50 feletti egyedülélő nők (beszélgetés)
Mégis visszajöttem, elmúlt éjfél :D
Legyünk a MOST-ban, ami sosem fog visszajönni, mert vagy előrelépünk vagy hátralépünk. Előrelépéssel csak nyerni lehet! Sose nézzünk hátra mint Lót a ló hátán, mert akkor sóbálvánnyá válunk! :D
Minden a kezünkben van, élni kell a pillanatoknak, mert csak az a mienk!
Szép hétfői napot!
Egyetértek, szépen összefoglaltad.
Motiváció -> Módszer -> Cél !
Kedves Marla, fórumtársaidtól sok szép gondolatot kaptál, szelektálj belőlük, és a legjobbakat alkalmazd is!
Sokan összekeverik a egyedüllét és a magány gondolatát. Sokszor jó egyedül lenni, de ha már nem jó, akkor jön a magány, a rossz dolog.
Én azzal egészíteném ki a gondolatokat, hogy talán a legfontosabb, hogy minden az agyban dől el, tehát az első lépés, hogy Te döntsél!
Tűzzél ki célokat, minden napra legyen valami kitűzött feladat, elfoglaltság. Vezesd be a naptáradba, pipáld ki, és vizuálisan is látni fogod, hogy teljesítetted azokat, és ezzel is elfoglalod magad egyszer, és a teljesítés apró örömei, már számodra sikerélményt fognak szülni.
Életmódváltás!
A megszokottól eltérően! Döntsél a céljaid érdekében, és találd meg a lelki nyugalmadat, szeresd önmagadat, légy magabiztos, tedd félre az önbizalom hiányt, kívülről és belülről is. Ne tekingessél hátra, töröld ki a szótáradból a "mi lett volna ha..". Nem lett volna semmi, mert már mindegy!
Előre nézz, és meglátod azt fogod észre venni, hogy mosolyogsz. A mosolyod, a magadban megtalált békéd, vonzani fogja az embereket.
A gyerekeid is örömmel fogják látni, hogy egy határozott, nem önsajnálatban vergődő, mosolygó, célokat kitűző, és az apró örömöknek is örülni tudó édesanyát látnak!
Sót! Ezt mások is látni fogják, a Te javadra!
Szerintem.
Sok sikert és boldogságot! Hajrá! :)
Igen, a magabiztosság tanulható! Munkshelyemen is kapom a pozitív visszaigazolásokat, ez tovább erősít tudat alatt.
Saját negatív árnyékából kiléptem és új életet kezdtem. Aki mer, az NYER! Nem iszom a maci bőrére, de kitartással, erős lelki plusszal igenis fog sikerülni!!!
Motiváció a titok nyitja, mert így lehet a célt elérni!
Neked kell mindent megtenned...
Felveszed a legjobb ruhadat, rendbe teszed a frizuradat, stb. es mosolyogva, kedvesen vegig megy az utcan. Mosolyoga koszonsz, szolsz egy-ket kedves szot es megy tovabb.
A kedvesseg kedvesseget szul, a mosoly mosolyt fakaszt. Nincs panaszkodas, szomorusag, magany, stb., ne hagy, hogy negativ temakkal bombazzanak, de te se beszelj ilyesmirol. Tuzz ki magadnak celokat: egy kozeli kirandulas, egy jo film a neten; veszel magadnak egy jo parfumot, amivel este is befujod magad. Sugarozd a jot - es visszatalal hozzad a napsugar.
Ne azert szeress esoben setalni, mert akkor nem latjak a konnyeidet.
Nem tudom igazán a valós okot megfogalmazni. Alaptermészetemből fakad. A másik, hogy elveszitettem a társam, ez még csak fokozza a magányomat. A gyerekeim is messze élnek, távolodnak tőlem. Tudom magamat kell csak hibáztatnom. Ebből szeretnék kiutat találni.
Ami már volt hasonló helyzetben és megtalálta a kiutat. Van ilyen története.... Elmesélné?
Mert nincs motiváció :( Keress okot, hogy emberek közé kerülhess, ami Benned van, az mind visszatükröződik.
Ha felállsz a székből, akkor fog ez sikerülni!
Hajrá!
most talaltam; erdemes megfontolni;
Müller Péter
Ne felejtsd el: várnak. Mindig várnak!
Akkor is, ha egyedül vagy, ha senkid sincs, ha üres a szobád,
az ágyad, ha fagyos világban élsz, és sötét a láthatár.
Akkor is, ha elhagytak, ha gyűlölnek, ha nem találtál társat,
ha mindenki vadidegen körülötted - várnak!
És aki vár, annak nagyon hiányzol! Épp úgy, mint neked ő.
Ha fiatal vagy, és nincs még párod, és nem találsz később sem senkit,
sőt, ha megöregedtél, és egyedül maradtál - ne felejtsd el: várnak!
"Jövök!" - gondold a magányodban.
Ő is ezt gondolja. És menj. És ő jön.
Ez azért van, mert túl sokat vagy egyedül ahhoz képest, amennyit igazából igényelnél.
Én is szeretek egyedül lenni, de kell néha egy kis impulzus.
Jó Reggelt mindenkinek!
Én nem igazán erre vágynék!
fiú gyerek lehet:D és igazából nem kötelező itt maradni ha valaki erősnek érzi magát és már megtud állni a saját lábán szabad lenne kiköltöznie:D
igazából ez ilyen átmeneti lehetőség lenne sok nőnek, akiket pl kidob az uruk, vagy nincs hova menni, vagy csak egyedül nem tudja fenntartani magukat...
szerintem főleg a pici gyerekekkel van gond mert egy nagy már lehet kollégista és maradhat otthon egyedül is amíg anya dolgozik apa helyett is:D
Köszönöm Nektek is viszont szép álmokat kívánok!
Jövök holnap!
szerencsére nincs közöm a joghoz, de tuti van olyan nő aki ért hozzá és beköltözne, csak sajnálom azokat a nőket akik egy két gyerekkel egyedül maradnak és vagy dolgoznak hogy megéljenek, a gyerekekkel meg nem tudnak foglalkozni. és ha közösen laknának tudnának segíteni egymásnak.
ha lehet két meleg pasi egy család és fogadhatnak örökbe gyereket is, akkor szerintem az is normális lenne ha két egyedülálló anya , vagy több kölcsönösen segít egymásnak.
aki jól főz, vagy szakácsnő és szereti a melóját főzne mindenkire, aki takarításhoz ért az kitakarít másoknál is, aki ovónő az nem csak a saját gyerekére vigyáz, aki könyvelő az segithetne a pályázatoknál meg a gazdasági részeken, aki boltos csinálná az árubeszerzést, aki kerthez ért termelne ami kell, lennének állatok ...