt. De köszöntem nem kértem belőle. Helyi kezeléssel injekciókkal tudták csillapitani a fájdalmat. De csak ideig-óráig volt eredménye. Feladtam és már lassan megszokom. Férjemmel közösen megleptük egymást egy Bemer 3000 mágneses kezelővel. Ha érdekel megtalálod a keresőn. Ha eszünkbe jut, vagy ha már csak rá számithatunk, használjuk.

Gabikám! pihenj, kiméld magad, de a mozgást se hanyagold. Jó gerinctorna kazetták is vannak. Érdemes megpróbálni. Puszillak Klári

2008. dec. 4. 09:47
Mindenkinek kívánok kellemes és szép napot, szeretettel: Éva
613. 82f54af148 (válaszként erre: 609. - Sünciné)
2008. dec. 4. 09:45

Gabikám Drága! Tudod egy öreg asszonynak már van minden nyavalyája! Csakhogy én fiatal koromban ismertem meg a Te betegségedet,inkább sajnos ez állapot.Sokat járj úszni és minden reggel akárhogyan is fáj tornázzál.Első alkalommal óvatosan és keveset,ha lehet a fürdőkádban, nyakig érő vízben.Aztán már lehet az ágyikód mellett is.Én minden reggel a falnak háttal állok és jól kihúzom magam,kb.tízszer,majd nyújtott térdel megfogom a lábaim sarkát,előre hajolva. Nekem használt,oly annyira,hogy 20-30 ilyen " produkcióra " vagyok képes,melyet az orvos is üdvözölt és hasznosnak tartott.Csak egyenes gerinccel ülj és járj.Remélem sikerülni fog a kezelés és a torna.Kívánok hozzá sok sikert.

Minden esetre most és később is kerüld a nehéz dolgok emelését és cipelését.

Puszillak: Éva

2008. dec. 4. 08:49
Jó reggelt!!! Szép napot mindenkinek!!!!
611. Sünciné (válaszként erre: 610. - Alfoldi13)
2008. dec. 4. 08:10
Valószínüleg nekem is majd gyógytornára kell járnom, persze én sem hiszem, hogy ennyi idősen segít a gerincferdülésen. Jártam már gyógytornára a műtét után de azt itthon is megtudom csinálni, szerintem. Persze végicsinálom, csak az a baj, hogy értemét nem látom.
610. alfoldi13 (válaszként erre: 609. - Sünciné)
2008. dec. 4. 06:32
azt hiszem neked már nem igen segitenek a bordásfali torna gyakorlatok az én gyerekeimet betanitotta egy gyogytornász pár torna gyakorlatra és próbáljuk csinálni javulást igazából nem látok kettőnél is gerincferdülés van.. de kitartoan csináljuk a logok a szeren cimű esti tornát...
609. Sünciné (válaszként erre: 601. - 2d539db31c)
2008. dec. 3. 21:04

Szia Klári!

Tudod mostanában elés sokat fájt a hátam és elmentem dokihoz.Hát nem mondhatnám, hogy jó lett a gerinfelvétel eredménye. Az egész gerincem csúnyán el van kopva és meszesedve. Ráadásul kissé ( van ahol jobban ) be is van a gerinc szűkülve. December 30-ra kaptam a fizioterepiára időpontot aztán majd meglátjuk!

Annyit mondott a doktornő, hogy nagyon ronda az egész gerincoszlop. Ja és elég komoly ( veleszületett )gerincferdülés. Tudom, hogy ez sok mindenkinek van, én csak azt furcsállom, hogy 25 évig minden évben volt orvosi vizsgálat és nem vették észre.

Persze mindenkinek van baja de azért egy kicsit elkeserít!!!

Köszi az érdeklődést!!!!!!!

Puszi

Gabi

608. 82f54af148 (válaszként erre: 602. - Alfoldi13)
2008. dec. 3. 20:44

István! én megéltem már elég hosszú időt,de elsüllyednék ilyeneket nem leírni,de még csak gondolni is.Milyen lelek lehet az ilyen "XY" "embernek",talán nincs is neki! Abban reménykedek csak,hogy a sorstól egyszer visszakapja duplán.

Ezt a dolgot most és itt a " kis család" előtt le is zárom,majd rágódok magamban egy kicsit,nehezen tudok emészteni sajnos.Te is tudod ezek szerint milyen dolog ez? Gondolom neked sem volt könnyű

feldolgozni az esetet.

Nem olyan lelki beállítottságú vagy Te sem.

Szép álmokat: Éva

❮❮ ... 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook