50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk. (beszélgetés)
Madárfüttyös vidám örömteli hetet kívánok Mindenkinek.
Kicsit a héten bevagyok havazva,de jövök majd.
Szeretném Dmarika,Fürge ,Mamuci és többiek ha hírt kapnánk felőletek.:-))))))))))))
ott voltak a gyerekek Ágikám,de a kis szinésznővel az állomáson taliztak,elmesélte lányoméknak hogy anyukájánál volt mert ott dolgozik:-)
Rövid válasz ment.Puszi
Igen nálunk is van Campona és abban is található tropicárium bizonyára jó pénzért, hiszen elég drága,
jó, hogy nem mentél el, mivel nem volt jó a közérzeted remélem jobban vagy már. Ott van szintén az RTL klub studiója is. Vigyázz magadra sok puszi neked barátnőd Ágika Irtam választ majd olvasd el.
Sziasztok!
A lányomék hívtak a Tropikáriumba de mivel nem éreztem jól magam ,így nemmentem de sétám után találtam levelét a pf,ba egy részét beteszem+pár képet.
Szia Mamika!
A tropicárium szép volt, de ennyi pénzért lehetett volna nagyobb is. A cápák félelmetesek voltak,alattuk sétáltunk. Küldünk róla képeket. Sajnos más nézni való nem volt a környéken, de a camponát végigjártuk, jó nagy, majd leszakadt már a lábunk. Hazafele , kelenföldnél, ahogy mentünk a vonathoz, találkoztunk a jóban rosszbanból a Beát alakító szinészcsajjal, Vikivel. Dia nem volt rest, megállíta, és lefotózkodtak vele, nagyon rendi volt, beszélgetett velük. A képeket mellékelem.
Nézzétek meg kis uncsijaim (A jóban roszban kis sztrájával,és milyen gyönyörűek ezek a halak.Jó éjt Klárika
Képeimhez tettem őket
Kedves Klárikám, ha már jobban leszel és hangulatod is a régi küldtem neked valami meglepetést, hogy hamarabb helyre gyere és a hangulatod is a régi legyen fogadd el tőlem szeretettel barátnődtől, aki tégedet nagyra becsül. Sok puszi neked és kattintsál rá, hogy valami szépre találj.
Barátnőd Ágika. /A külön levelezési oldalon megtalálod/.
Puszika mindenkinek de bocs nemvagyok toppon nemírogatok most külön külön.
Iszogatom a galagonyateát , kicsit pirosas de piszok büdike én ízesítés nélkül iszom,csak az a gond olvastam kell hat hét mire kifejti jótékony hatását,már kaptam Herbária filtereset.
Jók legyetek nálam ma linoicsirkemell volt krokettel.Pusz
Klárikám itt voltak a családtagok egy hétig, meg másokkal is sokat törödsz és a te egészségedre nem
vigyázol eléggé ez a sok hajtás kimerit tégedet ne csodáld, ha nem vagy valami jól. Aranyos nő vagy mindenki kedvébe jársz. Pihenésre meg kevés időt forditasz pedig arra is muszály, mert a végén még betegebb leszel van neked ép elég bajod. Kivánok jó egészséget épüljél fel minél hamarabb, mert még szeretnélek ezen az oldalon hallani rólad
Sok puszi neked Ágika.
Marika biztos kertészkedik meg unokázik.
Nem vmi jol vok Ágikám zavar ez a zsibbadás,ma nagyot sétáltam két zuhé közt.Holnapra is terveztem,most iszom egy citromfűteát és megpróbálok aludni.Szép álmokat Neked is.Puszi Klárika
Gyöngyikém jó nyaralást kivánok nektek és vigyázzatok magatokra pihenjetek, kapcsolódjatok ki töltsétek el az egy hetet kellemesen. Szeretettel
üdvözöl benneteket Ágika. Egy hét múlva várunk benneteket és az élménybeszámolót.
Na kedveskéim házidokim vagy túl kipihizte magát a Spanyol tengerparton,vagy megcsípte egy cece légy.
Olyan kedves volt hogy csak na.
Azt mondta amit én ,gyanús hogy keringési probléma irány a labor,és rtg.n de utobbira itthol vettem észre nemadott papírt.
A laborra is azt mondta hogy ugy mnejen Klárikám hogy 20 a utánra kérjen időpontot a lányoktol és akkor hozza vissza.Bombbbbbbbbbbbbbb
Szedjek B1 vitamint adig is az nem hízlal béreset,és megkérdeztem ihatok-e galagonyateát és rábólintott.
Olyan büdös hogy ihajja meg csuhajja,a kamilla csak jelenthet neki:-)))))))))))
Ma már egyáltalán nem zsibbadt a karom, igaz szedem a gyógyszereket még 5 napig.
Pista! Feltétlen küldd el a párodat orvoshoz, ezek nem túl ártalmas szerek, több vitaminkészítmény van köztük.
Holnap este megyünk nyaralni egy hétig nem leszek.
Gyöngyikém és Klárikám legyen nyugodt napotok még a hétvégéig kivánok mindenkinek jóegészséget és mielőbbi gyógyulást nektek és vigyázzatok magatokra
és akivel kevesebbet szoktam beszélgetni.
Szivélyes üdvözletem nektek. Ágika
Részvétem kedves Pista.
vigyázzatok magatokra.
Sziasztok!
Élek és virulok még mindig. Nincs semmi baj, csak mikor itt vagyok egy-két fórum annyira leköt, hogy nem jutok mindenhova. Szeretem a vidám fórumokat, szomorkodhatok még eleget.
Lassan letelik a szabim is, a jövő héten mehetek ismét dolgozni. Nagyon kizökkentem már a kötöttségből.
Gyöngyi örülök, hogy nem zsibbad már annyira a karod. Sajnos azt hiszem ez átmeneti lehet, mert ilyen gyorsan nem hiszem, hogy megszűnt a kiváltó ok. A feleségemnek is hasonló problémája van, de Ő még nem volt orvosnál vele.
Sajnos a mi rokonságunkban is történt haláleset a mult héten. Még mi sem tudjuk mikor lesz a temetés. Nem sűrűn találkoztunk, és levélben sem gyakran kerestük egymást, de rokon élettársa volt az illető. Nagyon sajnálom, nem volt még öreg.
Na most ennyit tudtam elmondani, néha azért jelentkezem. Lényeg, hogy legyetek vidámak ha tudtok!
Bírod Gyöngyikém az izomlazítókat szedni ?
Vhogy én rám mindegyik rossz hatással van,pontosabban rossz tőlük a közérzetem.
nekem a kezem feje de főleg a bal zsibbad sokat és a lábfejeim,ugy hogy kíváncsi vagyok nagy okos házidokim holnap délután mit mond.
Ágikám édes bárcsak mindenki így látná a dolgokat körülöttem mint Te.
Puszim küldöm.Klárika
Sziasztok!!!!!!!!!!!!!!!
Nálunk reggel hatkor rendesen hideg volt újvárosban, mikor kiálltam a buszmegállóba.
Most meg lóg az eső lába és fülledt az idő.
Hogy vagytok lányok nem meséltek?
Még nincs temetési időpont.
Ma vettem szüli és névnapi ajándékot a 100 as boltba, mert van egy IBOLYÁM ÉS EGY SZÜLINAPOS KATIKÁM SZOMBATON. Mind kettő kis ékszer dobozt kapott, és majd egy- egy szál virágot.
Puszi Mindenkinek. Klárika
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Ismerkedjünk, beszélgessünk mindenféléről, kortól, nemtől függetlenül:)
- Huszonévesek gyertek beszélgessünk, ismerkedjünk, beszéljük meg a problémáinkat
- Beszélgessünk, ismerkedjünk, mindenki írhat...nemtől és kortól függetlenül!
- Ha vagytok itt Budaörsről beszélgessünk, ismerkedjünk!
- Akik a Szarvasi főiskolára jelentkeztek és felvették, gyertek beszélgessünk