Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » 70 évesek beszélgessünk! fórum

70 évesek beszélgessünk! (beszélgetés)

❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯
2008. nov. 28. 13:08

Sziasztok és Szép napot Mindenkinek!

Éppen most ment el a lányom és meséltem Neki erről a fórumról. Nagyon tetszett Neki, hogy találtam egy ilyen fantasztikus oldalt!! Örült neki mert tudjátok sokat vagyok egyedül. Mondta, hogy ez pont nekem való mert kúltúrált emberekkel lehet beszélgetni.A férjem felszolgáló - reggel 10-kor elmegy itthonról és éjjel ér haza - a Művészetek Palotájába van egy étterem és ott üzletvezető helyettes.

A férjemnek már meséltem Rólatok és Ő is ugyanezen a véleményen van!!!!!

Évike köszönjük ezt azt oldalt!!!!!!!!!!!!! Remélem nem gond, hogy mindenki nevében írtam, de szerintem Ti is vagytok vele!!!!!

Puszilok Mindenkit!!!!!!

Gabi

2008. nov. 28. 10:03

Drága"kicsike családom!"

Mindenkinek kívánok kellemes napot ebben a derűs időben.Legyen nyugodt az egész napotok! A problémákat legyen erőtök megoldani.Ami nem rajtatok múlik azt méltósággal kezelni,még akkor is ha az ember szíve majd meghasad.

Vannak sajnos rajtunk kívülálló dolgok,melyeket kénytelenek vagyunk elfogadni,mert ha ezt nem tudjuk megtenni,tönkre tesszük magunkat és környezetünket.

Sokszor fáj a lelkünk,de a környezetünk szeretete és nyugalma meggyógyítja szívünket.

Most én egy ilyen nagy-nagy szeretetet küldenék felétek,fogadjátok el!Mindenkit puszilok: Éva

515. 82f54af148 (válaszként erre: 509. - Ae12cc5be5)
2008. nov. 28. 09:54

Kedvesem! azt Te is tudod mennyire szükséges a beteg akarata a gyógyuláshoz! Erőt és bizalmat a családjából tud meríteni.Biztatni kell,sőt nem is kell talán.Inkább a műtét utáni nagy megvalósításra váró feladatokról,teendőkről kell vele beszélgetni.A műtét elhalasztása pedig pontosan az ellenkezőjét jelenti,szerintem

- van sürgősebb eset az Ő műtétjénél! - Mindig optimistán kell a dolgokhoz állni.Legalább Te nyugodj meg,hidd el nem lesz semmi baj.

Sok erőt Nektek,puszillak: Éva

514. 82f54af148 (válaszként erre: 508. - Sünciné)
2008. nov. 28. 09:48

Gabikám! Szívből örülök annak,ha így érzed.Vére sikerült az amit szerettem volna,igazi kulturált és szeretet teljes Fórum.Köszönöm Nektek!

Puszillak: Éva

513. Sünciné (válaszként erre: 510. - Ae12cc5be5)
2008. nov. 28. 09:06

Kedves Timi!

Amikor én mentem műtétre akkor kedden feküdtem be és azt mondták másnap műtenek ha nem jön közbe semmi. Közbejött. Teljesen elkeseredtem, mert ez délben derült ki. Azt mondták, hogy másnap. Reggel ismét azt mondták, hogy ma, de lehet, hogy megint nem férek bele, mert van egy súlyos műtét. Délben szóltak, hogy készülődjek mert visznek a műtőbe. Túl voltam rajta. A családom bent volt végig. Több mint 3 óra volt a műtét.

Tudod előre veszik a súlyos eseteket!!!

Nagyon szorítunk!!!!!! Ha tudsz valamit írjál!!!!

Puszi

Gabi

512. ae12cc5be5 (válaszként erre: 511. - 5796fb1dbf)
2008. nov. 28. 08:47

Köszönöm a gyors választ. Nekem sajna az a tapasztalatom, hogy a többségük igen, elvárja, de tudod, én most annak is örülnék, ha kiderülne, hogy csak ez az ok, vagyis, hogy ez az orvos csak a pénzre vár, és ezzel el lehetne intézni. De szerencsések voltatok, bár mi is úgy lennénk, hogy reggel bemennek, és az éjjel megműtötték, de tudom, ez nem lehet.

Köszönöm a bíztatást, puszi: Timi

511. 5796fb1dbf (válaszként erre: 510. - Ae12cc5be5)
2008. nov. 28. 08:40
Kedveském, csak azt tudom mondani, hogy nem csak pénz kérdése az egész. Amikor a férjemet operálták eszünkbe sem jutott a pénz, de az orvos olyan rendes volt, hogy nem is nyújtotta a markát és nem is beszélt kétértelműen, hogy ezt ki kellett volna venni a szavaiból. El kell mondanom ehhez semmi köze nem volt ahhoz, hogy én kórházban dolgozom és őt ott műtötték, ahol vagyok. Az orvos csak vigasztalt bennünket, hogy nem lesz nagy gond, és ez így is volt. Mondta, hogy mikor műtik, és majd elájultam én is, mikor reggel bementünk és lefeküdt, mert azt mondták, hogy csak holnap lesz a műtét.Én átmentem az osztályunkra dolgozni, dél felé visszamentem hozzá, és képzeljétek akkorára már meg is műtötték. Kivertem a balhét, hogy mi az, hogy nem szóltak, és ha lett volna valami akkor mi van, de azért meg voltam nyugodva, hogy minden simán sikerült. Azóta sem fizettünk egy kanyit sem, pedig hozzá vissza jár kontrollra. Nem minden orvos pénzéhes. Drukkolok, hogy minden rendben legyen Nálatok is. Sok szorítás és puszi Erzsó.
510. ae12cc5be5 (válaszként erre: 509. - Ae12cc5be5)
2008. nov. 28. 08:23

Szerintetek elképzelhető, hogy azért mondta ezt az orvos, mert pénzt vár?

Megoldható ez pénzzel? Karcsi néni, ha fent vagy, neked mi a kórházi tapasztalatod?

509. ae12cc5be5 (válaszként erre: 505. - Sünciné)
2008. nov. 28. 07:55

Meg sem kellett várni, tegnap azt mondták, lehet, hogy ma nem fér bele. Most már nem a műtét kimenetelén aggódunk, hanem hogy ma műtsék, hisz minden perc számít. Nővérem rögtön filózott, de nem merte megkérdezni az orvost (félt a választól), hogy biztos neki már mindegy, lemondtak róla. Megnyugtattam, azt sem tudják, rossz, vagy jóindulatú, nem moindhattak le róla, nem ezért halasztanak, ha halasztanak.

Nagyon rossz körülmények között van, teljesen lepusztult kórház (nem akarom leírni, melyik), egyedül nem tud elmenni wc-re sem, rossz volt így éjszakára otthagyni, figyel -e rá valaki.

Neki azt hazudta a tesóm, hogy reggel műtik, mert nagyon akarta tudni, hogy 8 vagy 11 óra, muszáj volt hazudni, hogy végigaludja az éjszakát. Ma a párom viszi be őket, mert a nővérem fia is ki van fizikailag és szellemileg is, nem tud már vezetni, hisz hétfő óta alig alszanak.

Ő teljesen lemondott az életről, egyik pillanatban temeti magát, beosztja a maradék pénzüket, hogy az majd meddig tart ki, meg hasonlók, másik pillanatban sírva szorongatja a nővérem kezét.

Majd felnézek, ha minden igaz, úgyis csak keringek itt, mint a gólya...

Puszi!

2008. nov. 27. 19:35

Komolyan mondom annyira jól érzem magam KÖZTETEK! Évike egy igazi kis családot hozott létre. Mindenki figyel Mindenkire!!!

Örülök, hogy itt lehetek.

Millió puszi Mindenkinek!!!!!!

Gabi

507. Sünciné (válaszként erre: 499. - 5796fb1dbf)
2008. nov. 27. 19:32

Szia Erzsó!

Olvastam az leveled, de még nem értem a végére mikor gondoltam elkérem a receptet de Te gondolat olvasó vagy és rögtön leírtad. Azt hiszem holnap meg is csinálom úgyis jön a lányom a férjm pedig csak délutánra megy dolgozni.

Ngyon örülök, hogy itt vagy közöttünk!!!!!!!

Puszi

Gabi

506. 82f54af148 (válaszként erre: 504. - Ae12cc5be5)
2008. nov. 27. 19:32
Puszi Kedvesem! Drukkolok és hiszem,hogy minden jóra fordul.Puszillak: Éva
2008. nov. 27. 19:29

Sziasztok!

Timi!

Az a baj, hogy ilyenkor az ember mindent elolvas. Ezzel én is így vagyok. Várjuk meg a holnapot!!!!

504. ae12cc5be5 (válaszként erre: 502. - 82f54af148)
2008. nov. 27. 19:28
Jó éjt Nagyika!
503. ae12cc5be5 (válaszként erre: 488. - 2d539db31c)
2008. nov. 27. 19:28

Szia Klári!

Rég beszéltünk már, hiányoztál! Csak a holnapi napon legyünk túl, a többi remélem, már nem lesz olyan kemény!

Holnap sajna nem ő az első, akit műtenek, de azért délelőttre ígérték. Remélem, nem halsztják el, hiszen sürgős a műtét!

Drukkoljatok, az eddigieket meg mindenkinek köszönöm!

Ha holnap jó híreket kapok, nem is akarok másra gondolni, elmegyek a másik nővérem lányának a szalagavatójára, bár a hátam közepe sem kívánja ezt most, igyekszem feljönni, de nem tudom biztosra ígérni!

Valamikor írok! Puszi: Timi

2008. nov. 27. 19:26

Kedves " kis családom" kívánok nektek nyugodalmas éjszakát és szép álmokat.Álmodjatok angyalokkal,olyanokkal mit Ti vagytok!

Puszilok mindenkit sok-sok szeretettel: Éva

501. ae12cc5be5 (válaszként erre: 487. - 82f54af148)
2008. nov. 27. 19:22

Sziasztok!

Emlékszem, nem felejtettem el, és többek közt ez ad reményt Nekünk, Nekem, jó hogy írtad, mert olyan marhaságokat olvastam előtte a neten, hogy az agytumorok 95%-ban halálosak.

Köszönöm a bíztatást, Puszi: Timi

500. 82f54af148 (válaszként erre: 495. - Alfoldi13)
2008. nov. 27. 19:19

Kedves István! hidd el én megértelek,ha senki más nem értene én akkor is.Ezt vagy elhiszed,vagy sem,de így van!! Maximálisan tisztellek nő létemre,kalapot le előtted.Az én kis életem is nagyon viharos néha,tudom milyen verseket és gondolatokat hoz ki belőlem.Az én koromban sem könnyű két unokát egyedűl nevelni,akik 22 és 12 évesek és mind a kettő még tanúl.

Kívánok Neked,Nektek szép estés és nagyon jó éjszakát: Éva

499. 5796fb1dbf (válaszként erre: 493. - 82f54af148)
2008. nov. 27. 19:09

Drága Évikém és Többiek!

Örülök, hogy észreveszitek ha nem vagyok és köszönöm szépen. A munkámmal kapcsolatban igen sok akad, de van amikor lazítani is lehet. Ilyenkor be-be nézek a naplókba főleg a Miénkbe. Gondolom tudjátok kikről beszélek:)) A munkahelyemen nem igen tudok internetezni, ugyanis az a sok nem normális doki, aki néha a bolondokhoz hülyül, folyton ott liheg a nyakunkon. Ketten vagyunk az irodában és nem igazán van szusszanásnyi időnk. Ha van szívesen írnék, de mivel én is elég bőbeszédű vagyok, mire a végére érnék akkorára megint valamelyik kitalál valamit. Az itthoni gép meg általában foglalt mikor én ráérnék. Ugyanis a fiam éjjelt nappallá téve folyton ott csücsül, még a leckéjét is azzal írja, vagy épp a barátnőjével dumcsizik. Amikor szabad a gép, akkor meg főzök, mosok, takarítok ami éppen lemarad. Nem csak a hétvégi menűvel van gondom, hanem a napi főzéssel is, ugyanis egy nap egyszer kell főtt ételt is enni és sose tudom mit főzzek. Ezen a hét szerdán itt volt a kisebbik lányom, mert sajnos beteg és a házi orvosa itt van, - meg van fázva fáj a torka - akkor csináltam rizses húst és máklepényt sütöttem mert az hamar kész volt és munka után mire jött meg is tudtam csinálni. Nem tudom ismeritek-e a receptjét, majd a végén leírom. Különösebb dolog nem igazán történt, csak kiborít a páromnál, hogy időnként nem érti miről karatyolok, így igencsak össze szoktunk különbözni, de nem durván, csak ő is meg én is mondjuk a magunkét. Szerencsére erre nem beteg :))

Még két hétig dolgozom és utána csak a két ünnep között, akkor több időm lesz napközben Rátok is. Hogy várjátok az ünnepeket, készülődtök már valamivel, mert ha van jó ötlet én is lekopírozom. Ez is egy jó kigondolás lesz, hogy mit süssünk-főzzünk. Ne haragudjatok de most mennem kell, mert ki kell teregetnem a ruhákat és még a vacsit be kell fejeznem. Itt írom a süti receptet. Én nagyon szeretem, de lehet, hogy azért mert szeretem a mákot. Sokat nem ehetek, mert megint magas a cukrom, de hát mindentől az ember nem foszthatja meg magát. Hát nem igaz????

A máklepény receptje:

3 egész tojást 25 deka cukorral és 2,5 dl tej felével elkeverünk. Ha habos hozzáadunk 25 deka darált mákot, 1 csomag sütőporral elvegyített 20 deka lisztet és a tej másik felét. Beleszórhatunk meggyet vagy mazsolát. Kizsírozott, lisztezett tepsiben egyenletes tűznél kb. 30-40 percig sütjük, ha kihűlt tetszés szerinti formára vágjuk és vaniliás cukorral megszórjuk.

Nagyon egyszerű és hamar kész van. Én úgy ízesítettem még, hogy kettévágtam a lapot és eperdzsemmel megkentem, majd összeragasztottam a két lapot és úgy szeleteltem fel. Tök finom. Jó étvágyat és jó éjtszakát. Sok-sok puszi Mindenkinek Erzsó. Évikém Neked még külön, merthogy így összefogod a csapatot, "kis családot" és mindenkire odafigyelsz.

2008. nov. 27. 16:35

Drága Évike, látod én csak csapongok. Mindenkivel szeretném tartani a kapcsolatot, de az időm véges.

Veled már régen beszélgettem. Most a napló olvasása elég sok időmet elvette. Különös, számomra ismeretlen érzésekkel találkoztam. Megpróbáltam beleképzelni magam ebbe az élethelyzetbe, de be kell ismernem, nem sikerült. Felfoghatatlan számomra, hogy vannak ilyen emberek is, akik ekkora felelősséget fel mernek vállalni. És nemcsak felvállalták, hanem életüket rátéve tisztességesen végig is csinálják. Nekünk "egyszerü' embereknek a saját egy-két-három gyerekünk felnevelése, elindítása is mekkora energiába került, és akkor ők a sajátjuk mellett felkarolnak, felnevelnek olyan gyerekeket, akiket a szüleik ilyen-olyan okok miatt nem vállaltak. Minden tiszteletem, elismerésem az övék.

Szoritok Timiéknek, örülök Mártinak, Gabinak, várom Erzsó jelentkezését is. A többiekkel nem tudom mi lehet. Barnuska, Gica, Hanna, -remélem nem felejtettem ki senkit- nagyon csenben vannak.

Nem vagyok hütlen, azért minden nap beleolvasok a levelezésekbe. Majd iparkodom rövidebbre fogni a mondókámat, hátha időt nyerhetek vele.

Te nagyon jól összefogod a kis csapatunkat. Jó látni, hogy mindenkihez van néhány kedves szavad.

További szép napot kivánok, puszillak Klári

497. alfoldi13 (válaszként erre: 496. - 2d539db31c)
2008. nov. 27. 16:12
sajnos egy két lehetetlen végtelen csúnyabeszédű fiatal miatt kitörlésre került és igy már csak azok a részek kerülnek be mit ki nekem ir vágva szelektálva mert ha megjelenne némelyik ugy rátapintott a lényegre hogy még most is fáj a benne rejlő gondolat visszatekeredik a fejemben... de ahol százezrek vannak ott ezen se lehet csodálkozni.. igy hát én végleg töröltem mert akik tették azok továbbra is irkálnak mindenféle idétlenségeket de igy ki tudom szürni...
496. 2d539db31c (válaszként erre: 492. - Alfoldi13)
2008. nov. 27. 16:03

Igen a goblenek nagyon szépek, és még azt is el tudom képzelni, hogy te csináltad. De én megakadtam ennél fontosabb részeknél. Az érzéseimet szerettem volna a vedégkönyvbe írni, de nem sikerült megnyitnom, azért irtam a fórumon. Mindegy, itt is ott is megtalálod.

Minden jót, további sikeres életet kivánok Nektek.

2008. nov. 27. 15:35
Kedves éva nekem vannak a legnagyobb intervallumban felnevelt gyerekeim is hisz mig a Johanna öt nyelven beszél addig Anita csak magyarul Mig noéminek négy diplomája van Addig nekem van egy leéretségizetlen lányom is és ez mind egy családon belül... és ,hogy mikor mi uralkodik az ember lelkében el a büszke szülő vagy a megtaposott /kamaszok álltal/ apa az mindig a pillanatnyi állás de még nagy gyereknél is ,hogy én egyet tudok e érteni a mostani dolgaival vagy nem ezek a dolgok mint hullámok a lelkünkben mély nyomot hagynak... a napló mákszemje csak annak a nyüzsgő életnek mi engem körbe vett és vesz és venni fog... mikor leültem először a meséket,verseket szedtem próbáltam összeszedni mit közösen egyikkel másikkal tanultunk persze nem érintve a suli anyagát hisz akkor még most is azt irhatnám... utána próbálta de rájöttem még nem megy tul friss majd talán valamikor ujabb tiz év elteltével mélyebben átgondolva és sokkal részletesebben kidolgozva érdemes lesz mindenesetre nekem a képek miatt kedves mert csupa családi fótó.. de néha mint valamelyik nap reggel is olvasva egy 27 éves nekem gyermek szemszögéből látszó dolgokat el is szomorit,hogy nem tudtam ugy megfogalmazni, hogy egy egyszerü fiu lelke ne elitéljen hanem mélyebbre lásson.... hát ez a napló hiányosságára utal nekem... most pedig mielött leültem lehoztam az emeletről négy banános doboz könyvet és most megyek és folytatom...
2008. nov. 27. 14:21

István! gratulálok a naplódhoz.Én már többször elolvastam! szinte kilehet érezni belőle a hullám hegyeket és völgyeket.Addig nem akartam ezt megírni neked amíg nem olvastam Klárikához írt soraidat.

Nagyon szép családod van,csodálom milyen erős és

kitartó ember vagy.Az biztos,hogy a dolgok véghez viteléhez kell egy kitartó társ,feleség!A mércét

ahogyan írtad,viszont valakinek be kell állítani.Az lehet,hogy túl magasra tetted,de jól!

Az általad beállított magasságot eredményesen

megugrotta kicsiny családod.Sok dolgod van még amit meg kell oldanod,de biztos vagyok benne,hogy meg is fogod,mint eddig.Ehhez kívánok Neked sok sikert szeretettel: Éva

493. 82f54af148 (válaszként erre: 448. - 5796fb1dbf)
2008. nov. 27. 14:10

Kedves Karcsinéni!

Nagy a csend körülötted.Gondolom azért be-be nézel hozzánk néha?

Melyik kórházban dolgozol? Ahogy kivettem a szavaidból,illetve leveledből,precíz és kemény adminisztrációval kell "ölni az idegeidet."

Lassan eljön,illetve mindig nagyon gyorsan a hét

vége.Milyen finomságokat készítesz,nekem mindig nagy gondot jelent a "mit főzzek".Most sem tudom még mi legyen a hétvégi menü,pedig csak ketten vagyunk az unokámmal./ sajnos!/

Néha,ha van időd írj nekünk magadról és napi kis gondjaidról örömeidről.

Milyen a főnőköd,munkatársaid,a betegek?stb. Szeretnénk jobban megismerni Téged is.Tudom a napi munka jobban leköt,mint minket,de azért néha gondolj ránk.Szeretettel puszilak: Éva

492. alfoldi13 (válaszként erre: 490. - 2d539db31c)
2008. nov. 27. 13:59

tudod azt hittem azt fogod irni remek szőtt goblenekkel dicsekszel mit nem te csináltál de tudod engem ez a néni tanított és most is fel van állitva egy nagy nagy keret és lassan ugyan de készül a kép... ez helyet az én lehetetlen helyzetemet ellemezzük tudom én azt ,hogy ennek se vége se hossza.. de talán már nem is birnánk mi másként élni a napjainkat és olyan sok sok dolog van miről tudod még irni is szégyelünk... mindent egybefoglalva nekünk ennek ellenére nincs okunk panaszra...,nekem pedig nagyon remek feleségem van,hát ő az aki nélkül nem ment volna,

és azt hiszem tul magasra raktam a léceket és ez is sok felesleges gubanchoz vezetet.. de ezt ma már könnyü mondanom ,de ha ujra csinálnám nem tudnám másként ma se a naplóm hullámzó mint az élet hisz ha épp jol vagyunk én igazán egy nagy siker sorozat vagyok ,de itt mindig akadnak tüskék sőt néha ki se tudjuk kerülni javítani.. és ezek pedig lelki gubancokhoz vezetnek azt hiszem nem is olyan sokára egy nagyosok unokával rendelkező nagypapa és nagymama leszünk és miközben a gyereknevelés végét csináljuk már erre erősen készülünk....a szőtt képp pedig remélem elnyerte teszésedet...

2008. nov. 27. 11:26

Sziasztok és Szép napot Mindenkinek!

Csatlakozom az előttem szólókhoz. Nagyon szorítunk!! Bár csak már túl lennétek a műtéten. Az már egy kicsi megnyugvás lenne!!!!!

Kitartást, sok erőt kívánok Neked és az egész családodnak!!!!!!

490. 2d539db31c (válaszként erre: 471. - Alfoldi13)
2008. nov. 27. 11:14

Kedves István! Elolvastam a naplódot. Keresem a szavakat, amivel kifejezhetném az elismerésemet Neked és Katinak. Hatalmas feladatot vállaltatok, amire feltették az egész életeteket. Hogy ezt felvállaljátok, végig csináljátok, valami szent őrület is kellett. Úgy érzem, Ti ezzel az életfeladattal születettek. Mellettetek, -a gondjaitok és sikereitek mellett- eltörpülnek azok a gondok, bajok, amit mi megoldhatatlannak itéltünk. Hasonlóan hozzátok, a kamaszkor a mi erőnket, idegeinket is próbára tette. Közel voltam az összeroppanáshoz. A múló idővel, a szeretet erejével, a gyerekek melletti kiállással sikerült túlvészelni a nehézségeket.

Egykorúak vagyunk. Mi már túljutottunk a gyereknevelés, az elengedés, az útra bocsátásuk nehézségein. Ehhez ketten kellettünk. Kellett a férjem jelenléte, támogatása, szeretete. A gyerekeink megtalálták a helyüket, társaikat, szerető családban élnek. A saját útjukat járják. Gondjaikkal bármikor felkereshetnek, mi a lehetőségeinkhez mérten mindig segíteni fogunk, ahogy ők is segítenek nekünk. Minálunk a szülői felelősség terhét már felváltotta a csendes odafigyelés. A gyerekek az unokákkal szivesen és gyakran jönnek hozzánk, ilyenkor élvezük a fészekmeleget.

István, nektek még nagyon sok feladatotok van. Ti még nagyon távol vagytok a békés öregség megélésétől, ami valljuk meg, már kijárna nektek. Vigyázzatok az egészségetekre. Katira még több figyelmet szentelj. Kiméld. Tudod az asszonyok ritkán szoktak panaszkodni. Nagyon erősek tudnak lenni, csenben teszik a dolgukat. Vedd észre ha fáradt. Kivánok nektek és a családotoknak nagyon sok boldogságot, kevesebb bosszúságot. Türelmet, több pihenést, és nagyon sok szeretetet. Klári

489. 2d539db31c (válaszként erre: 482. - Majean)
2008. nov. 27. 09:32

Szia Márti! Köszönöm, amit rólunk, a képekről írtál. A tegeződést az idősebb felajánlhatja, és azt illik elfogadni. Bár itt a neveltetés miatt akadhatnak nehézségek. A fiatal fodrászommal tegeződöm, a menyem akivel együtt járunk hozzá, pedig magázott. Nekem kinos volt. Még egy történetet megosztok veled. Az anyósságom kezdetén volt egy olyan fura szitu -ez az első menyemmel esett meg-, hogy Klári néninek szólitott. Rossz volt hallani, mert én az anyósomat az első perctől anyukának hívtam, a férjem ugyanígy az én anyukámat. Nekünk ez természetes volt. A menyem, -mentségére legyen, még nagyon fiatal volt-, kijelentette, anya csak egy van. Nekem ez akkor nagyon rosszul esett. Ezt is megoldotta az élet, az unokák születésével mamává léptem elő. Ma már mindenkinek, menyeknek, unokáknak mama vagyok. A fiúknak anyu, anyuci. Nagyon furcsa helyzeteket tud teremteni az élet, de minden megoldható nagy adag szeretettel, megértéssel.

Örülök neked, puszillak Klári

488. 2d539db31c (válaszként erre: 486. - Ae12cc5be5)
2008. nov. 27. 08:33

Szia Timi! Nagyon együttérzek veletek. Nehéz napok vannak előttetek, és még egy nagy kérdőjel. Összeszorított foggal is tegyétek a dolgotokat. A gyerekek látják, hogy szomorúak, idegesek vagytok, de ez az ő életüket nem befolyásolhatja. A napi programjaikat a megszokott módon folytatassátok. Számukra ezek fontontosak, biztonságérzetet ad nekik. A műtét után az orvosok őszintén megmondják mire számíthattok. Ma már nem kertelnek. Ha rosszindulatú a tumor, megbeszélik a további kezeléseket. A többi a Jóisten kezében van. Gondoljatok szeretettel rá, küldjétek a pozitiv energiákat felé, imádkozzatok. Figyeljetek egymásra, figyeljetek a családjára, nekik most nagyon fontos, hogy érezzék nincsenek egyedül.

Drága Timi! Mi is szeretünk és féltünk titeket. Nagyon sok erőt, nyugalmat kivánok neked és a családodnak Klári

❮❮ ... 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook