Főoldal » Fórumok » Egyéb témák » 70 évesek beszélgessünk! fórum

70 évesek beszélgessünk! (beszélgetés)

❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯
2009. jan. 2. 20:05

Képzeljétek itt volt az Öcsém és hozta a pénzt! Persze a sógornőm nem jött, egy kicsit rosszul esett de ez van. Mondom, neki csak az ő családja létezik, de hát ez ellen nincs mit tenni.

Egyébként az Öcsém teljesen úgy viselkedett mintha tegnap találkoztunk volna. Tőlem kérdezte, hogy, hogy van a nővérem. Én meg mondtam, hogy jól esne Neki ha néha felhívnátok. Persze a születésnapján sem hívták fel!!! Nagyon rosszul esett Neki.

Vigyázzatok Magatokra!!!!!

Puszi

Gabi

2009. jan. 2. 20:01

Sziasztok!

Timi!

Nagyon sajnálom a sógorodat! Hogy viseli? Sajnos ilyenkor az ember nem tud mit mondani és az a baj, hogy tehetetlen!

Vigyázz nagyon Magadra!!!!!

Puszi

Gabi

2009. jan. 2. 12:08

Sziasztok!

Szép jó reggelt mindenkinek!

Rosszul indult ez az év, sajnos ma reggelre megdöglött a lányom törpehörcsögje. Olyan kis aranyos volt! Talán ezért nem tudtam aludni az éjjel? Előző éjjel hajnal 1-8-ig aludtam, ma meg ez a hülye macska hajnal 2-kor keltett, 3-ig próbáltam visszaaludni, aztán feladtam, és negyed 7-ig szudokuztam, majd visszafeküdtem, mert úgy éreztem, talán el tudok aludni. Több-kevesebb sikerrel 9-ig aludtam. Párom is szenvedett, pedig fáradtak voltunk. Féltem is, hogy a sógorommal történt valami, de szerencsére őt kedden hazaengedik. Pontosan nem tudom, mekkora képlet van, de a szomorú tény, hogy ez a kis szemét daganat máris kiújult.

Szép napot nektek!

994. 82f54af148 (válaszként erre: 993. - Sünciné)
2009. jan. 2. 11:32
Édesem! Hogyan lennél fárasztó!! Én is és mindenki tudja,milyen jó és megkönnyebbítő érzés,ha bánatunkat,sérelmeinket és kis bosszúságainkat kitudjuk igaz barátok előtt mondani! De!!! Ahhoz ilyen emberek kellenek,mint itt a mi kis családunkba.Imádlak Benneteket és kész!!Puszika: Éva
2009. jan. 2. 11:18

Drága Évi!

Tudod mi az érdekes, hogy érzem is!!!!!!!!! Nagyon hálás vagyok Neked és a többieknek is, hogy itt lehetek!

Jól esik kibeszélni magamból a fájdalmat, örömet. Lehet, hogy néha már fársztó vagyok és unjátok is de remélem azért nem haragszotok!!!!!!!!!!

A nagymamaságot alig várom. Most még egyenlőre kiélem magam keresztlányom pici fián és unokahugom pici lányán! Nagyon édes mindkettő. A keresztlányom kisfia elég későn kezdett beszélni amiért az édesanyja kétségbe volt esve. Nem nagyképűség de ha velem van mindent mond utánam. Pedig a szülők is rengeteget foglakoznak vele!!!!

Puszillak Benneteket!!!!!!!!

Gabi

992. 82f54af148 (válaszként erre: 988. - 2d539db31c)
2009. jan. 2. 11:01

Gabikám! Ahogy olvasom Klárikám levelét,egyet kell értenem vele.Biztosan a munkatárs volt.Amúgy én is drukkolok a mielőbbi nagymamasághoz.

Amúgy én mindig fogom a kezeteket és gondolatban sokat vagyok Veletek.Puszika: Éva

2009. jan. 2. 10:44

Szia Klári!

Az az igazság, hogy nem csodálkozom, hogy a férjed elaludt a szilveszteri műsoron. Mi csak egy picit néztünk bele, mikor itt voltak a kersztlányomék, de hát semmit nem ért!

A testvéreimmel - elsősorban az Öcsém - azóta van így mióta megnősült. A feleségének csak az Ő családja van. Hat éve ( mióta megnősült ) nem tőltöttünk együtt egy karácsonyi napot sem. Pedig ez nekem nagyon fontos!!!!!! Az Öcsém addig amíg a pénzt oda nem adtuk rendszeresen járt hozzánk. Azóta háromszor ha beszéltem vele. Ennek lassan egy éve. Ami még jobban bánt, ahogy a nővéremmel viselkednek. Mert nekem itt a családom de Ő most egyedül van. Csak mi - ezt szószerint értsd - türődünk Vele. Nagyon fáj Neki. November 1-re bejelentkeztek az Öcsémék, hogy felmennének, mert már rég találkoztak és beszélgettek. Szegény nővérem úgy örült Nekik. Aztán jött a hideg zuhany. Mikor kikisérte Őket akkor kérdezték meg, hogy nem tudna e kölcsön adni. Képzelheted!!!!!

Tegnap a lányommal menyasszonyiruhákat nézegettünk. Olyan jó érzés volt.

Az unokáról ne is beszéljünk!!!!! Annyira várom már, hogy el sem tudod képzelni. A férjemről ne is beszéljünk , pedig hát nem az édeslánya de úgy szereti Őt mintha az lenne.

Nekem az első gyanúm rögtön a kolléganője volt. És tudod mi a szomorú, hogy a nagy főnököknek is. Aztán volt még egy 5.000.-Ft.-os hiány a kasszából, akkor is bent volt ez a lányzó. Ki is rúgták!!!!!!!!

Segítünk a gyerekeknek ahol csak tudunk. Remélem ma visszahozzák a pénzt az Öcsémék - mert tudod az a biztos ha már itt van - akkor odaadjuk Neki!!!!!!!!

Bocsi, hogy kicsit hosszú voltam!!!!!!!!

Puszillak!!!

Gabi

990. 82f54af148 (válaszként erre: 987. - 2d539db31c)
2009. jan. 2. 10:41

Klárikám! Millió puszi arra a kedves arcocskádra.

Párodat ismeretlenül is szeretettel üdvözlöm és nagyon kedvelem,mert szeret Téged és akkor én is Őt.Puszillak benneteket: Éva

989. 82f54af148 (válaszként erre: 986. - Sünciné)
2009. jan. 2. 10:38
Szeretlek nagyon benneteket! A kis családodat is puszilom: Éva
988. 2d539db31c (válaszként erre: 986. - Sünciné)
2009. jan. 2. 09:52

Szia Gabi! Mint ha valaki fogná a kezünket, szinte egy időben irtunk Évikének. Nálunk csendes szilveszter volt, a párom bele is aludt a szilveszteri müsorba. Mi történt veletek, hogy kerülhettek a testvérek ennyire távol egymástól? Mostanában alakult ki, vagy régebbre nyúlik vissza? Az esküvőre visszatérve, az természetes, hogy a fiatok döntik el, hogy mikor, mit és hogyan szeretnének csinálni. Nagyon sok boldogságot kivánok nekik, kivánom, hogy az álmaik váljanak valóra.

Nektek pedig teljes boldogságot családotok körében és -halkan mondom- mielőbb egy pici unokát. Ha ezt is megadja az ég, új időszámitás lép az életetekbe. Annál gömbölyűbb talán már nem is lehet az életetek.

(Ui.amikor olvastam a lányod meglopásáról, bennem is az volt az első érzés, nem lehet, hogy a munkatársa volt aki lenyúlta? Nem lehet utána nézni? Ha a bizalom meginog, vagy tényleg ő volt, nem tudnak együtt dolgozni.)

Puszillak: Klári

987. 2d539db31c (válaszként erre: 985. - 82f54af148)
2009. jan. 2. 09:35

Szép napot Évike! Alakult a helyzet, lassan visszatalálunk régi önmagunkhoz. A szilvesztert kettesben és otthon töltöttük. Az éjféli koccintás után kimentünk az udvarra és néztük tüzijátékot és a rakétákat. Nekem személyes tapasztalatom nincs a háborúról -szerencsémre- de elfogott a félelem, mint ha kitört volna a háború. Várjuk haza a családunk másik felét. Nagyon hiányoztak, nem volt teljes a család nélkülük. 30-án temetésen is voltunk, ez meghatározta a további hangulatunkat.

Évike, türelem, türelem. Már megkezdődött a visszaszámlálás. Sokszor gondolok rád, és rátok. Emlegetem boldog-boldogtalannak a mi kis fórumunkat. Kevés ember van a szükebb és tágabb környezetemben, aki ne hallott volna a fórumunkról és rólatok.

Szeretettel ölellek, puszi: Klári

2009. jan. 2. 09:22

Szia Évikém!

Nálunk eltelt a szilveszter. Itt volt a nővérem, a lányom átszaladt egy kicsit, a nővérem lányáék ( keresztlányomék ) és a fiáék! A keresztlányomék is csak rövid időre jöttek mert beteg a kicsi, de így is nagyon jól esett, hogy átszaladtak! Egyébként jó volt. Hála az égnek a férjem is hazaért pezsgőbontásra ( dolgozott ). A fiáék is itt hajnali 4-ig itt voltak, nagyon sokat nevettünk. A testvéreim közül egyik sem hívott fel.

Persze az Öcsém kitalálta, hogy a keresztlányomék menjenek bulizni hozzájuk és a gyereket bízzák a nővéremre. A keresztlányom kijelentette ( akkor még nem volt beteg a gyerek ), hogy erről szó sem lehet. Igaz a nővéremmel nem beszélték meg az Öcsémék, gondolhatod milyen érzés volt Neki.

Na mindegy nem panaszkodom.

Évikém Drága!

Pár nap múlva helyre áll a rend Nálatok!!!! Nagyon sajnálom, hogy csalódtál!!!!!

Én nem csak néha gondolok Rád, hanem nagyon sokszor! Sőt még a családomnak is mesélek Rólatok, hogy milyen jó kis csapat van itt és ezt Neked köszsönhetjük!!!!!!!!!

Puszi

Gabi

2009. jan. 2. 08:59

Szép jó reggelt Kicsi család! Remélem mindenki kezdi visszanyerni eredeti " formáját?"

Túl vagytok a nagy munkálatokon.Hogyan telt az év első napja?

Milyen volt a szilveszteri buli?

Éjfélkor gondoltam Rátok!Sajnos Brigittával egy nagyot sírtunk,mert Drága jó Párom eszünkbe jutott,most volt az első alkalom,hogy nem Ő nyitotta a pezsgőt.Amúgy meg lennék,de lassan az türelmem határmezsgyéjén táncolok.

Kívánok mindenkinek nyugalmas szép napot

szeretettel!

Gondoljatok néha rám,na csak egy pillanatig,

többet nem kérek.Szeretettel gondolok Rátok és millió puszit küldök: Éva

2009. jan. 1. 08:44

MINDENKINEK BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK!

Erzsó

2008. dec. 31. 18:03

Mindenkinek!!!

Itt az új év, új jót hozzon.

Régi jóktól meg ne fosszon.

De ha az új jót nem is hozhat,

Vigye el a régi rosszat!

Boldog Új Évet Kívánok.

Szeretettel: Klári

982. majean
2008. dec. 31. 16:01

Kedves Mindnyájan!

Virradjon rád szép nap,

köszöntsön rád jó év,

kedves hajlékodba költözzön a jólét.

A lelkedbe boldogság, szívedbe béke,

ezt kívánom Nektek az Újévre.

Üdvözlettel: Márta

2008. dec. 31. 15:50

EREDMÉNYEKBEN, SIKEREKBEN, BOLDOGSÁGBAN, NYUGALOMBAN, MINDEN SZÉPBEN ÉS JÓBAN GAZDAG NAGYON BOLDOG ÚJ ÉVET KÍVÁNOK MINDENKINEK!!!

TIMI

2008. dec. 31. 15:49

Hát, visszaolvastam, nagyon sajnálom Nagyi, hogy csalódtál!

Képzeld Gabi! Tudod, írtam, hogy nekem is ellopták a táskám. Kölcsön pénz volt benne, azt sem volt semmi feldolgozni, ráadásul vicc, de míg nekem nincs hasznom, sőt(!!!) az alkalmazottam is inkább kihasznál, ahelyett, hogy örülne, hogy van munkája, mindig kibeszél a hátam mögött, és szerintem le is nyúl rendesen, annak ellenére, hogy nekem még semmi hasznom nem volt ebből a turiból. Pedig össze tehetné a 2 kezét, erőmön felül adok neki fizut, többet, mint amiben megállapodtunk, juttatások, mosópor, öblítő, 3 kg. ruha havonta, 6000 ft. kajajegy stb., mégis panaszkodik fűnek-fának.

3 éve úgy volt, hogy megszűnik a párom munkahelye, ezért maszekolt rengeteget a 12 órás munkahelye mellett, ahol kb. havi 1-2 nap volt szabad. Előfordult, hogy pénteken végzett 1/2 7-kor, beültek négyen a kocsiba, le vidékre, ott mindkét éjjel aludtak 3-3 órát valami kazánház raklapjain, majd hétfő hajnalban onnan mentek dolgozni vissza. A munkahely 1 év múlva megszűnt, talált másikat, ahol az új főnök behülyítette, hogy fektesse be a félretett 800ezer ft.-ját, vesznek belőle gépet, felújítják, eladják stb.

A bizt. kedvéért aláírtak egy kölcsönszerződést, 3 hétre 10% kamattal. Szintén a bizt. kedvéért beleírtam, amennyiben nem fizetne (nekem abszolút gyanús volt, nem bíztam volna rá a pénzt, de a páromnak hiába beszéltem) 3 hetente 10% kamat.

Természetesen nem fizet azóta sem, az addig jól menő vállalkozás tönkre ment, a törvények szerint mi most ugye szemét uzsorások vagyunk. Pedig én már utána is megmondtam neki, nekem csak az a pénz kell, amiért 1 évig nélkülöztem a páromat, és a gyerekeim apját, hiszen tényleg alig láttuk 1 évig. Ez a jóember meg a pénzünkből ment Korfura nyaralni, én meg a kis családommal idén voltam először Zalaegerszegen, nem Korfun. Szóval ilyen is van ám, és azóta is bosszant a dolog, ezért is nyitottam meg a 12 éves álmomat, a turit, persze ezt is kölcsön pénzből, de úgy voltam vele, ha a párom ennyire "szórja" a pénzt, minden "tiltásom" ellenére, akkor talán én is kipróbálhatom magam.

És de sokszor jönne jól az a majdnem 1millió!

2008. dec. 31. 12:13

KEDVES KIS BARÁTAIM,KIS CSAPATOM!

MINDENKINEK KÍVÁNOK NAGYON BOLDOG ÉS EREDMÉNYEKBEN GAZDAG ÚJESZTENDŐT!

SZERETETTELJES ÉS GONDMENTES LEGYEN AZ ÚJ ÉV.

RAGYOGJON FÉNY HÁZATOKBAN MINDEN HAJNALON.

ÁLMAITOKBAN JÁRJATOK A MESÉK ORSZÁGÁBAN,TALÁLJATOK JÓTEVŐ TÜNDÉREKET MINDEN GONDOTOKRA.

AMIKOR ÉJFÉL ÜT AZ ÓRA OTT LESZEK EGY SZÓRA! B.U.É.K

978. 82f54af148 (válaszként erre: 976. - Sünciné)
2008. dec. 31. 12:01

Édesem Aranyos vagy! Hát megvallva őszintén nem ezt vártuk! Nem a fiatalembertől! Hiszen Ő most van itt először,de már tudja mit illik és mit nem.Nagyon aranyos szeretni való fiúcska.Sajnos Csilikém az eltelt három év alatt nagyon rossz irányban változott.Sohasem volt az a nagyon "rendben rakom le a holmimat",de most!!Nos nem érdekes egy a lényeg,hogy láttam Őket.Brigitta a legcsalódottabb,mert annyira várta a nővérét,de nem sokat foglalkozik Vele.Az is igaz,hogy a tolmácsolással sok idő el megy.Persze mindent meglehet magyarázni,de félre is.

Szerencsére Brigitta egy nagyon okos és intelligens kislány,jól kezeli a helyzetet.

Kívánok Nagyon boldog és eredményes Új évet.Puszillak szeretettel: Éva

2008. dec. 31. 11:02

Békés álmainkba ne csalódjunk soha,

Oltalmazzon minket angyalok mosolya,

Lelkünkben béke és szeretet virítson,

Düh és gaz álnokság meg ne szomorítson,

Ostoba szólamra ne hajoljon szívünk.

Gazdagság kísérje minden vidám léptünk,

Útjaink vigyenek igaz célunk felé,

Jövendőnk munkája ne váljon keresztté,

Éjszaka pompásan ragyogjon csillagod,

Veled lehessek amikor csak akarod,

Egymásra találjon most minden kereső,

Társával éljen minden egymást szerető

Közösen tegyük szebbé ezt a világot,

Ízleljünk már most mennyei boldogságot ,

V áljon minden titkos, szép álmunk valóra ,

Áldott legyen minden együtt töltött óra,

Nevetni tudjunk és őszintén örűlni ,

Odvas idő fogát messze elkerülni ,

Keveset mondok végül, de szépet: Kívánok Nektek Boldog Új Évet!

Millió puszi kíséretében!!!!!

Gabi

2008. dec. 30. 18:34

Évikém!

Nagyon de nagyon sajnállak! Annyira vártad ezt a találkozót. Brigitta most biztos nagyot csalódott szegénykém!!!!! Egyem meg a szívét!!!!

Bent dohányzik a lakásban? Én ugyan dohányzom, de akárkihez megyünk - még ha mondják, hogy nyugodtan gyújtsunk rá a lakásban - akkor is kimegyünk!!

Kinek panaszkodnád ki Magad ha nem nekünk!!!!

Írjál nyugodtan, hiszen mi is leírjuk a nyűgünket, bánatainkat!!!

975. Sünciné (válaszként erre: 974. - Alfoldi13)
2008. dec. 30. 18:31

Bizony az! Ráadásul a biztonsági kamerát nem is nézhetik meg!

Igaz ma beszéltem vele és a nagyfőnök a kolléganőjére gyanakszik!!!!!! Ugyanis egyedül volt akkor az üzletben, és azóta még eltünt 5.000.-Ft. Én csak a gyerekemet sanálom. Átdolgozta az egész decembert és alig kap fizetést. Mondtuk, hogy segítünk de mondta, hogy igazán az bántja, hogy lehet, hogy az verte át akiben nagyon bízott!!

974. alfoldi13 (válaszként erre: 970. - Sünciné)
2008. dec. 30. 14:16
szörnyű amit írsz és sajnos az aljasság ellen nincs orvosság.. és most egyre gyakoribb az ilyen borzalom ..A rendőrség pedig tehetetlen... ,
973. alfoldi13 (válaszként erre: 969. - 2d539db31c)
2008. dec. 30. 14:13
olyan mint egy kamion hátulja fém az anyaga de szuper erős és aluminium festett boritja mozgatható garázskapuval távirányithatóval nyilik csukodik és két ilyen vackot kaptunk hozzá...külsőre se csunya ....fedett csarnokban volt idáig a bemutató darab... kiszállitva felállitva szóval igy volt ez nekünk szánva... az uj ház pedig kb 90 négyzetméteres lesz összesen.. de csak öszre kerül rá majd a cserép... talán...
972. alfoldi13 (válaszként erre: 969. - 2d539db31c)
2008. dec. 30. 14:09
Tudod itt bevallom egy bemutató darabot sikerült jóval áron alul megvásárolnom ,nem kaptam oda építési engedélytahová a beton aljzatot tettem mert elő van irva mennyi távolság stb falu terv miatt igy lett ez mobil de már épitik is a tárolót a megadott helyre csak sajnos így sokat csuszik és nekem a cuccot vinnem kell innen... most igy a nagy telek elejére egy uj falusi turizmus keretében tervezett ház fog épülni és a tároló abba került bele...2000 négyzetméternél is nagyobb nekünk ott a telkünk és csak igy engedélyezték hogy csinálhatjuk persze ennek a megcsinálása sokkal komplikáltabb ...rengeteg nehézséggel küzdök a kamasz gyerekeimnél... minden napot megszenvedem.. mert akaratosak ,mint az apjuk...
971. 82f54af148 (válaszként erre: 966. - Sünciné)
2008. dec. 30. 11:39

Sziasztok Kislányok,Nagylányok! Nem kívánom senkinek közületek azt a feszkót ami bennem van!

Brigittával együtt féltjük az másfél éve majdnem kétmillióért teljesen felújított lakást.

Sajnos a nagyobbik unokám átment egy teljesen trehány nem törődöm emberkébe.Rá sem ismerek!

Az valami rettenetes amit hagy maga után.Brigitta és én nem győzünk pakolni,szedegetni és zuhanykabint törülgetni.teljesen ki készülünk idegileg.Thomastól féltem és közben Csilla lett lassú és kegyetlen trehány.A nagy szeretetet szinte elnyomja az a tény,hogy állandóan résen kell lenni.A cigarettáról már nem is beszélve.Nos nem minden fenékig tejföl.Szegény Brigitta sem találja a helyét.A nővére nem úgy foglalkozik vele,mint akit három éve nem látott.Szóval jó is meg nem is.Minden esetre próbáltam megértetni Vele,hogy itt ez nem így szokás,mintha nem is én neveltem volna fel olyan lett!

Persze nem panasznapot jöttem ide tartani,egy kis időre.Mindezektől függetlenül kívánok Nektek minden szépet és jót! A bosszankodást hagyjátok meg nekem.Mindenkit puszilok: Éva

970. Sünciné (válaszként erre: 968. - 2d539db31c)
2008. dec. 29. 14:41

Szia Klári!

Az az igazság, hogy amikor először beszéltek az esküvőről azt mondták, hogy 2 tanu a szülők és kész. Egyszerű ruha, semmi felhajtás. Hála az égnek megváltozott a vélemény!

Amióta megszületett mindíg arról álmodtam ha majd egyszer férjhez megy hófehér gyönyörű ruha.

A másik ok, hogy mint a képeken látod elég duci - ami senkit nem zavar, de Őt igen - és szeretne lefogyni.

Mondták, hogy erre spórolni kell. Elmondtuk Nekik, hogy ez hagy legyen a mi gondunk!!!!

Persze Ők döntik el, hogy mikor de én már alig várom!!!!

A testvéreimről csak annyit, hogy most szólni fogunk az Öcséméknek mert a lányomék üzletéből ( ketten voltak a boltba, Ő kint volt a mosdóba ) kiloptak a kasszából 150.000.-Ft.-ot, amit nekik kell kifizetni. Mivel a lányom a vezető 66%-át Neki a maradék 33-at pedig a kolléganőjének. Ezért kell most a pénz mert a férjem úgy döntött adjuk oda a gyereknek!!!!!!!

Puszi

Gabi

969. 2d539db31c (válaszként erre: 967. - Alfoldi13)
2008. dec. 29. 14:18

Milyen a mobil garázs? Méret, anyag? Nem drágább, mint egyet a telekre felhúzni?

Jó készülődést, én már nehezen tudom a napokat nyomon követni. Mióta a férjem itthon van, nekem vasárnap van.

További szép napot kivánok.

968. 2d539db31c (válaszként erre: 965. - Sünciné)
2008. dec. 29. 14:00

Szia Gabi! A leveled első részére nehéz szavakat találni. Felfoghatatlan számomra, hogy egy testvér hogy tudja a másik jóindulatát, segitő szándékát kihasználni. Ehhez is pofa kell, és ahhoz is hogy hallgat, mintha mi sem történt volna. De mint mondtam, sajnos ilyenek is vannak. Lehet, hogy ez volt a tanulópénz? Ezek után meggondolandó, hogy még egyszer anyagi segítséget adjatok nekik. Mert ahogy leírod másra nem igen tartanak igényt.

Miért várnak 2010-ig a gyerekek az esküvővel. Hiszen szeretik és ismerik is egymást?

Látod én már siettetném. Nálunk a gyerekek hamar kész tények elő állitottak. Az egyik kettő, a másik kb. három hónap együttjárás után bejelentette, hogy a lehető legrövidebb időn belül szeretnének összeházasodni. Ebben szerepet játszott az is, hogy mindkettőnél jött a baba is.

Sok boldogságot, szép napot kivánok: Klári

❮❮ ... 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook