30 felett arcápolás (beszélgetés)
hála istennek,hogy sikerült,bárcsak mindenkinek sikerülne jobb élethez
Azt sajnos nem tudom, hogy mivel érné meg foglalkozni. Velem az történt, hogy férjhezmentem egy nálam fiatalabb, csóró diákhoz, aki egyszercsak elkezdett programokat tervezni, és azt vettem észre, hogy évről-évre jobban élünk. Mivel nincs céghez kötve, így elköltöztünk ide, de nekem itt nehézkes lenne munkát vállalnom, illetve egyelőre csak én beszélem az adott kanton nyelvét, ezért hasznosabb, ha itthon vagyok.
annyit tudok,h. 30 felett nem "illik" hason aludni:o)
hogy csináltad,hogy jobban megy a sorod,miaz amivel megéri foglalkozni?
Persze, hogy kérdezhetsz bármit, gondolom mind a társaság miatt jöttünk ide. :)
Okés, nem sértődtem meg. Tudom jól, milyen az, ha havi 30ezer van össz-vissz mindenre, éppen ezért sosem volt szándékomban bárki előtt dicsekedni, nem felejtettem ám el, honnan jöttem.
Bocsi..ez Belendek-nek ment:-))
csak barátkozni szeretnék egy kicsit,ha szabad,azért kérdeztem
Oszinten mondom, hogy tenyleg nem volt szandekos....olyan "edesen" leirtad a velemenyedet, hogy az ember azt erzi lehet veled "igy" viccelni:-).Amugy en nem ereztem semmi olyat a szavaidbol amibol azt vonnam le, hogy te megengedhetsz magadnak valamit es mas vegyen amit akar, amit tud.
Termeszetesnek tartom, hogy leirod a velemenyedet barmi is az.
az izzadásgátlojuk is ratyi,az arctisztitojuk szint ugy
Na, átnevezzük Beléndek-ismertetőnek a fórumodat? :)
Otthon a kereskedelemben dolgoztam, itt nem vállaltam munkát, háztartásbeli vagyok, ami azért nem a körmöm reszelgetését jelenti.
Szerintem nem is írtunk semmi bántót....
Francot se ernek...se avon se oriflame se ezek a szarok amiket arulgatnak....evvan.Nem is irtam, hogy a tamogatojuk lennek:-)
az más,csak mindig ugy vicceljünk,nehogy megbántsunk másokat,finoman
az avonos cuccok nekem nem jőnnek be,nem sokat érnek,nem az a hatásuk,amit leirnak rola
igen,légyszives ne piszkáld már,én csak őrülők neki,hogy jol megy sora,biztos tesz is érte,hogy jol él,nem a lábát logatja
Oké tudom, csak vicceltem :)
Meg nem bírtam kihagyni, bocsi.
Nyilvan 30 felett vagyok en is...ha mar ide irogatok:-).En probalok egyelore termeszetes dolgokat hasznalni ...pl egy draga arcradir helyett kukoricadara+olivaolaj+jo minosegu arclemoso...isteni a hatasa es szinte semmibe kerul.Arcpakolasokat a neten szoktam nezni....millio fajta van bortipusra bontva.Kremeket is lehet okosan otthon gyartani:-).......persze nem mondom, hogy nem veszek boltit is....
Bakker, ne csúfolj már :D
Tudom, hogy valakinek ez a teljes havi fizetése, de mivel nem kötötte ki a fórumindító, hogy milyen árkategóriában gondolkodik, hát megemlítettem az én kedvencemet.
és mit dolgozol egyébként,ha nem tartod a kérdésemet tolakodonak
te mit használsz az arcodra?vannak otthoni arcpakolások,azok milyenek?
Hááát.. vegyes érzéseim vannak. Az első évben olyan honvágyam volt, hogy semmi sem tetszett. Mostanra el kell ismernem, hogy tisztább, rendezettebb, barátságosabb, biztonságosabb, mint Budapest volt, ami egyrészt tetszik, másrészt szomorú dolog látni, hogy mennyivel előrébb tartanak nálunk. Az otthon luxusnak számító dolgok (mint pl. egy Maseratival közlekedni, vagy éppen Louis Vuitton táskát hordani) itt mindenkinek természetes, tehát amit eleinte sznobériának gondoltam, arról kiderült, hogy "csak" a két ország életszínvonala miatti különbségből adódó, semmit nem jelentő gesztus.
Mindig az van, hogy a reklamozott termekeket nem szabad megvasarolni...ez koztudott.
Ez engem is érdekel, kikeverem turmixgéppel.
További ajánlott fórumok: