50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk. (beszélgetés)
Ez jogos Klárikám, hiszen ebben az országban a lakosság jórésze ebben szenved ezt nem vettem panaszkodásnak ez általános problámává nőtte ki magát. Én is tudom milyen szörnyű ez az állapot.
Mondtam, ha úgy érzed öntsd ki a szívedet ne szégyelld. Most száz meg ezer fele vannak a gondolataid sokszor annyi van, hogy dunát lehetne rekeszteni belőle. Hasonló csónakban evezünk hidd el nekem. Vigyázz magadra jól öltözz fel és, ha el kell menned óvatosan közlekedj. Sok puszit küld barátnőd Ágika.
Én azt szoktam csinálni,hogy időközönként megnézem a villanyóra állást,és ha túl fogyasztottam,mivel én rész számlákat fizetek beszoktam szólni kicsit emeljék meg az összeget . Így elkerülöm a ráfizetéseket . Az is igaz vannak dolgok pl a fűtés amit sajnos nem tudok kivédeni .
Én pl regisztráltam E.on -nál volt egy akció aki rendesen fizeti annak 1 évre 10% kedvezményt ad . Igaz ez 1 hónapra nem sokat számit,de éves szinten már igen .További szép napot kívánok
Sziasztok!
Nálunk ónos eső és havas eső esik reggel óta felvátva,és piszokul fúj a szél nagyon hideg van kint,bent is már csak jó indulattal van 20 fok,de fűtési számlám már 18 ezer ft lett:-(
nemtudom ebben a hónapban mennyit tudok sütést válalni,és mire tudom költeni rezsire vagy kosztra:-(
Mert mind kettőre ki zárt.
Küldtem privát levelet neked. Várjuk majd egy hónap múlva a fejleményt, hogyan döntött a bizottság Klárikám szurkolok neked, hogy kedvezően bírálják el. Addig is vigyázz magadra kívánok jóegészséget
és azért néha írogassál ide erre az oldalra is.
Sok puszit küld barátnőd Ágika
Szép délutánt kívánok!
Ma voltam dokinál mindent megcsinált nővérke idő előtt be is hívott dokim,de a papírom elfelejtette át nézni és csatolni a véleményezést:-(
Azt hittem felrobbanok a méregtől,azt mondta ma este nyolc körül felhozza nekem,mert hattól csinál kb papír munkákat a rendelőben.
No kérdem én és mi van akkor ha nem vagyok itthol este nyolckor??????????????????????????????
Most a frász kerülget ne hogy elfelejtse megint mert akkor nemtudok reggel menni papírok nélkül:-(
Azt hittem ha én vagyok olyan lelkismeretes beteg,hogy szépen sorba teszek neki mindent a mappába,és időbe levittem neki,akkor elvárhatom hogy ő is megcsinálja, amit megkell csináljon ez ügyben időben:-(((((((((((((((
Szerintem nem gondoltad végig amit írtál . Vagy én nem értelmezem jól .
Kivel szeretnél cserélni azzal aki tolókocsiban él vagy azzal akinek komoly egésszégügyi problámája van, és nap mint nap fájdalmakkal küzd vagy mégis kivel . Te ezt szertenéd ???
azt gondolom azért Te mégis könyebben tudnál segiteni magadon ,mint az aki rokkant . Persze az is igaz van aki csak ál rokkant .és pont ezért fogják újból felülviszgálatra hívni őket,hogy ezt kiszürjék . Tudod a tolókocsis az nem tudja ropni a táncot . Én azt javaslom ne akarjál cserélni senkivel . Bár mennyire is elvagy keseredve .
Azért szurkolok,hogy legyen neked is jó és éljél egy kicsit könyebben .
Igérem ha lesz időm majd hívni foglak addig is vigyázz magadra és türelem tudom könnyű ezt mondani
Erika
Vidám ébredést szép hetet kívánok.
Ágika holnap ha megjöttem lányomhoz megyek,de szerdán délután hívlak"ígérem bár nemleszek egyedül de azért kicsit tudunkbeszélni majd.Klárika
Ui.Jaj Te szerdán nem vagy otthol ugye délután?
Na akkor majd csütörtökön:-)
Én szívesen cserélnék velük éljenek meg havi 27-ből, v. az enyém 28.500 Ft-ból, ami én kapok kézhez havonta. Nyílván a sokkal többől jobban lehet gazdálkodni, mint a kevesebből.
Sok puszit küld barátnőd Ágika
Elég szomorú:-(
Köszönöm hogy megírtad.
Szép hétvégét mindenkinek!
Leesett a hó is már,békés boldog Adventi készülődést.Klárika
Egy hónap a kifutási ideje és akkor küldik ki a hivatalos eredményt. Addig is várni kell.
Sok puszit küld barátnőd Ágika.
Sziasztok!
Puszka eredményeim haza hoztam,az urologiai nem gömbölű de csomó gyógyi folyamatos szedésésvel januárig kihuzhatom a műtét időt.Sok a fehérje meg v....r is van benne,meg baci baci hátán.
Cukrom most kicsit magaska 6,60 mol
Süllyedésem sosem volt ilyen kevés 8
Melkas rtg super
Nőgyógy P2
Nem is tudom mit vergődök én itt mikor makk egészséges vagyok:-))))))))))))
Sajnos nálunk is lehűlt a levegő közel van hozzánk a dunapart és közvetlenül ott még hidegebb van.
Klárikám beszéld rá a doktornőt, hogy januárban műtsön. Négy nap múlva mész a bizottság elé kiváncsi vagyok Esztergomban mit fognak nyilatkozni a te betegségeiddel kapcsolatosan. Addig is vigyázz magadra és sok puszit küld barátnőd Ágika.
Na kéretik drukkolni hogy viz.cyt olyan legyen hogy holnap belegyezzen dr.nő csak januárba műt majd.
Ma voltam nála de nincs eredmény még holnap vár vissza.
Nálunk hideg lett:-(
Klárikám még szerencse a szerencsétlenségben, hogy nem az alsó fehérneműdet lóbálta a levegőben az milyen kellemetlen lett volna. Az milyen ciki lett volna. Sok puszi neked sikerült felvidítani engemet. Különben a nappali napközi otthonba, ahová ebédelni járok ott is sokat nevetünk, az egyik férfin szegényke agyilag zokni, de mindig előadja magát, de őt kevésbé zavarja ki mit szól hozzá és kitalál olyan történeteket, ami nem fedi a valóságot elneveztem Münchausen bárónak.
Barátnőd Ágika.
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Ismerkedjünk, beszélgessünk mindenféléről, kortól, nemtől függetlenül:)
- Huszonévesek gyertek beszélgessünk, ismerkedjünk, beszéljük meg a problémáinkat
- Beszélgessünk, ismerkedjünk, mindenki írhat...nemtől és kortól függetlenül!
- Ha vagytok itt Budaörsről beszélgessünk, ismerkedjünk!
- Akik a Szarvasi főiskolára jelentkeztek és felvették, gyertek beszélgessünk