5 NAPOS DIÉTA ZABPEHELLYEL, hétfőn kezdünk! (2011.08.15.) (beszélgetés)
Sziasztok!
Most azt reggeliztem, tényleg hasonlít a tejberizsre szerintem. 2 dl tejben főztem meg 3 ek. pelyhet. Egy kis cukrot raktam bele, de szerintem holnap anélkül is megfogom tudni enni :-)
Annyi, hogy sajna éhes vagyok még mindig :-(
De ittam rá egy csomó vizet, hátha jól megdagad bennem.
Ok, akkor pehely. :) Ez a pehely-korpa mindig megkavar, folyton át kell gondolnom, melyik is melyik hirtelen. :D
Ki fogom próbálni, jól hangzik és szerencsére én is mindenevő vagyok. Bár néha nem szerencse, hanem gond, különben lehet, hogy nem kellene fogynom. :D
Sziasztok csajok!
nagy ritkán jutok most gép elé, mert itthon van a férjem, de nem győzök utánatok olvasni, van forgalom.
Holnap reggel, vagy még lehet estére én is kipróbálom a főzött verziót, hogy hétfő reggel ne érjen meglepetés :-)
Egy kicsit félek is, hogy nem fog menni, mivel, mint írtam már eddig nem voltam salátás. És attól félek éhes leszek nagyon, na és akkor pedig nekem nagyon szokott fájni a fejem :-(((
Jól hangzanak a kása ízesítéseid. :) Már csak az lenne a kérdésem, ehhez az 1dl víz + 1dl tejhez mennyi korpát teszel? Ha van tuti adag, nem akarok kísérletezgetni. ;)
Teszel bele édesítőt is vagy csak az alábbi dolgokkal ízesíted?
Csajok, leléptem hétvégézni, legközelebb hétfőn jövök!!!!!!! :D :D :D
Addig is összeszedjük magunkat és kemények leszünk!!!!! :D:D
Hétfő reggel ébredés, majd pisike után mindenki mérjen egy KEZDŐ súlyt. Akár publikus, akár nem, de mérjétek meg magatokat!!!
Aztán majd hétfőn csacsogunk!!! :D
LauraJones és anyett85, várunk titeket is, nagyon kíváncsiak vagyunk a beszámolókra!!!!! :D
ó, hát én sem:)) Ha jól emlékszem Morcánál olvastam először hogy zabkását eszik, rákérdeztem hogy az meg mi a csoda, aztán én is megkóstoltam és azóta a kedvenc kajám.
Ráadásul ha kávédarálón ledarálod a zabpelyhet, akkor lisztként is tudod használni:)
A kész zabkása amúgy látványnak nem igazán szép, picit nyúlós, ha pedig áll pár órát akkor megsötétedik egy kicsit, de az íze kárpótol a látványért:)
Jaj, értem.
És ő mit mondott, van remény, nem??? Mit tanácsol???
Kalóriát nem számolgattál még???
Az is egy tuti jó módszer :) és simán élhető.
Olyan fura, hogy én soha életemben nem ettem zabkását... :S
Most hétvégén fogom kipróbálni, de így látatlanban mindenképp belevágok :) mert mindenevő vagyok és tuti fincsi lesz!
Remélem elmúlik a gyengeséged... :(
Lehet az időjárás is közrejátszik benne...
Egy deci víz+egy deci tejben főzöm meg édesítővel.
Ízesítés (amiket eddig próbáltam):
- fahéj
- citromhéj
- rumaroma
- zsírszegény kakaópor
- pici darált mák
- alma vagy meggy
- saját diétásan készített lekvár
Állítólag sósan is lehet enni, pl. reszelt sajttal, de a sós verziót még nem próbáltam:)
Majdnem minden reggel zabkását reggelizek és nem tudom megunni:)))
Majd figyelem hogy haladtok és drukkolok nektek, de nagyon gyenge vagyok, fogyni sem akarok most, inkább pár napig picit többet eszem (ha sikerül), hátha a kevés kaja gyengített le...
Szerintem 1 főn kívül mindenki benne lesz... remélem. Aki nem, azt X-szel vagy Y-nal jelöljük, és ha lesz eredménye, akkor X-3 (például)... :D
De remélem a legtöbben megírják az igazi, jelenlegi súlyukat.
És a végén (VAGY HA VALAKI MAHARABB BEFEJEZI akkor) beírjuk a záró súlyt. De majd hétfőn ezt átvesszük! :D
VACSAAA!! :D
Kár, hogy nem csatlakozol... :)
Miket szoktál zabpehellyel enni? Vagyis mire haasználod fel?? Ha már tudod hol van a legfinomabb... :)
Azt nem tudom, jegyezzek fel hétfőn valami kezdő adatot??? Pl. súlyt??
És a végén egy zárót???
Vagy ne??
Van köztünk olyan, aki pl. súlyt nem is mér (nem is fog), csak centit... :D
Szerintem mindenképp próbáld ki!
:)
Íme a kiegészített lista, akik hétfőn kezdenek (vagy folytatják, de már velünk együtt!)
(MÉG JELET CSATLAKOZNI!!!):
Böbusz
buciildi
Dodóka4 és anyukája :)
dzaudi
énisfutok
Esztici
KRISZTINA1
LauraJones
Lavander
miel77
MsFlower
svenik
venyigeszú
(anyett85, levettelek. . . Vagy folytatod velünk??)
JUPÍJÉÉÉ!!! Bővül a csapat!!!!! :D:D
Tessék megszerezni a hiányzó dolgokat, hétfőig még van idő!! :)
De ha visszaolvastad, akkor tudod... nem írhatok semmi újat! :)
:D:D lehet nekem ízlik, de neked nem... Neked is ki kellene próbálnod!!! :)
Amúgy, a többiek a tejberizshez, meg tejbegrízhez hasonlítják.
Pár csepp édesítő megengedett... plusz fahéj is... :)
Lényegében bármi, ahogy gondolod.
Sajnos ma 13 óra után nem leszek gépközelben, csak hétfőn. Úgyhogy csak akkor fogok beszámolózni. DE én mindenevő vagyok, úgyhogy így látatlanban mondom, hogy ízleni fog - nekem. :D
NAAAAAH!!! :D :D
Ha 2 nap, akkor 2, de ha 5, akkor 5.
Ha mínusz 2 kiló, akkor mínusz 2, de lehet mínusz 5 is. :)
Tanulmányozd át, semmi kibírhatatlan nincs benne.
:)
Ha benne vagy, a többség hétfőn kezdi és csatlakozhatsz! Szerintem együtt könnyebb lesz...
Jah, és mindenki úgy variálhatja, ahogy gondolja!
Olvass vissza pár oldalt és meglátod... :)
Remélem hétfőn üdvözölhetünk a csapatban!!!! :D
További ajánlott fórumok:
- 2009 február - párommal most kezdünk neki a babaprojektnek. Aki szintén most tervez babát, beszélgessünk!
- Hétfőn kezden a 90 napos diétát. Csatlakozik valaki? Csináljuk együtt?
- Diéta zabpehellyel, rizzsel, zöldséggel és gyümölccsel
- Mostmár elég! Fogyjunk le zabpehellyel!
- Egy normál gyümölcsös joghurt három evőkanál zabpehellyel körülbelül hány kalória?
- A dukan diétában a zabkorpát lehet helyettesíteni zabpehellyel? (csak ideiglenesen)