3 szó = 1 mondat (fórumjáték)
A szóvivő bejelentette,hogy a fókavadász egy pancser,mert ahány fókabőrt hozott az mind selejt!
egoista,gyertya,szakáll
Félkomfortos lakásokban még nyomógomb segítségével sem tudod megnyitni a vízcsapot és hogy hogy jön ide a fülbevaló,azt már magam sem tudom.
fókavadász,selejt,szóvivő
a tűz szelleme veszejtsen el minden alkoholistát aki szivacs módon vedel
félkomfort,nyomógomb,fülbevaló
A fodrász sok pénzt legombol rollam, amikor hátúl felnyír, pedig csak matat.
szivacs tűz szellem
Derék ember aki tetraéder alakú szobrot készít, mert nagy rajta a felelőség.
szivacs tűz szellem
az pszichiáteri felelőség,ha valakinek bemeséli: a derék,az tetraéder,és csak átlót akar benne húzni aki fogja éppen!
legombol,felnyír,matat
Fűnyírás után lépcsőn mentem fel a kéményhez.
derék, tetraéder, felelősség
Kioktatás nem kell, presztizst csinálok mindenből, márcsak azértis, dafke.
fűnyírás lépcső kémény
kocsonya főzéshez nem kelllétra! az a papír amire a receptet írtam,nem is tartalmazza
kioktatás,presztizs,dafke
Érzekszerv az orrom, ami lefagyott a hóban. Áldást mondhat rá az esperes, kinek lakhelye egy iglu.
papír kocsonya létra
Tétova vágy van bennem ,hogy megírjam :A mondatot nagybetűvel kezdjük,és írásjelet teszünk a végére, akár beleírjuk azt a szót,hogy aura,akár nem.
érzékszerv,esperes,iglu
fogselyem a zsebemben és profi módon készülök a levelibéka szerepre! remélem a szelektálás végeredménye az lesz,hogy a csók engem illet:D
tétova,aura,vágy
A fogselyem amit vettem hosszas szelektálás után került a kosaramba, de a válogatásban profi vagyok!
irónia,séf,vajda
Hétvégén pótszilveszter,koccintás,bűnös élvezetek,melyek üres pezsgősüvegek csörrenésében nyilvánul meg és ezek után még a levelibékát is megcsókolom...ha találok! :o)
profi,szelektálás,fogselyem
Aki ilyen demagóg, csípje meg a dér a fülét annyi idő alatt, hogy azt se tudja mondani durr bele bumm!
bűnös,levelibéka,koccintás
selejt az a csók ami nem vált ki olyan hatást,ami leveszi a lábáról a partnert! ha csak rúzst ken el vele,annak nem sok az értelme!
dér,durr,demagóg
Halláskárosodást kaptam agyrém főnőköm ordibálásától aki szövevényes feladataival megörít.
ken,selejt,csók
Sötétben minden tehén fekete,mondja a szólás és ez libára is illik,bár ha sok pezsgőt ivott,akkor lehet még sötétebb is főleg agyilag.
szövevényes,agyrém,halláskárosodott
Egy szervezetlen estén rózsabimbókat nézek a galamdúc tövében.
sötét,liba,pezsgő
Félszegen ülök meleg fészkemben,mint egy kotlós és elmélkedem mellméretem kissebbítési lehetőségeiről.
rózsabimbó,szervezetlen,galambdúc
Félszegnek tette magát a mellméretét megnövelő fészket lopó tyúk.
:D
guriga, herezacskó, parittya
rugóagyam pattan ha kacsasültről hall! az az én igazi ízlésvilágom! virágom:))
fészek,félszeg,mellméret
Csuklóból állíthatom,hogy igenis finom a pacal,mégha vizipisztollyal is kényszerítenél más vallomásra,de tudod,kinek a pap,kinek a papné csiklóstól.
kacsasült,ízlésvilág,rugóagy
a pacal szörny eledel! sármos ember ilyet le nem nyel
csukló,csikló,vizipisztoly
A büszke nép a szolgálat helyett szabadságra vágyott.
sármos,szörny,pacal
A féltékeny tündér a diszkóban talált rá a hercegre.
:))
büszke, szolgálat, nép
Felbosszant a rézmozsár eltünése, és még a málé is odaégett....
féltékeny,diszkó,tündér
Pukkandúr pattantyú énekére ébredve lepkefüleit hegyezte.
rézmozsár, málé, felbosszant
Tulipánnal a kezemben a határidőre értem gondolámmal a megbeszélt helyre.
pukkandút, pattantyú, lepkefül
További ajánlott fórumok:
- MONDAT játék - az előző mondat UTOLSÓ szavával kezdj új mondatot!
- Három betűből alkoss mondatot:)
- Ketten egy mondatot!
- Kérdésre kérdéssel felelünk. Csak egy kérdő mondat!
- Mondatbővítő. Csak egy szót toldj hozzá! Ha már nem bővíthető, indíts új szóval, új mondatot!
- Írj egy mondatot, melyben csak "e" magánhangzó szerepel, pl:Eszterke gyere beljebb, s heveredj le!