40 éves vagyok és terhes (beszélgetés)
szia.
ez egy rémálom a dokid!!
mintha nem tudnád mi vár rád,hizsen már szültél egy gyermeket,és ahogy lehordott,én abban a pillanatban hátat forditottam volna neki is irány egy másikhoz.hihetetlen hogy vannak még ilyen taplo dokik!! :-(((
bár ha a környezetemet veszem sajna vannak.és félünk tölük mert rengeteg mulik rajtuk,de azt azért mégis hogy gondolta hogy csak azért van a baba hogy férjed tartsd meg,meg hogy minek???haláli!!!idiota!!!baroooooooommmmmmmmmmmmm!!!!
bocs de kiakadtam!
jobb lesz ha neten vagy a környező településeken körül nézel másik doki után annak nem lesz értelme hogy kiidegljen majd a terheség későbbi nehezbb szakaszainál is,elég lesz a bajod a betegséged miatt nem kell egy ilyen önző dög is mint a dokid!!
probálj meg megnyugodni és csak arra figyelj mi jo neked és a babának a férjednek és a nagygyermekednek is,kisbaboca a legfontosabb most odabenn,vigyázz rá,ovd-védd legjobb tudásod szerint.
sok erőt kivánok .
sokszor puszil Anett
Menj másik háziorvoshoz!!!!
Te, jó ég, de egy barom ember lehet!!!!!
Nehogy már sírj, azonnal keress másik orvost!!
Nagyon sajnálom, hogy ez történt Veled!!!
:( sajnálom,de bízzunk!
Pontosan,vagy késett? Volt pé-d?
köszönöm,nagyon aranyos vagy! :)
Én is drukkolhatok?
Ek kellett menni ma a háziorvosomhoz,hogy elküldjön laborba és gondozásba vegyen. Remegő gyomorral mentem,leizzadva,ismervén a stilusát,egy cinikus,lelkekbe gázoló arab férfi. eddig akárhányszor jártamm nála,mindig remegve is jöttem el a beszolásai miatt. Ma jobban féltem mint valaha,tudtam lesznek hozzám kerestelen szavai.
beléptem hozzá és vidáman mondtam,nem vagyok most beteg,lesz egy kis babám:)
Mire ő azonnal elkezdte mondani,hogy mekkora önző vagyok és csak azért vállalom be a babát betegen ,hogy megtartsam a férjemet és miért kell egy ujabb beteg gyereket hozzak a világra mert 50 % esély ,ez is beteg lesz és tudom e én milyen leszek később,milyen rosz állapotban leszek???? én már zokogtam,megkérdezte mit akarok most,mondtam csak labor beutalot mert gond van a klinikán és segitséget kért a dr nőm,hogy itt menjek el helyi laboprba,erre ő minden lusta hazugnak lehorta az orvosomat!!!!!Annyira öszeomlottam lelkileg,egy órán keresztül zokogtam és remegtem mint a nyárfa levél.
nem mondod!! a próféta beszéljen belőled...
28.-án NEM kéne
Sziasztok!
Nagyon bízom benne,hogy én is magaménak mondhatom mihamarabb ezt a fórum címet! :)
dorombolós drukk neked!
Ez nem is kérdéses hisz akartuk őt:)))):))))ma voltam orvosnál először.
megnyugtatott a doktornőm,aki egy tündér,hogy nem ártottam semmit az eddig szedett gyógyszerekkel és holnap kér időpontot nekem neurológushoz és genetikára is. Végre hallhattam,hogy dobog a kicsi szive és a párom is ot volt bent velem,ő is életében először látott és hallot ilyet ,ő 44 éves,csak ezért érdekes:)))ma elkezdtem szedni a vitaminokat,magnéziumot is kell a görcsök miatt amit a mioma okoz:)
Sziasztok! Én is szeretnék babát!
Dorombolós köszi a jelet. Véletlenül nem Klári vagy?? Nagyon ismerős a történeted!
Sziasztok.
Én 42 és fél voltam, amikor a kisebbik fiam született. Nekem is a második házasságom gyümölcse, és olyan mint az ördög, de nem bántam meg.
Ő most 6 éves lesz májusban, a nagy pedig 19 lesz juliusban, tehát 13 év a korkülönbség.
"a mensese rendetlenkedik."
lelkileg nincs rendben a lányod-mégpedig a nőiességével kapcsolatban.
További ajánlott fórumok:
- Mikor mutatható ki biztosan a terhességi teszten, hogy terhes vagyok?
- Elmondjam neki, hogy terhes vagyok?
- Nem tudtam, hogy terhes vagyok...
- 27 éves vagyok, terhes vagyok, a párom nem akarja a bébit, én szeretném...nem tudom mit tegyek...
- 45 évesen úgy néz ki terhes vagyok, hasonló korú anyukák tapasztalatait várom
- 18éves vagyok.Mit jelenthet álmomban az, ha 9hónapos terhes vagyok?