50 feletti egyedülélő nők (beszélgetés)
Temészetesen lenne igényeim, elképzeléseim a szabadidőm eltöltéséhez. Szinház, moziba járás. Esetleg beülni csak úgy egy kávéra. De falun?.....és sajnos anyagilag sem engedhetek meg túl sokat magamnak.
Mihez nem kell szerencse??? Hmmm??:-)Ezt 50 éves korodra biztos megtanultad már!MINDENHEZ. És azt is hogy nincs kifogás,ha akarsz valamit tenni kell,menni csinálni és nem foglalkozni avval kinek hogy nem sikerült,mert attól neked még sikerülhet!!!
Ahhoz nagyon nagy adag szerencse is szükséges, hogy esetleg a neten megismerkedj valakivel, akivel el tudod képzelni a folytatást. Ahol én élek a világ végén..... )szabolcs..
hát akkor hoxázz:D
miket szeretsz csinálni szabadidődben?
mik azok amihez lenne kedved de valami miatt nem lehet?
Ismerkedés? A barátnőm anyukja és apuja 40 év után elváltak.Most 62 éves anyukája és fél év alatt megismerkedett valakivel a neten, nagyon jól összejöttek.Járnak mindenfele,mozi, színház,hétvégék.Mindkettőnek nagyok a gyerekei és nagyon egymásra találtak.
Igen ezen próbálok változtatni. De úgy érzem egyedül nem megy.
Persze,csak ilyenkor akár egy régi,de elfeldett barát is beléphet,és segíthet az újraindulásba.A gyökereink már ott vanank 50 évesen sok mindenben.
A barátok fontosságát már gyerekkoromban éreztem.Anyukám mindig azt mondta hogy soha ne hanyagold őket, ha már lesz férjed, párod...,mert ők azok aki ott lesznek a bajban.Rájuk legalább annyi energiát kell fordítani,mint a családra.És igaza volt,mikor elváltam a barátok voltak mellettem, hihetetlen sokat köszönhetek nekik,hogy nem maradtam magam.Ezért gondoltam hogy hátha el lehet ez irányba is menni.
Talán nem jó a megfogalmazás. Ki szeretnék lépni az egyhangú életemből. Ezért fogalmaztam az "újra építést" Vannak gyerekeim. Már felnőttek, és élik az önálló életüket. Egyedül élek, már közel 9 éve. Barátaim nincsennek, falun élek, ami ezt megnehezíti.
ezek lényegtelenek, nem a multon kell rágódni:D a lényeg hogy újra kezdi:D
szia, én még nem vagyok ennyi de tuti egyedül leszek én is ha így folytatom. én keresnék hasonló korú érdeklődésű, pénztárcájú barátnőket, barátokat és velük szerveznék programokat. a másik amit az sokáig özvegyen egyedül élő nagyijaimtól láttam a napirend fontossága. egyiknél még az uzsonna is percre pontosan zajlott, akkor nekünk fura volt, de szerintem ez kell ahhoz hogy az ember ne bolonduljon meg egyedül:D
Szia!
Miért kell újra építened? Gyermeked nem született? Elváltál? Barátaid miért nincsenek?
Szívesen venném ha tanácsokat,véleményt mondanátok. Hogyan kezdenéd teljesen egyedül az életed - 50 évesen - felépítését gyerek, férj,testvér, barát nélkül. Esetleg akinek ez már sikerült, elmondhatná hogyan is élte meg az egyedüllétet, és hogyan tudod ezen felülkerekedni.
További ajánlott fórumok: