Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » 70 évesek beszélgessünk! fórum

70 évesek beszélgessünk! (beszélgetés)

❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯
757. 2d539db31c (válaszként erre: 755. - Sünciné)
2008. dec. 15. 19:28

Szia Gabi! Úgy látszik a mai nap ilyen szomorkás. Holnaptól megint új nap, újabb élmények, és örömök érnek. Biztosan nagyon elfáradtál. Kiveszi az erőt az utazás és a temetésen való részvétel is. Pihenj egy nagyot és készülj a szép napokra.

Puszillak, Klári

756. 2d539db31c (válaszként erre: 751. - Ae12cc5be5)
2008. dec. 15. 19:20

Szia Timike! De jó, hogy bejelentkeztél. Megértem, ha szomorú vagy, de remény mindig van. Bizni és akarni kell a gyógyulást. Most ne boldog szülinapot kivánj a sógorodnak, hanem, hogy Isten éltesse erőben, egészségben.

Képzeld, a temetőben anyukám névnapján én is azt mondtam hogy isten éltessen, és utána zavarba jöttem. Mit is kell ilyenkor mondani. De ő ezt megértené. Ha hallotta, talán jót nevetett rajta. Mindig nagyon jókedvűek voltunk. Mindent meg és kibeszéltünk egymással. A halált is kinevettük. Megbeszéltük ha van túlvilág, aki előbb kerül oda, mindenképpen jelez. Várom a jelet. Ha valami szokatlant tapasztalok, megkérdezem, itt vagy? Nem félek a haláltól, olyan sokan vannak a túloldalon, akiket szerettem. Hiszem, hogy még találkozunk. Most ilyen hangulatban vagyok, innentől csak jobb lehet.

Fel a fejjel. Csak optimistán.

Puszillak, Klári

2008. dec. 15. 19:16

Sziasztok!

Látom ma mindenkiben van szomorúság! Az én napom is szomorúan telt. Ma temették a volt törzsfőnökünket Gyulán. 56 éves volt. Elég hosszú volt az út de úgy éreztem meg kell Neki adnom a végső tiszteletet. Lehet, hogy bután hangzik de most nyugodt a lekem!!

Szomorú volt látni az idős szüleit, akik egy szem gyermeküket temették.

A Honvédség magas színvonalon szervezte meg a temetést!!!!!!!

Puszillak Benneteket!!!!!

754. 2d539db31c (válaszként erre: 750. - 82f54af148)
2008. dec. 15. 18:45

Drága Évike! Félig lejártam a lábam. Többet egy lépést sem akarok menni. A párommal megbeszéltük, hogy a nevében megveszem azt az ajándékot, amit szeretnék, és ő a számlát kiegyenlíti. Mosolygott, amikor megpróbáltam meggyőzni,hogy tulajdonképpen milyen szerencsés, megúszta a fejtörést és a tömeget. Az ajándékok beszerezve, már csak csomagolni kell.

Az évforduló kapcsán együttérzek veled. Erős asszony vagy, tudod folytatni az életed külső segítség nélkül is. Csak idő kell, hogy csituljon a bánat. Elengedni nagyon nehéz a szeretteinket, talán nem is lehet. Jó hogy újra együtt lesz a családod. A találkozás talán valamennyire segít betölteni az űrt, a párod hiányát.

Veled vagyok gondolatban, ölellek: Klári

753. ae12cc5be5 (válaszként erre: 752. - 82f54af148)
2008. dec. 15. 18:23

Örülök, légy is erős!

Puszi: Timi

752. 82f54af148 (válaszként erre: 751. - Ae12cc5be5)
2008. dec. 15. 17:22

Aranyos vagy Kedvesem! Én vagyok a legjobb gyógymód a bajaimra! Legyen az fizikális,vagy lelki! Sajnos a családból a nyugtatók már adtak nekem kér drága jó unokát.Szerintem az embernek kell lenni annyi önuralmának,akaratának,hogy kimásszon a gödörből,de mi hamarább.Különben elfogadom,hogy el kell egy idő után engedni,de öt hónap még kegyetlenül fájó idő.Talán majd évek múltán tudom elengedni,ha tudom!Ettől én nem leszek,ígérem sem depis sem egyéb.

Aranyos vagy,mert érzem,hogy a javamat akarod,de én igen erős tudok ám lenni.Millió Puszi neked kis őrangyalkám: Éva

751. ae12cc5be5 (válaszként erre: 750. - 82f54af148)
2008. dec. 15. 13:04

Istenem, de nehéz dolgok ezek.

Nekem meg ma van a sógorom szülinapja. Nagyon rossz volt kórházban felköszönteni. Hogy mondod, hogy Boldog Szülinapot? Hogy legyen boldog? Arra nem is merek gondolni, hogy nem lesz több, esetleg ez volt az utolsó.

Nagyika! lehet, hogy fel kellene keresned egy JÓ pszichológust, aki segítene, hogy elengedd őt! Ne haragudj, nehéz volt ezt leírnom, de esetleg segetne...tudom, mondani könnyű.

750. 82f54af148 (válaszként erre: 748. - 2d539db31c)
2008. dec. 15. 10:33

Klárikám! osztozok bánatotokban! Azért a karácsonyi kellemes hangulatot remélem nem fogja ez a szomorú esemény letörni.Tudod nálam is ma van az öt hónaps szomorú forduló,de igyekszem mindent elkövetni,hogy lábamon maradjak.Édes Klárikám! Hajszál pontosan

július 15.-én 10 35 perckor hagyott itt a Drága örökre!

Ne haragudj most megyek,szeretlek benneteket: Éva

2008. dec. 15. 09:52
ma még a két unokám körülöttem ma jön Beniért a lányom Adri marad mert Anita nincs jól...egyszerü ebédet csinálok valami palacsintát is...
748. 2d539db31c (válaszként erre: 747. - 82f54af148)
2008. dec. 15. 09:40

Szia Évike!Nagyon jól látod a reggeli arcunkat. Még félálomban ültem a géphez. Hangolódok rá, hogy elinduljak, néhány dolgot be kellene szereznem.

Szombaton voltunk a keresztlányoméknál, készitettem néhány fotót, most kinyomtattam és a karácsonyi üdvözlőlapba akarom becsempészni. Tegnap meghalt a nagymamája, a testvérem anyósa. Ritka, különösen jó emberek a tesómék. A férjétől régen elváltak, öt éve meg is halt. A féllábú, egyedülálló mamát magához vette. A tesóm panelben, negyediken lakik. Kényelmetlen, szük a lakása egy mozgássérültnek. Igy is évekig együtt laktak. Egy éve a keresztlányomék családi házba költöztek és ő vette szárnyai alá a mamát.

Sajnos igy indult a hetünk. Szerettem a nénit, csendes, kedves, intelligens ember volt. A műlábával is lement az emeletről és teljesen ellátta magát. Intézik az ilyenkor szokásos dolgokat, ez az év újabb temetéssel zárul.

Puszillak, indulok: Klári

2008. dec. 15. 08:25
Jó reggelt minden kedves család tagnak!Szépeket álmodtatok? Megittátok a finom kávétokat,érzem az illatát,s közben szemeim elé képzelem arcotokat látom van aki fáradt,álmos,de mosolyt is látok arcotokon.Mindenkit szeretettel puszilok: Éva
746. ae12cc5be5 (válaszként erre: 741. - 2d539db31c)
2008. dec. 14. 13:58

Sziasztok!

Köszönöm, jól vagyunk, most mindkét gyereknek volt (van) valami vírusfertőzése, de nem komoly, állítólag lábon kihordták, most, hogy kijött a lábukon valami pötty, már nem fertőzőek, csak az előző 2 hétben fertőtek végig mindewnkit. Meg gondolom őket is mások, hiszen, tényleg semmi tünet nem volt a lányomnál, most levert egy kicsit, a fiamnál meg először alsó, majd felsőlégúti gondok voltak, most meg ezek a pöttyök!

Velünk ennyi van, nektek pedig szép hétvégét!

Puszi: Timi

745. 82f54af148 (válaszként erre: 744. - Sünciné)
2008. dec. 14. 12:39
Látod Kedvesem! A férfiak néha lojálisabbak,mint a nők.Lesz ez jobb is,csak bízzál.Puszillak: Éva
2008. dec. 14. 09:33

Sziasztok! Szép napot Mindenkinek!

Évi!

Ezeket a dolgokat végignéztem volna. Egyébként vizuális alkat vagyok és elképzelem a dolgokat!!! Hát most meg én nevettem könnyesre a szemem!!!!

Klári!

Örülök, hogy jól telt a napod!!!!! Tényleg egy csodálatos családod van!!!!!!

Timi!

Annyira örülök Neked! Kérlek írjál pár sort hogy, hogy vagytok!!!!!!!

Én tegnap a nővéremnél voltam. Vásárolgattunk, jót beszélgettün. Ma jönnek a kersztlányomék és a lányom is itt lesz mert dolgozik a párja.

Képzeljétek tegnap hívott a keresztpapám mivel a felesége dolgozott és annyira más volt. Olyan édes volt, hogy a beszélgetés végén még el is sírtam magam.

Vigyázzatok Magatokra!!!!

Puszilok mindenkit!!!!!

Gabi

743. 82f54af148 (válaszként erre: 740. - 2d539db31c)
2008. dec. 13. 19:08

Klárikám!Könnyesre nevettem a szemem.Meg sem tudnám mondani mikor nevettem ekkorát! És a tükörkép nem szólt vissza? Mondjuk annyit-na és te kivagy?-

Hogy árulkodjak magamról is,én nem egyszer az ajtóba kirakott divat babáknak köszönök.Főleg amikor elvagyok bambulva.Még jó,hogy nem oktatom ki őket az illemre,hogy vissza is kell köszönni!

Balatonfüreden a móló végénél egy gipsz,vagy beton? De nagyon élethű séf tálcán kínálja a menüt.Nos nem olyan régen,majdnem neki mentem! Akkora elnézést kértem,hogy a körülettem lévők halálra nevették magukat.

Igazad van az ember belül azaz agyban és lélekben igazán fiatalnak érzi magát!Én úgy gondolom,hogy addig örüljünk még ez így van.

Klárikám! Köszönöm a derűt! Szegény Párom elmenetele óta még nem nevettem,valahogy nem ment!

Millió puszi,jó éjszakát és szép álmokat kívánok szeretettel: Éva

742. 2d539db31c (válaszként erre: 736. - Sünciné)
2008. dec. 13. 17:54

Szia Gabika! Ma Rákoscsabán voltunk a keresztlányoméknál a kisebb családommal. Ott volt az én drága egyszem testvérem is. Nagyon jó, nyugis, nevetős, beszélgetős napunk volt. Hasonló szépet és jót kivánok neked, nektek is.

Szép hétvégét, Klári

741. 2d539db31c (válaszként erre: 738. - Ae12cc5be5)
2008. dec. 13. 17:48

Timike! Hála istennek, látom te is itt voltál. Igazán mondhatnál valamit. Hogy vagytok? Hogy van a család? Nagyon csendben vagy.

Csak pár mondatot, kérlek...

Jó hétvégét, sok pihenést kivánok, Klári

740. 2d539db31c (válaszként erre: 737. - 82f54af148)
2008. dec. 13. 17:45

Szia Évike! Megnyugodtam, hogy nem csak nekem furcsa szembesülnöm a tükörképemmel. Hiszen én belül nem változtam, megmaradtam fiatalnak. Csak ha szembe találkozom magammal szoktam ámulni. Jé ez én vagyok? Anyukám mesélte egyszer, hogy egy boltban szembetalálkozott a tükörképével, ismerősnek látta, meglepetésében megkérdezte, te is itt vagy? Istenem milyen vidámak voltunk nem is olyan régen, annyit nevettünk és mindez már csak múlt, emlék.

Puszillak, Klári

739. ae12cc5be5 (válaszként erre: 738. - Ae12cc5be5)
2008. dec. 13. 14:59

Ja, de illetlen vagyok!

Nem fogok feljönni már a hétvégén, ezért Kellemes Pihenést Nektek!

738. ae12cc5be5 (válaszként erre: 735. - 2d539db31c)
2008. dec. 13. 14:58

Sziasztok!

Olvasgatlak ám titeket, jó látni, hogy így-úgy, de jól vagytok, készültök a karácsonyra!

Gabi!

Örülök, hogy félreértés volt...és kiderült számukra, "nem dicsekedni mentél"! (fura gondolkodásuk van, hallod -e!)

Klári!

Én is drukkoltam neked, örülök, hogy megszabadultál a szemtelenségedet okozó fogadtól!

Nekem is el kell mennem kihuzatni a 2 hónapja betömetett bölcsességfogamat, mert amióta be van tömve, bántja az ínyemet, állandóan ráharapok, már el is "rongyosodott".

Nagyika!

Te egyáltalán nem vagy csúnya, csak idősebb lettél, mit 20 éves korodban voltál! Mondtam már, hogy letagadhatnál vagy 10-20 évet, hidd el!

Látnád csak, én most hogy nézek ki, a nőgyógyászom, akinél sokszor jártam, és akivel eddig tegeződtünk, nem ismert meg, és nem akart visszategezni, csak amikor megkérdezte, jártam -e már nála, és látta a nevemet, akkor kért elnézést.

737. 82f54af148 (válaszként erre: 734. - 2d539db31c)
2008. dec. 13. 13:17

Kláriká! Látom,hogy a " szemed sem áll jól!"

Hol vagy Te még öreg?? Mit szóljak akkor én? Lehet,hogy már nincs is szemem? Néha jó lenne! Amikor fésülködök és a tükörből egy vén " banya " néz vissza.Mindig megkérdezem a tükörképtől-Te meg ki vagy pfuj de randa vagy"-

Na viccet félre téve,örülök az étvágyadnak és régi kedves humorodnak.Sok Puszika: Éva

2008. dec. 12. 20:25

Klérikám! Örülök, hogy jobban vagy!!!! Megszabadultál a nagy fájdalomtól ez a lényeg!!!

Azért vigyázz Magadra!!!!!!!

Puszi

Gabi

735. 2d539db31c (válaszként erre: 731. - Sünciné)
2008. dec. 12. 19:27

Gabika! Már sokkal jobb. Hatott a fájdalomcsillapító. Kimentem a zsibbadás. Túl vagyok rajta, ez a lényeg.

Magánrendelőben voltam, rendesek nagyon. Ők tulajdonképpen jót akartak, meg akarták menteni a fogam. Én nem akartam, mert már van már kellemetlen gyökérkezeléses élményem. Hetekig kezelték és a végül mégis ki kellett húzni.

Köszönöm az aggódást és az érdeklődést. Puszillak, Klári

734. 2d539db31c (válaszként erre: 732. - 82f54af148)
2008. dec. 12. 19:12

Évikém!

A szemem sem áll jól. (Ez vicc)

Minden rendben, a fájdalomcsillapitó segitett.

Már megvacsoráztam, éhes voltam mint a farkas. Már egy liter teánál tartok, egész nap nem ettem, nem ittam.

Én hihetetlenül bátor voltam, eddig. Épp most mondtam a férjemnek, ahogy vénülök, úgy gyávulok.

Ez biztosan azért lehet, mert a korommal egyenes arányban szaporodnak a rossz élmények.

Köszönöm az érdeklődést, puszi, Klári

733. 82f54af148 (válaszként erre: 730. - 2d539db31c)
2008. dec. 12. 18:09

Klárikám! a következő leveled később olvastam el,illetve figyelmetlen voltam a dátumot illetően.Tehát megszabadultál a " bűnöstől?"

Örülök ennek,remélem a szemed is rendbe jön. Fájdalmad szinte érzem,kegyetlen egy szájsebészeti beavatkozás végkifejlete.Remélem aludni azért tudsz majd.Puszika: Éva

732. 82f54af148 (válaszként erre: 727. - 2d539db31c)
2008. dec. 12. 18:04
Klárikám! szorítom a kezed.Én speciel nagyon félek e fogorvostól.Egy bátor nő vagy! A szemed hogy áll? Puszillak: Éva
731. Sünciné (válaszként erre: 730. - 2d539db31c)
2008. dec. 12. 16:45

Szia Klári!

Ez nem semmi!!!!! Ez a mai egészségügy!!! Remélem hamar renbe jössz, hiszen erős nő vagy!!!! Legalább már nem szenvedsz a fogadtól!!!!!!!

Mielőbbi jobbulást!!!!!!!!

Puszi

Gabi

730. 2d539db31c (válaszként erre: 729. - Sünciné)
2008. dec. 12. 15:54

Szép napot mindenkinek!

Elmondom a kalandom a szájsebésszel. Azzal indított, hogy a fogam megmenthető gyökérkezeléssel. Alkudoztam egy sort, végül meggyőzött. Felmentem a fogorvosomhoz, ő is azt mondta a röntgenképet nézve, kár lenne érte, menthető. Meg különben is... Potyogtak a könnyeim, pedig ilyen csak egyszer fordult elő velem, hogy elsírtam magam eü. intézményben. Végül ő is meggyőzött. Nekilátott a fúrásnak-faragásnak (koronás fog volt), végül azt mondta, hogy vissza a feladóhoz, mégis nekem volt igazam. (Négy napja félvak vagyok, úgy bedagadt a szemem.) Újabb injekció és a szájsebész megszabadított a végre a fogamtól. Most csendben szenvedek, a férjem elment fájdalomcsillapítóért. De minden nappal egyre jobban és jobban leszek. a

Puszillak benneteket, Klári

2008. dec. 12. 11:00

Mindenkinek Szép Napot!!!!!

Látjátok ezen is látszik, hogy egy igazi CSALÁD vagyunk. Együtt tudunk örűlni a másik örömének!! Segítünk - ha csak szóban is - ha valakinek bánata van!!!

Klárikám!

Várjuk a leveled mi tőrtén az orvosnál!!!!!!!!

2008. dec. 12. 08:17
jó reggelt mindötöknek mi unokázunk két lányom gyereke is velünk egyik helyen beteg a mama másik helyen wellnes hétvégén vannak..
❮❮ ... 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook