3 szó = 1 mondat (fórumjáték)
nincs az a tabletta ami szünet nélkül szedhető! esemény már azis ha a szárítókötélen a szellő hatására leng a bugyi?
húzás,kacsintás,cimbizés
A homlokomat ráncoltam, mikor a kollektíva előtt meghúzta a barátnőm a fülcimpám.
esemény, tabletta, szünet,
ami ma elképzelhetetlen,hogy sokév után pizsama feszüljön rajtam! a telefon egyenlőre csak hébe-hóba csöng,húsleves pedig holnap lesz gyógyír a gyenge gyomromnak!
homlokránc,fülcimpa,kollektíva
Hiába korizom a horizonton, nem nő a farizom.
pizsama, húsleves, telefon
ha egy lány hegyez,még nembiztos hogy azt akarja tőled! falrahányt borsó lenne tehát mindenkinek az újévi köszöntő
farizom,korizom,horizont
Évvégén nem formabontó BUÉK-kal elköszönni a munkahelyről.
újévi, falra hányt borsó, hegyez
jelen helyzetemre a talán a gödör szó a legmegfelelőbb
évvége,BUÉK,formabontó
A vizesés mellett hintázva a számitogép jutott eszembe
Jelen talán gödör
Ruhámban ingbolha pedig új, elmentem a munkába később riasztott a tűzjelző kiszaladtam az udvarra ahol elestem a mókuskerékbe.
számitógép,hinta,vizesés
Párnacsata miatt az újév első napját bokaficam miatt az ágyban töltötted.
ingbolha, tűzjelző, mókuskerék
apósom tollashátú barátja,ami egy galamb,vérszemet kapott,és megcsípte az ujjamat,persze a fájdalomtól bugyimaszat lett ott lennt.
bokaficam,párna,újév
feláll magától is! és redíthetetlenül áll!:D háát ül-ni még nem dresszíroztam!:)
tollashátú,vérszem,bugyimaszat
Lüktetése lóbálásra késztette, miközben a szép nők között lófrált.
:))
áll, feláll, ül
könyvmoly is voltam valaha! de aztán győzött nálam a kan görcs! és mézes-mázos szavaimmal minden jóónőt az ágyamba invitálok!:D
lóbál,lófrál,lüktet
Vesztésre álltam a kártyán, amikor a reflektor fénye a szemembe világított.
mézes-mázas, könyvmoly, görcs
Szemfényvesztés a lábkulcsos férfihormon.
szem, fény, vesztés
:))))))))))
busz visz arra a tengerpartra ahol fejpánt véd a medúza csípése ellen! de ez mese:P
szemfényvesztés,férfihormon,lábkulcs
A Kék angyal kiválasztja a pinkód színét a színsklábából.
busz, fejpánt, medúza
gyertya fényénél minden kisded piros! mintahogy a négerek a sötétben is feketék maradnak!:D
színskála,kékangyal,pinkód
Fájdalmam miatt éberen aludtam és nem tudtam álmodni.
kisded, piros, gyertya
A szegfüszeg illatát elnyomja a csillagszoro mely szivárványszem modon csillog
álom fáj éber
Nem szoktam a kákán is csomót keresni, de a mai ebéd és vacsora megalkotása nem lesz egy bábelőadás.
csillagszóró,szivárványszem,szegfűszeg
A sejtmag csak mézesmoszat a szorofej teljesitményének
báb ebéd káka
Izgalmasan hathat a sötétben egy kivilágítatlan nyújtófa a parázsló cigaretta sziluettjében.
mézesmoszat,szórófej,sejtmag
A kúszóbabból készült főzelék után piskótából készült süti az ebéd, amit petárdadurrogás szakított félbe.
kattog, fröccsen, színes
A hatalommániásokra nem jellemző, hogy matyóminta lenne az ingükön és az sem ,hogy gyengédségre vágynának.
kúszóbab,petárda,piskóta
A huszármézesen nem akar megszáradni a cukorhab és ragad,e miatt stresszártalom lépett fel nálam.
gyengédség,hatalommánia,Matyóminta
Kasszasikert hozott a vaginamonolog elöadása a szinházbérlettel rendelkezök nem álltak sorba a jegyekért
ártalom huszár hab
További ajánlott fórumok:
- MONDAT játék - az előző mondat UTOLSÓ szavával kezdj új mondatot!
- Három betűből alkoss mondatot:)
- Ketten egy mondatot!
- Kérdésre kérdéssel felelünk. Csak egy kérdő mondat!
- Mondatbővítő. Csak egy szót toldj hozzá! Ha már nem bővíthető, indíts új szóval, új mondatot!
- Írj egy mondatot, melyben csak "e" magánhangzó szerepel, pl:Eszterke gyere beljebb, s heveredj le!