40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk. (beszélgetés)
Ez tényleg nagyon jó kis csapat!
Tudod a nagyik márcsak ilyenek, szeretnek egymással megosztani örömöt , bánatot, gyere és mond el bármi történik és úgy gondolod, hogy ez másnak is elmondható!
Nagyon szépen köszönöm a szíves fogadtatást minden Kedves Hozzászólónak !Nálatok biztosan jól fogom érezni magam. Próbálkoztam több fórumon is, de úgy láttam, hogy mindenütt kialakultak már az ismerősök és nem szívesen vesznek be újakat. Abból következtetek erre, hogy hiába kérdeztem vagy szóltam hozzá egy-egy témában, esetleg egy valaki vagy egy sem reagált rá. Ahol nem szívesen látnak, oda nem megyek.
Ti nagyon aranyosak vagytok, igazán meglepődtem , hogy milyen kedvesen invitáltatok. Végre megtaláltam az én korosztályomat, ahol vannak közös örömök és megbeszélnivalók.
Mindenkit hálás szívvel köszöntök ,legyen szép napotok!!!!!!
Kedves Nagyik és Papik, szép napot kívánok ezen a verőfényes, napsütötte szép napon! A remélt ünnepi pihenés után új erővel lehet nekilátni az Újév köszöntéséhez.
Drága barátnőim, köszönöm a képeket, egyenlőre nem tudom feltenni a naplómba, mert megint "szórakázik" a gépem, ma vagy holnap segítenek meggyógyítani.
Kedves Rézike, légy üdvözölve a Fórumonkon közöttünk, gyere gyakran és mesélj nekünk, bármi legyen is az, itt nagyon kedvesen fogadnak mindent, és ahol tudnak, és ha kell, segítenek. Érezd magad jól köztünk.
További szép napot Mindenkinek!
Sziasztok!
Remélem, ma már mindenkinek lesz ideje a pihenésre. Nálunk nagyon hideg van, de süt a nap, kár, hogy nincs hó:-(((
Legyen nagyon szép és örömteli a napotok.
Jó reggelt szép napot kívánok mindenkinek.
Nálunk hideg van.
Rézike üdvözöllek én is és gyere mikor időd engedi.
Sziasztok! Jó reggelt! Ma megint korán keltem, már kimosott a gép, kiteregettem, meg hajat mostam!
....ha igaz, akkor ma jön a testvérem a lányával és családjával! Már több mint két éve nem láttam a tesóm! - örülök, hogy találkozhatunk!
Üdvözlök mindenkit, szép napot. Most vagyok itt először, ha befogadtok, jövök máskor is.
59 éves nagymama vagyok, egy 14 éves unokával. Imádom a gyermekeket, de sajnos,nincs kilátásban több unoka. Egyenlőre. Pedig minden vágyam, hogy magamhoz ölelhessek egy picike babát. Úgy olvastam, vannak közöttetek sok unokás nagyik,biztosan jó a nagy család. Én meg csak sóvárgom utána.
Szép jó reggelt Mindenkinek!
Én ma megyek dolgozni.
Nekem ma volt az idei karácsony legszebb napja. Délelőtt unokázni voltam. Nagyon jó hangulatban telt el az a pár óra. Nagyon szép ajándékot kaptam a fiaméktól: egy kis füzetecskét, aminek a háttere az általam készült képek voltak, és a három unokám képeinek montázsa volt benne. Így mostmár mindig vihetem magammal, és mutogathatom az én drága kincseimet. Rengeteg ajándékot kaptak a fiúk, azt sem tudták, hogy mivel játszanak. Jól el is fáradtak, így délben nem kellett sokáig altatni őket.
Délután a sógoroméknál voltunk István napot és persze karácsonyt köszönteni.
Nagyon jó egészséget, és sok boldogságot kívánok az Istvánoknak és Jánosoknak!
Jó éjszakát, nyugodt, békés álmokat kívánok Mindenkinek!
Szervusztok!
Úgy látom, névnapot ünnepelünk!
Én is csatlakozom a jókívánságokat küldőktáborába: Papi, nagyon boldog névnapot és jó egészséget kívánok!
Ez így igaz Rozikám, ma a fiamnak van a névnapja és most nagyon boldog mert már haza felé tart Dávidkával, úgy hogy nálunk ma is jön a Jézuska a Kincsemnek aztán még az apucijánál is.
Már alig várom, hogy hazaérjenek.
Alföldi papa boldog névnapot kívánok én is.
További Békés Karácsonyi Ünnepeket kívánok Mindenkinek! Ünnepnaposoknak boldog ünneplést!
Akinek még állnia kell az ünnepi rohamot, sok erőt, és örömöt hozzá.
Legyen szép és kellemes a mai napotok is!
Közben rájöttem, hogy némi időzavarba kerültem:))
Elnézést kérek, Alföldi Papának ma kívánok boldog névnapot, Tyka párjának pedig holnapra szól a jókívánság:))
Ámbár a jókívánság mindig jól jön...:))
Mindenkinek boldog Karácsony Másnapját kívánok!
Tykám, a párodnak adjad át jókívánságaimat, neve napján.
Jó reggelt szép karácsony más napját kívánok szeretettel.
Margókám köszi a kávét.
Ma megy a fiam Dávidkáért, nagyon hosszú napunk lesz, estére érnek haza.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...
- Angliában élő diétázók, fogyni akarók gyertek, beszélgessünk :)