Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 7 hetes magzat túl kicsi és nincs szívhang fórum

7 hetes magzat túl kicsi és nincs szívhang (beszélgetés)

6. Ancsika81 (válaszként erre: 5. - Messier45)
2024. okt. 4. 22:42
Számomra ez furcsa...
5. Messier45 (válaszként erre: 4. - Ancsika81)
2024. okt. 4. 19:17
Nem mondott mást csak ennyit amit írtam.
4. Ancsika81 (válaszként erre: 1. - Messier45)
2024. okt. 4. 10:56

Szia.

Nem értem...

Azt mondta a doki, hogy nincs szívhang...és egy hét múlva menj vissza ultrahangra?

Semmi mást nem mondott??

2024. okt. 3. 23:11
Viszont már 2 hete pozitív a tesztje, tehát minimum 6 hetes.
2. Ágio8405 (válaszként erre: 1. - Messier45)
2024. okt. 3. 19:17
Az alkohol nem lehet ennek oka. 6 hetes kor előtt semmi nem megy át a babához abból amit anyuka eszik iszik, szed. Simán lehet még hogy minden rendben lesz vele. Főleg hogy simán lehet hogy később fogant, nem egy ilyet hallottunk már.
2024. okt. 3. 16:26

Két hete lett pozitív a tesztem, ma voltam először ultrahangon.

Napra pontosan 7 hetes kell hogy legyen a baba (bár a menstruációm nem teljesen pontos, így ebben sem vagyok biztos hogy jól gondolom).

Az orvos azt mondta 7 heteshez a magzat túl pici (14 mm petezsák és benne 4 mm szikhólyag) és nincs szívhangja sem.

Egy hét múlva kell vissza mennem újabb uh-ra, viszont már most megijesztett, mert azt mondta, lehet elhalt a magzat.

Sajnos pár nappal azelőtt hogy megtudtam hogy terhes vagyok, kicsit sok alkoholt ittam, félek hogy emiatt történt valami vele. Bár nem terveztük most a babát, viszont nagyon szeretném ha megszületne.

Nagyon aggódom, nem tudom hogy bírom ki ezt az egy hetet. Valaki járt már így esetleg? 😢

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook