2020-ban babásodjunk! (beszélgetés)
Azta hát akkor már nagyon időszerű :)
Koszonom :) 3 es fel eve probalkozunk, nagyon bizok benne hogy most minden rendben lesz es csak kis kommandos a pici
Menj vissza jövő héten akkor már látnia kellene. 6 hetesen már szívhang is lehet, milyen jó is az, drukkolok!
Nem tudom meg, mikor lenne erdemes, mert abszolut semmit nem latott. Lehet varok vele par napot vagy egy hetet, hatha addigra mar lat valamit.
Nincs mit, sőt szerintem ez már inkább a 6.hét. Mikor mész vissza a dokihoz?
Az utolsó menszi első napjától kell számolni a heteket az 5. hétben járhatsz.
Nem tudom hogy számolják hogy kb hány hetes lehet
Az nem kevés, tuti baba van csak még esetleg nem látták, petezsák szokott lenni még ilyen korán amit láthatnak amúgy is.
964,0 mUI/ml (Nem tudom otthon milyenek az ertekek, kulfoldon elek parommal)
Szia, a hcg vérvétel eredményét tudod számszerűen?
Sziasztok. Mi is eleg regota probalkozunk a babaval. Juniusban sajnos volt egy vetelesem 3-4 hetesen.
Pajzsmirigy alulmukodesre szedek par eve gyogyszert, most minden rendben van vele.
Jan 4-10ig voltam cikluson, majd jan 29-febr 4.
Febr 8an fajt a hasam, olyan volt kicsit mintha a mehembol sugarzott volna. A derekfajas megmaradt febr 8-11ig barnazgattam. 3 tesztet csinaltam itthon mind pozitiv lett ill a hcg vervetel is azt mutatja. A barnazgatasok miatt mondta az endokrinologusom hogy menjek el nogyogyaszhoz, viszont semmit nem latott az ultrahangon.
Szerintetek ennek ellenere megis ott lehet a bebi. Semmim nem faj, csak a derekam picit. A mai nap szerencsere nem volt barnazgatasom. Felek, nem szeretnem hogy barmi baj legyen.
Az nem kevés. Gondolom már túl vagytok kivizsgálásokon is, van valami gond?
Sajnalom, de tenyleg itt az ujabb honap!
Drukkolok!
Nekem a középidő utáni hét volt, most elvagyok gyorsan telnek a napok úgy érzem.
Szurkolok, hogy most is így legyen :) az utolsó 5 nap volt nekem szinte a leghosszabb:D
Ne is aggódj jönni fog :)
Nekem még 5 nap van hátra, a melleimet nézegetem de nem feszülnek :)
Nálam az jel volt mindkét gyerkőcnél.
Igen már most megnyugodtam .
Biztos összejön majd :)
Mennyi napod van még? Megy a drukk !!
Szia, új ciklus új remény ez így van.
Ilyenkor mindig arra gondolok, hogy mennyi dolgom van még mit tehetek meg addig is míg babás nem leszek.
Én is kezdek izgulni bár nekem még van pár napom.
Sziasztok! Ma megjött hajnalban.
Egy egész napot késett a .....!
Kicsit megtörtem ,pedig nem éltem bele magam, de mégis minden alkalommal nagyon szomorú tudok lenni.
Na..Mindegy jön egy újabb hónap:)
Nekunk is az elso, es engem is kikeszit, es sajnos nem csak engem. Valtozo, hogy eppen melyikunk billen ki jobban...
En hetfon kezdtem az ujabb closty kurat. Jovo7en doki.
🤞
Akkor mi hasonlóan éljük meg.
Mi már fél éve szeretnénk de valami mindig akadályozta. Talán csak ki kell várni a dolgok megfelelő idejét amit pont nem könnyű. Elvileg minden ok nálunk, talán most sikerült :)
Na nálam ugyanez...nekem 3 gyerkőcvan a 4. et szeretnénk....3 szor sikerült elsőre Óóóó nekem a teherbeesés semmi megcsináltam én azt már 3 szor akkor amikor akartam......na októberben volt az első pofára esés hogy nem úgy van az
Ez tényleg nehéz a második félidő meg alig akar telni, de ha minden ok sikerülnie kell.
Én amúgy Femibabyt szedek, ez mondjuk még csak az első doboz, előtte drogériás terhesvitamint szedtem. Gondoltam megpróbálom ezt is, azt is. Aztán lehet, h később csak folsav meg multivitamin és kész. Szedek még D és C vitamint meg kollagént. Az októberi vérvételem alapján semmilyen hiány nincs a szervezetemben, remélem, nem is lesz.
Nekünk is az első. Remélem nem kell sokáig várnunk, mert engem kikészít ez az egész. 😄 Tipikusan mindent előre megtervező típus vagyok, nehezen viselem a bizonytalanságot.
A kivizsgálás pedig nagyon jó ötlet sok felesleges körtől megkímélhetes magadat.
Hát ha már várni kell akkor stressz is van. 2 fiam van,nem kellett várni erre most 38 évesen várok de már nem stresszelek sokmindenen túl vagyok végül is mit aggódjak van 2 egészseges okos fiam ez már több mint amiről sokan álmodnak csak sajnos.
További ajánlott fórumok: