50 év felettiek jelentkezését várom nemtől függetlenül ismerkedjünk beszélgessünk. (beszélgetés)
Még egyszer Gyöngyikém a férjednek mielőbbi felépülést kívánok és jó egészséget. Mi újság az iskolában ott minden rendben?
Szívélyes üdv.Ágnes
Köszönöm kedveseim!
Tegnap még kapott egy adag trombózis elleni injekciót, magának kell beadnia...nem túl jó, de ha kell megcsinálja.
Vajon még meddig kell járni vele Cemoterápiára?
A férjednek a kezelés használt valamit? Picikét
enyhült a gyulladás, v. még erre várni kell mire
lesz valami hasznos eredmény?
Mégegyszer jóegészséget kíván Ágnes
Kedves Gyöngyikém!
Sajnálom, hogy a párodnak gyulladt két keze kívánok jó egészséget és gyógyuljon meg orvosi kezeléssel.
Sok szeretettel üdvözöl tégedet Ágika
Jó reggelt! Ma még megyek fogorvoshoz utoljára, utána meg lökéshullámra a sarkammal, meglátom javul-e valamit.
Bizony sok minden volt ebben az évben ami rossz és csak baj, de próbálunk túllenni rajtuk.Örülünk azoknak a jó dolgoknak, amik érnek...voltunk egy hetet Horvátországban, nagyon jól éreztük magunkat. Nekem mindjárt kezdődik az iskola, szerdán már mennünk kell.
Sok minden történ velünk. Megvan a szövettan, szerncsére nincs áttét a nyirokcsomókban sem, azért kapni fog kemót a hónap végétől.
Én fogorvoshoz járok, muszáj volt a fogaimat rendbe tettetni, nem szeretnék protézist öregkoromra.
Belefogtam a 90 napos diétába az első héten túl vagyok.
Mi van veletek? Hogy vagytok?
Klárika ami nem túl személyes azért írd le, mi van veled, örülök, hogy jöttél!
Szia Ágikám!
Dehogy fárasztasz minket, örülünk, hogy hallunk rólad! Ha van kedved, gyere közénk és beszélgessünk!
Az évem nekem is rosszul kezdődött én meg kórházban voltam egy hónapig Gyöngyikém és pacemarkert ültettek be eléggé nehéz megszokni, de indokolt volt
az orvosi vizsgálatok szerint. Lassan lábadozok, mivel még a műtét helye eléggé érzékeny. Bocs nem akartalak ezzel fárasztani. Vigyázzatok magatokra sok szeretettel üdvözöl benneteket Ágnes
Szép napot!
Én még szabin vagyok a héten.
Kedves Gyöngyikém!
Sajnállak, de tényleg ezért felesleges volt a fiadnak megnősülni és kiadni egy halom pénzt a lagzira, de ha tudta volna előre, akkor biztosan nem megy a lánnyal az anyakönyvvezető elé.
El tudom képzelni mit érzel és ez eléggé kellemetlen. Minden jót neked és próbáld kiheverni. Sok szeretettel üdvözöl tégedet Ágika
Sziasztok!Utolsó nap a szabadságból.Nagyon nem vágyok visszamenni dolgozni.Sajnos az idő jelenleg nem valami kellemes,inkább hűvös.Ma még megcsinálom azt amit a szabi alatt elhalasztottam.
Gyöngyikém remélem a héten már lesz eredmény.Gyöngyikém ilyen világ van,a mai lányok,tisztelet a kivételnek, inkább választják a jó módot,mint a szerelmet.A jólétért könnyen megalkusznak a külsővel és a korral.Úgy gondolom ha valaki igazán szeret akkor ez nem fordulhat elő.De a környezetemben sok példát tudnék mondani az ilyen esetekre.Szép napot!
Mindenkinek kellemes napot.
További ajánlott fórumok:
- 2009 áprilisi babát várók beszélgessünk
- Ismerkedjünk, beszélgessünk mindenféléről, kortól, nemtől függetlenül:)
- Huszonévesek gyertek beszélgessünk, ismerkedjünk, beszéljük meg a problémáinkat
- Beszélgessünk, ismerkedjünk, mindenki írhat...nemtől és kortól függetlenül!
- Ha vagytok itt Budaörsről beszélgessünk, ismerkedjünk!
- Akik a Szarvasi főiskolára jelentkeztek és felvették, gyertek beszélgessünk