40 fölött mit várhatok el? (beszélgetés)
Valószínüleg Te jobban kötődsz hozzá, mint ő Hozzád, ha a búcsúzás után 10 perccel már SMS-sel bombáztad.
Ha ő is szeret Téged, akkor elég érthetetlen, hogy 6 éve miért nem költöztetek még össze.
Azt nem írtad, hogy az elváláskor milyen hangulatban volt, esetleg vitatkoztatok valamin, mert akkor érthető a barátnőd kiborulása.
Párommal több mint 6 éve vagyunk együtt, de összeköltözni még nem tudtunk.
Mostanában gyakrabban vagyok elégedetlen, hiányzik, keveslem a rám maradó idejét, erejét. Ha ezt kifejezem, nehezen merem csak elmondani, abból majdnem mindig megbántódás lesz. Én férfi vagyok, ő nő.
Az este is próbáltam viccesen elmondani, hogy szerettem volna ezt, azt. Tíz percre rá, hogy elváltunk, SMS-ben. A negyedik SMS-em után, jött egy ingerült hívás, majd letette. Visszahívtam, de kinyomta. SMS üzenet jött: a lányommal is vitatkoztam, úgy hogy most hagyjál kérlek a bajoddal. Válaszoltam, hogy sajnálom, bocs, csak beszélgetni próbáltam.
Nagyon egyedül és megbántva éreztem magam. Egy óra leteltével, üzenetet írtam, hogy visszaszólhatott volna. Válasz SMS-ben: sajnálom, próbálj aludni. Óra elteltével elalszom, majd felébredek, mert vele álmodok de ott is elutasítja kérésemet, hogy találkozzunk. Nagyon zaklatottan ébredek, gyomrom kemény és fáj, nem bírok magammal és megírom elaludtam, de csak rosszabb lett. Felhív, elmondom az álmom, ő meg azt mondja: nem hívott vissza mert tele lett a hócipője, hogy mindenki (a lánya és én) mindig csak megsértődünk. Elege volt mindenkiből.
Ha a párotok jelezné, a maga módján,ügyesen ügyetlenül, hogy baja van, ti tudnátok azt gondolni, hogy elegetek van belőle és nem próbálni segíteni neki?
Én fordított helyzetben, minden bajomat elfelejtem, és rohanok hozzá.
További ajánlott fórumok:
- Szerintetek a lenti alapbetegségekkel van értelme fiatalon regisztrálni oltásra, vagy ezekkel is várhatok sokáig?
- Ha ma besózom és panírozom a fagyasztóból tegnap kivett és mára felengedett husit, akkor várhatok a sütéssel még holnapig?
- Zsiros aknés az arcom, ilcsi feketeszappant és kénes krémet használok, szerintetek mennyi idő múlva várhatok javulást?
- 12 hetes ultrahangon a Nucha eredményem 2, 6 mm lett..:( Tudtok segíteni, információt adni erről, hogy mit várhatok?
- Tegnap este és ma reggel folyásszerű vérzésem volt, a dokim csak kedden rendel, elutazott! Tudjátok vajon mitől lehet és várhatok-e keddig?
- Bejelentés, szerződés nélkül dolgoztam, pénzt sem várhatok?