5 hónapos baba hasmenése (beszélgetés)
szia!
az ors-200-at kaphatja ha megissza, az hasfogó, normaflore, laktiv, pro+kid, mind 3 jó a babáknak. kissebbik fiammnak 7-8 hónaposan volt kb 2 hónapig irdatlan hasmenése, és néha hányt is, ezalatt kétszer voltunk kórházban, mire kiderült, hogy tejalergiás. Próbáld ki a tejmentes tápszert és tejmentes étrendet pár hétig, ha javul, megvan a gond forrása. nálunk nekem kellett külön szólnom, hogy nézzék már meg hogy nem e allergia.....
szia!
nekem 5 hónapos a kislányom és most jön a 3. fogacskája.
lehet, hogy jön a foga.
Az biztos, hogy rettenetesen nyálzik, mindent enne, rágna, igazi fogacska nem látható.
Jöhet neki már most a foga?
Vettem neki Normaflore-t, és ORS 200-t.
Adjam neki?
Tápszeres születése óta, 4 hónapos kora óta megy a hozzátáplálás.
Húst azóta nem adtam neki, kedve, étvágya jó, csak az a híg kaka....
Mit eszik amúgy? Tápszert vagy anyatejet?
Szerintem bármit is eszik, most ne adj neki, csak azt. Akkor helyre jön. Különben sem fontos még húst ennie, hiszen ha szopik, akkor ráérsz 6 hónapos kora után hozzátáplálni. De ha adsz is neki főzeléket a húst hagyd ki, egyből kiderül, hogy attól volt e.
Lányomnak napok óta híg a széklete.
Nem mindig, nem egyfolytában.
Lehet attól, hogy 1 hete adtam neki először húst?
Hipp bébiétel volt, és kb. azóta van ez a hasmenés szerű valami.
Reggel még normális a kakija, délutántól ismét laza, megette ma is a málna-alma pürét, pár órával később ki is jött.
Mitől?
További ajánlott fórumok:
- Lehet terhesen Egyiptomba utazni? Árthatok vele a babának, ha összeszedek valalmi hasmenéses bacit?
- 14 hónapos hasmenéses babának mit adjak enni?
- 3 hónapos babának mitől lehet hasmenése?
- 4, 5 hónapos baba hasmenése
- 7,5 hónapos tápszeres babának hasmenése van, mit lehet neki adni enni, inni? (Nem fogadja el se a teát, se a vizet, tápszert nem kaphat.)
- Mandarintól lehet hasmenése 20 hónapos babának, 3 nap múlva is?