6 évvel fiatalabb fiú (beszélgetés)
Szia :) Szerintem sem lehet akadály az a hat év!
Köztem és a párom között 5 év van az én javamra (ő is 25 :)), mi már a 4. évünket tapossuk együtt és semmiben nem ütközött még ki, hogy ez probléma lenne (pedig ő csak 21 volt mikor megismerkedtünk)! Ez egyébként is a hozzáálláson, érett gondolkodáson múlik, ami - tapasztalatból mondom - nincs egyenes arányban az életkorral! A párom sokkal érettebben gondolkodik a világ dolgairól, mint némelyik 30as évei közepén járó férfi ismerősöm.
Szóval ha más akadályt nem látsz, mindenképpen megérdemlitek az esélyt! Én drukkolok nektek :)
Szia,
Én már 8 hónapja vagyok együtt a párommal, akit egyébként több éve ismerek, de valahogy eddig nem alakult ki közöttünk semmi... de nem ez a lényeg. Ami fontos, hogy nagyon jól meg tudjuk érteni egymást, pedig 8 év van közöttünk a javára.
Nem gondolom, hogy a kor bármit számítana. Sokkal fontosabb a vonzalom és a közös hang megtalálása.
Szia!
Ide is írok,mert bár most pont fordított szitu van nálunk.:)
Régebben jártam egy 8 évvel fiatalabb fiúval-jól éreztük magunkat együtt-egyezett a gondolkodásmódunk-habitusunk,egyszóval remek kapcsolatot alakítottunk ki.
Ha úgy érzed-el tudnál vele képzelni kapcsolatot,nyugodtan vágj bele.
Különben is -az az öt év nem olyan sok.:)
És mit lehet tudni a kapcsolatotokról?Indulóban,alakulóban van?
Ismerjétek meg egymást,aztán hajrá!
Megismertem egy fiút meglepett amikor kiderült, hogy 6 évvel fiatalabb. Csak 25 éves. Olyan intelligens és olyan dolgokat mondott már eddig is amit soha életemben nem hallottam pedig jó pár férfit ismertem.
Mégis nagyon furcsa ez a korkülönbség. Komolyan gondolja.
Mi a véleményetek és valakinél van (volt) ilyen nagy korkülönbség a javára?
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek normális, ha egy pasi fiatalabb egy nőnél 6 évvel?
- Ha párod 10 évvel fiatalabb....
- 10 évvel fiatalabb férfit szeretek!
- Miért vonz egy 35 éves nő csak 5- 10 évvel fiatalabb "férfiakat"?
- Miért szólják meg egyes emberek, ha egy férfinek 10 évvel fiatalabb barátnője/élettársa/felesége van?
- Mániákus hazudozó? 3 hónapja randevúzom egy férfival, 2 napja kiderült, "nem orvos" bár annak hazudta magát és 6 évvel fiatalabb is....