Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » 70 évesek beszélgessünk! fórum

70 évesek beszélgessünk! (beszélgetés)

❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯
487. 82f54af148 (válaszként erre: 486. - Ae12cc5be5)
2008. nov. 27. 08:14

Édes Kicsikém! A szívem megszakad annyira féltelek.Lapozz vissza én írtam a sogórnőm férjéről akinek műtét után megállapították,hogy rosszindulatú volt a daganat.Sugárterápiára jár,úgy fél évig? nem volt hosszabb én úgy emlékszem!

Majd két évig,még szigorú ellenőrzés alatt állt.Most 4 éve volt a műtét és az orvosok " gyógyultnak" minősítették.Azt hozzá kell tennem,hogy Ő jóval idősebb korában /65 évesen/ esett át ezeken,de idejében felismerték nála a két daganatot.Nyugodj meg Kedvesem,gondolj magadra és a kis családodra.

Bár mi is történjen,reméljük csak jó fog!Neked akkor is a családod mellett kell épp lélekkel és testtel állnod.

Szorítunk és várjuk az eredményt.Nem terhelsz minket egyáltalán.Örül szerintem mindenki,ha tud segíteni egy kicsikét a bánatod enyhítésében az együtt érzéssel és szeretettel.Puszillak: Éva

486. ae12cc5be5 (válaszként erre: 483. - 82f54af148)
2008. nov. 27. 06:25

Bár úgy lenne Nagyi!

Szeretlek Titeket!

Klárika, remélem, a család miatt vagy fent ritkán.

Ma az oviban karácsonyi alkotó du. lesz, semmi kedvem jópofizni, valahogy most nincs kari hangulatom, de a fiam miatt muszáj, na meg mert az óvó nénik figyelik ám, ha baj van otthon!

Holnap az unokahugom szalagavatója van, amit szegénynek már mindenki lemondott, nekem sincs kedvem menni, ez mondjuk csakis a műtét kimenetelétől függ, hogy ott leszünk -e.

Ne haragudjatok, hogy erre a vidám oldalra ilyen szomorú témát hozok, de szükségem volt a bíztatásotokra, nagyon jól esett.

Valaki nem tudja véletlenül, ha túl leszünk egy sikeres műtéten, és a szövettan esetleg azt hozza ki, hogy rák, akkor az mivel jár? Ha tudjátok, akkor csak őszintén, akkor is, ha rossz! Köszönöm!

Nektek nagyon szép napot, lehet, hogy ma már nem tudok jönni, holnap meg...?!

2008. nov. 26. 20:43
Az én kedves " kis családom" minden tagjának nyugodalmas éjszakát és csodás álmokat kívánok igaz szeretettel: Éva
484. 82f54af148 (válaszként erre: 480. - Majean)
2008. nov. 26. 20:41
Kedves Mártikám! Mi sem természetesebb annál,hogy ha létre hoztam a fórumot és ennyi remek emberke gyülekezik a szeretet mezején,akkor ez nekem nagyon nagy öröm.Én mint egy kotlós úgy figyelek és vigyázok rátok.Legyetek nagyon boldogok.Mindenkinek szép álmokat és jó éjszakát kívánok: Éva
483. 82f54af148 (válaszként erre: 477. - Ae12cc5be5)
2008. nov. 26. 20:37

Kedvesem Veled van az egész kis csapat,szeretünk.

Nyugodj meg minden rendben lesz.Sok puszit küldök: Éva

482. majean (válaszként erre: 470. - 2d539db31c)
2008. nov. 26. 18:31

Szia Klári!

Nagyon szépek és kedvesek vagytok, jó nézegetni a fotókat. Gratulálok Neked ehhez a szép családhoz !

A tegeződésről már mi is beszélgettünk de mégis maradt a magázódás, talán csak a megfelelő alkalom szükséges.

Köszi az ötletet.

Azért hímezgetek, hogy ne unatkozzam ui. mútötték a lábamat és kényszerpihenőn voltam. Most már egész jó, tudok biziklizni és autót vezetni.

Karácsonyi készülődésről majd írtok?

Nálunk ez lesz az első olyan év, amikor az unokánk már tud örülni az ajándéknak. Még csak gondolatban készülünk az ünnepre, bár ma ablakot pucoltam.

Szia, puszi: Márta

481. ae12cc5be5 (válaszként erre: 479. - Sünciné)
2008. nov. 26. 18:29

Köszönjük, persze, írok. Ha nem jövök fel, úgyis tudjátok, hogy baj van, de ilyen nem történhet!

Valahogy mindig akkor hív a tesóm, amikor nektek írok. Most is hívott, hogy ne menjen a párom, mert előjött az agresszív viselkedés (ez állítólag egy tünet), és nem engedi, hogy bemenjenek hozzá a hálószobábba.

Várom a holnapot nagyon, mert akkor legalább már befekszik a kh.-ba.

A turi tényleg nem lenne rossz, csak sajna a közelben rengeteg a turi, nagyon nehéz lépést tartani velük, ráadásul szinte mellettem van olyan is, akinek nagykere és 40 üzlete van, megteheti, hogy potom áron ad mindent, és minden héten árut cserél. Eddig még pénzt ebből egy fillért nem tettem zsebre, sőt, mínuszban vagyok, de remélem, behozom a hátrányt.

Sziasztok, sok puszi, jó éjt!

480. majean (válaszként erre: 466. - 82f54af148)
2008. nov. 26. 18:20

Szia Éva!

Volt egy bütyök a jobb lábamon, sajnos elhanyagoltam és eldeformálódtak a csontok, már nagyon fájt a lábközépem. Hallux valgus az orvosi neve, jó orthopédushoz kerültem, a lényeg az, hogy most már egész jó csak kicsit hosszú idő. Pontosan ezért kezdtem újra hímezgetni, persze szemüveggel.

Majd ha a fiam ráér feltetek képeket, én csak műkedvelő vagyok ebben. Papa-mama, meny-vő témában köszi a saját gyakszit. Nálunk családi hagyomány volt a magázódás de a tiszteletet tegező viszonyban is ugyanúgy meg lehet adni. Bízom benne, hogy nálunk is lesz hasonló alkalom mint Kláriéknál és akkor koccintunk...

Évike nagyon nagy lelked van és hálásan köszönjük a törődést ! Puszi Márta

2008. nov. 26. 17:04

Sziasztok! Ma egy kicsit későn jöttem de legalább sok mindent megcsináltam otthon.

Timi!

Szerintem a használtruha bolt nem rossz dolog. Főleg a mai világban!!!

Pénteken szorítunk a sógorodért. Amint tudsz valamit kérlek írj!!!!!!!!!!

Remélem jól van mindenki!!!!!

Puszi az egész CSAPATNAK!!!!!!

478. ae12cc5be5 (válaszként erre: 473. - Sünciné)
2008. nov. 26. 14:56

Puszi Gabi, Pesttől nem messze, Dunakeszin, májusban nyitottam egy használtruha boltot, mert sehol nem kaptam munkát. Még nem tudom, jó döntés volt -e, megéri -e csinálni egyáltalán. Majd meglátjuk!

Puszi!: Timi

2008. nov. 26. 14:54

Sziasztok!

Csak most tudtam feljönni, kicsit elcsúsztak a dolgok.

Bevittem pár ruhát az üzletbe, aztán elmentem pizsit venni, nekik is vettem a hűtőbe ezt-azt, mert tudom, erre most nincs energiájuk.

Anyumhoz is elmentem, ő magas vérnyomással küzd, mellesleg küldött nekik főtt kaját. A lényeg: sajnos rosszabbodott az állapota, fizikailag is, és lelkileg is. Most aludt, nem találkoztam vele!

Jaj, csak a műtétig ne legyen baj!

Holnap délelőtt befekszik a kórházba, aztán pénteken vagy 8-kor, vagy 11 körül műtik, attól függ, hogy hányadik lesz. Kb. 3 órás műtét, tegnap még csak ő volt egyedül, aki agyműtétre vár, remélem, 8-kor kerül sorra.

Most megint padlón vagyok, nagyon nehéz volt így látni a tesómat, a fiúkat, de igyekeztem optimistán önteni a lelket beléjük. Este át akartunk menni, megkérdeztem a tesómat, inkább nem szeretné, mert a férje nem akarja, hogy így lássuk. Na nem baj, majd a párom megy át egyedül, mert ő fel tudja dobni, jókat nevettek tegnap este is, de amikor eljön, megint letargia.

Megyek is, ennyire ugrottam csak fel, mert mindjárt mennem kell a fiacskámért az oviba!

Köszönöm, hogy gondoltok ránk, biztos sokat segít!

Puszi!

476. 82f54af148 (válaszként erre: 475. - Varbóc)
2008. nov. 26. 10:54

Kedves varbóc! nagyon örülök,hogy írtál! Semmi baj,azért van ez az oldal,hogy nyíltan,vagy privátban tisztázzunk,békességben és megértéssel a dolgokat.Mindentől függetlenül örülnék,ha itt maradnál velünk.Nemcsak azért,mert földim vagy,hanem azért is,mivel van itt egy másik férfi társunk is.Gondolom mindenki szeretettel fogadna Téged is.Szervező készséged dicsérendő a korod számomra lényegtelen,mi különben is örök fiatalok leszünk addig még tevékenyek vagyunk!Remélem még hallunk rólad? Kívánok számodra sok sikert!

Üdvözlettel: Éva

475. varbóc
2008. nov. 26. 08:22

Kedves Bingonagyi !

Sajnálatos módon a cimzés "mellément" és egy i helyett a betút kellett volna írni. Én valóban =o év feletti vagyok és valamennyi nyugdíjas klubbot - igaz fiatalon, az 197tön0-as évek végén - én alakítottam ki a város egy jelentős, melósok által rakott részén ( Diósgyőr, Új-diósgyör és csatolt részei, beleértve Perecest is). Az általam alapított törzsklubb ma több mint 35 éves évfordulót ünnepel. Én szeretem ezt a portált, mert sok magányos embernek ad szellemi és tudásbeli képességeihez fórumot és küzd a magányosság ellen is, ami oly jellemző a mai világra és sajnos a magyar társadalomra is.

Elnézéssel:

varbóc

2008. nov. 26. 08:04
Szép jó reggelt és kellemes napot kívánok mindenkinek.Aki beteg annak gyógyulást,aki szomorú annak megnyugvást s akinél minden rendben van annak csak így tovább.Sok szeretettel: Éva
473. Sünciné (válaszként erre: 468. - Ae12cc5be5)
2008. nov. 25. 22:00

Köszönöm szépen!!! Egyébként olyanok vagyunk mint a testvérek és barátnők!!! Nagyon jó érzés!!

Mivel foglalkozol? Az estélyi és alkalmi ruhák miatt kérdezem? Merre laksz?

Kérlek minden esetben írjál, hogy mi van a sógoroddal!!!!!

Puszi

Gabi

2008. nov. 25. 19:46
például a 80 81 82 83 képei a naplócim gyermekkincsek
471. alfoldi13 (válaszként erre: 470. - 2d539db31c)
2008. nov. 25. 19:30
hát látod a szött goblenezéshez én is értek a naplómban több szött goblein képet is találsz nagy szövőszékeink vannak...
470. 2d539db31c (válaszként erre: 456. - Majean)
2008. nov. 25. 19:25

Szia Márti! Hiányoztál. Te értesz a gobelinezéshez? Jó szem, ügyes kéz és sok-sok türelem kell hozzá. Na ez az amire én alkalmatlan vagyok. A háromból egyel sem rendelkezem. A tegezéssel kapcsolatos kérdésedre válaszolva. Éppen most vasárnap ittuk meg a pertut a kisebb menyemmel.(Már három éve hozzánk tartozik). Nálunk mindenki tegez mindenkit, ő kilógott a sorból, bár többször felajánlottam neki. Emellett nagyon jó kapcsolatban vagyunk egymással. Azt mondta, hogy ahol ő felnőtt, nem volt szokás a tegeződés, nehezen áll rá a szája. Talán most megtörik a jég. A férjem szülinapját tartottuk, és én kértem, hogy most ő kezdeményezze. Elfogadta a felajánlást, bár mentegetőzött, lehet hogy döcögősen fog menni. Tegnap is és ma is beszéltem vele telefonon és már szia Mamával köszöntött, de még a beszélgetésnél kerüli a tegezést. (Mártikám, nézd meg a képeimet, ismerkedj meg a családommal. Tegnap tettem fel)

Puszillak Klári

2008. nov. 25. 18:46

Természetesen minden lassabban de halad de ujra irom nekem most egy nagy házból pakolok szerte szét pestre gödöllőre tinyére szentmártonkátára diosdra hisz itt egy oriási házban éltem aminek holmiai a sok helyen férnek csak el

nagyon betegen voltam az elmult napokban,mostmár talán kifelé megyünk belőle...

és az ut se kedvezett a pakolásnak ,nem csak az egészségünk.. anita január végén február elején fog remélem szülni de megilyedt...

468. ae12cc5be5 (válaszként erre: 465. - Sünciné)
2008. nov. 25. 18:42

Köszike, remélem, megússzuk, főleg a fiúkat féltem, gyerekek még!

Gabi, olyanok vagytok a lányoddal, mintha a nővére lennél, de komolyan! Klassz, hogy így mindenki szeret mindenkit, aranyosak, szépek vagytok.

Ma, miután egy kicsit megnyugodtam, szétdobáltam a tegnap reggel hozott estélyi és alkalmi ruhákat itt a szobában, ilyenkor átnézem, esetleg beárazom stb., mert be kellene vinnem a boltba, de aztán hívott a tesóm, hogy vegyek valahol elől gombolható pizsit a sóginak, úgyhogy egész délután jártam a közeli (nem túl sok) boltokat, vettem egyet, de csak a szélességét, és a hosszát néztem, itthon láttam, hogy a derékgumi úgy kb. L-es méret, maga a pizsi XXL. De mindegy, majd holnap lesz autóm, bemegyek Pestre. Nos ezt csak azért írtam le, mert mára elbúcsúzom, össze kell szednem a cuccokat, ha este aludni akarunk valahol. Jó volna, mert tegnap nem sikerült 1-2 óránál többet!

Puszilok mindenkit, többet nem köszönöm meg a bíztatást, de kellett nagyon, aaz biztos. Holnap is fel fogok nézni a pizsivadászat után, addig: Szép álmokat mindenkinek!

467. 82f54af148 (válaszként erre: 461. - Ae12cc5be5)
2008. nov. 25. 18:38
Kedvesem! Mindannyian Veled,veletek vagyunk és leszünk,szorítunk Neked.Nyugodj meg és vigyázz magadra!Ölelek:Éva
466. 82f54af148 (válaszként erre: 456. - Majean)
2008. nov. 25. 18:30

Végre! megjöttél kedves majean.Kicsike mentség a bujdosásodra,hogy azért be-be néztél hozzánk,csak nem írtál nekünk.Amiért mi biztatjuk és segítjük egymást,már ahogyan tudjuk,még írhatsz " Te kis tekergő!" Már attól féltem,hogy elveszítettünk.

Kissé "tartalom és téma zavarom van" Mi baja volt a lábadnak? Ne haragudj,de nem tudtam visszamenni a levelezésben.Lánykoromban és is sok gobelint készítettem,akkor nagy divat volt.Gratulálok,hogy ilyennel foglalkozol ez egy igen nagy türelem játék és jó szem kell hozzá.Amint elkészült légyszi valamilyen módodon mutasd be nekünk. Szeretnénk nagyon büszkék lenni Rád.

A gyermekeim párjai engem,de én is az anyósomat és apósomat tegeztem.Nem maradi az sem,ha magáznak,de ha nem haragszol meg érte a tegeződés közvetlenebb,bizalmasabb mint a magázódás.Persze ez közös akarat kérdése.Kérd meg Őket,ha te is úgy látod jónak,hogy tegezzenek.Amúgy nincsen különösebb jelentősége szerintem.

Sok puszit küldök,leveledet várva: Éva

465. Sünciné (válaszként erre: 461. - Ae12cc5be5)
2008. nov. 25. 18:29

Hidd el szorítunk mindannyian!!!!!!!!!!!!! Nagyon vigyázz Magadra!!!! Most nagy szükség van Rád!!!!

Puszi

Gabi

464. ae12cc5be5 (válaszként erre: 449. - Alfoldi13)
2008. nov. 25. 18:27
Gyógyulj meg, jó hír, hogy a lányod jobban van, biztos nem lesz semmi baj, nyilván innentől sokat pihen! Hány hónapos terhes?
463. Sünciné (válaszként erre: 460. - 82f54af148)
2008. nov. 25. 18:27

Drága Évi!

Nagyon szépen köszönjük!!!! Nagyon jól esett!!!Ez így igaz!!!!! Valóban lebegünk a boldogságtól!!!!

Remélem így lesz, szeretném még ha ez az érzés sokáig így maradna, hiszen nekem kimaradt az életemből!!!!!!! Persze ezt már írtam.

Sajnos nekem jött a BOLDOGSÁG nővéremet pedig elhagyta a férje 22 évi házasság után, egyik napról a másikra. Mint kiderűlt egy nő miatt!!! Most Őt istápolgatjuk, most már egy kicsit rendbe jött. De tudod 22 évet nem lehet csak úgy kitörőlni az ember életéből. Sokat segítünk Neki!!!!!!!

Puszi

Gabi

462. ae12cc5be5 (válaszként erre: 448. - 5796fb1dbf)
2008. nov. 25. 18:25

Szia Erzsó!

Kitartás nektek, Neked is erősnek kell lenned! Én nem is csodálom, hogy nincs erőd az unokáidra. Az én anyum is 4 gyereket nevelt fel, most már 60-on túl van, és neki sincs türelme, ereje, és sajnos egészsége az unokákhoz.

A pénz meg a legkevesebb. (sajnos sokszor szó szerint)

461. ae12cc5be5 (válaszként erre: 447. - 2d539db31c)
2008. nov. 25. 18:22
Köszönöm Klári, Nektek is minden jót, pénteken megint szorítsatok, az segít!
460. 82f54af148 (válaszként erre: 451. - Sünciné)
2008. nov. 25. 18:16

Kedvesem! Látszik rajtatok,hogy nem is a földön jártok,hanem lebegtek a boldogságban! Szépek vagytok,legyetek nagyon sokáig boldogok.

Puszillak: Éva

459. 82f54af148 (válaszként erre: 449. - Alfoldi13)
2008. nov. 25. 18:14

Kedves István! kívánok neked mielőbbi gyógyulást! Én már túl vagyok rajta,bár még vannak jelei,kissé a gyomrom rendetlenkedik.

Leánykádra gondolom az én tanácsom nélkül is nagyon vigyáztok és imádattal,szeretettel veszítek körül.

Hogyan álltok a költözéssel,mennyire késleltette a betegséged? Szeretettel puszilom kedves feleséged és családodat: Éva

458. Sünciné (válaszként erre: 456. - Majean)
2008. nov. 25. 17:35

Mi tegeződünk! Igaz nem sok a korkülönbség köztünk de ez a családunkban hagyomány. Szerintem tegeződve is meglehet adni a tiszteletet és magázódva is szídhatjuk egymást!!!

Puszi

Gabi

❮❮ ... 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook