Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2020-ban babásodjunk! fórum

2020-ban babásodjunk! (beszélgetés)

❮❮ ... 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ... ❯❯
282. 621bb5db60 (válaszként erre: 281. - Enada)
2020. márc. 10. 10:48
Ez egy jó hozzáállás.:) Drukkolok, hogy minden ok legyen! :)
281. Enada
2020. márc. 10. 10:27
Én tanár vagyok, 600 gyerek között minden nap. 1 éve várjuk a babát, most végre úgy tűnik, osszejött. Nincs az a vírus, amiért feladnám a családalapítást. Szedjük a vitaminokat, kocsival járunk, kezét mossunk, és nyitott ablakoknal tanítok. Ha lesz a városunkban beteg, akkor megyek tp-re. De előre nem szeretnék pánikolni ezen.
280. tyityu (válaszként erre: 279. - 621bb5db60)
2020. márc. 10. 08:33

Igen mi is odafigyelunk a higeniara, egyutt nem megyunk bevasarolni, ugy vagyunk vele, hogy ketten dupla esely van arra, hogy elkapjuk. A kislanyommal szinten nem megyunk, mindennap viszem setalni, de mi kertvarosi reszen elunk, szinte senkivel sem talalkozunk. Boltba nem visszuk magunkkal.

Es igen, Mo-on tul van reagalva ez az egesz. Eszembe jut rola a 2000- es evek elejen a h1n1. Meg otthon eltem es ugyanez volt « kb mind meg fogunk halni ». Aztan csak tuleltuk.

Nem mondom, hogy nem veszelyes a korona de azert nem kell panikszobaba koltozni sem 🙂

279. 621bb5db60 (válaszként erre: 277. - Tyityu)
2020. márc. 10. 08:19
Mi Belgiumban élünk, itt is egyre növekszik a betegek száma és én is azt vettem észre h Magyarországon kicsit túltolták már a híreket. A csapból is a koronavírus folyik. Itt is beszámolnak a fejleményekről, de nem minden második hír szól a vírusról. Komolyan kell venni a dolgot, ez tény, jobb, ha fel vagyunk készülve mindenre, de az élet még nem áll meg. Szerintem mi sem fogunk leállni a babaprojekttel, max. nem csináljuk annyira célzottan. Szerencsére a férjem is tud otthonról dolgozni, a meetingeket mind lemondták, tömegközlekedést nem használunk amúgy sem, mert tíz percre lakunk a munkahelyétől. Szerintem ebben a helyzetben annyit tudunk tenni, h kerüljük a zsúfolt helyeket, fokozottan figyelünk a higiéniára és vitaminokkal, egészséges ételekkel felturbózzuk az immunrendszerünket.
278. tyityu (válaszként erre: 276. - Andrea1618)
2020. márc. 10. 07:36
Nem tudom mit mondjak, nekem ilyen tunetem nem volt, de minden no mas. Azert valadekot a cicidbol mar nem tudsz bebeszelni magadnak.
277. tyityu (válaszként erre: 274. - BabyBaby2)
2020. márc. 10. 07:32

Szia!

En Fro-ban elek es abban a megyeben ahol jelenleg a legnagyobb a megbetegedesek szama. Az en varosomban eddig nincs beteg, de a szomszedos varosban, ami ossze van nove a mienkkel, ott volt 2. A bolt, ahova jarni szoktunkn napokig be volt zarva mert az egyik alkalmazott koronas lett es mindent legfertotlenitettek...

Ennek ellenere nem fogom felfuggeszteni a baba projektet. Megprobalunk odafigyelni, csak akkot megyunk vhova ha nagyon muszaj, parom Parizsban dolgozik de mostmar itthon kell dolgoznia, hogy ne kelljen vonatoznia/metroznia. Sokszor mosunk kezet, zsebunkben mindig ott van a kezfertotlenito.

Azert nem kell tulreagalni ezt az egeszet, azert ez is « csak » egy influenza (ezt egy orvos mondta nekem). A rendes influenza eseteben is kiszolgaltatottak a terhes nok, akkor se essunk teherbe? Nagyon tul van reagalva ez az egesz. Az egesz eletemet nem fogom megvaltoztatni a korona miatt.

2020. márc. 10. 07:19

Lányok.

Én kezdek aggódni, eddig semmi bajom nem volt, most meg mióta a baba téma van, minden nap produkalok tüneteket.. azt hittem azért mert akarjuk a babàt.. de ma reggelre váladék jött a cicimből, tudva h a dpo. 7 napján vagyok ez lehetetlen h a terhességhez legyen köze :( valami hormonalis gondom lehet? Vagy ezt is tudom produkalni tunetetnek? Mostmar lehet napolom inkabb ezt az egész babaprojektet... tul görcsösen akartam tudat alatt lehet :(

275. tyityu (válaszként erre: 268. - Miraa22)
2020. márc. 10. 07:13
Sajnalom, de mar az is jo hir, hogy nem talalt semmi problemat. Szurkolok, hogy hamar megjojjon es probalkozhassatok ujra.
2020. márc. 10. 00:07
Ha terhes vagy, nem tudsz elbújni az eü elől, a vírus elől. Az immunrendszered legyengül. A baba és a Te egészséged érdekében vérvételre, vizsgálatokra kell járnod. Aki teheti, várjon amíg lecseng ez az őrület. Kisbabával most sokkal védtelenebbek vagyunk. Ha a súlyos betegekre mennek majd az erőforrások, jut-e orvos egy alapvető vizsgálatra,ami a magzatod védelmét szolgálja? Vigyázzatok magatokra, és szerintem felelősen várjatok, ha lehet. Csak nézzétek az olaszokat, és képzeljétek oda magatokat terhesen. Rózsaszín buborékból kinézve, világjárvány van.
273. Ágio8405 (válaszként erre: 272. - Enada)
2020. márc. 9. 22:31
Jövő héten már mehetsz. Szivhang lehet nem lesz még de hogy méhen belül van az látszik meg jó eséllyel pulzálás is lesz már.
272. Enada
2020. márc. 9. 21:45
Sziasztok! Szerintetek, ha most vagyok 5 hetes és 4 napos akkor már érdemes bejelentkeznék orvoshoz? Ilyenkor már látni valamit? Nagyon szeretném tudni, hogy minden rendben van-e ott bent :)
271. Miraa22 (válaszként erre: 270. - Andrea1618)
2020. márc. 9. 21:36

Most mar csak jojjon meg es ne kelljen gyogyszerert mennem. :(

A Trimeszter 1et. Borzalom. Pedig csak 2 levellel szedtem be de ugy latszik nekem se segit, inkabb csak art.

270. Andrea1618 (válaszként erre: 268. - Miraa22)
2020. márc. 9. 21:08
Sajnalom, hogy nem sikerült, legközelebb biztos fog!
269. Andrea1618 (válaszként erre: 268. - Miraa22)
2020. márc. 9. 21:06
Milyen vitamint szedtél?
268. Miraa22
2020. márc. 9. 21:01
Hat csajok. :( nem vagyok terhes. Osszekavart ez a nyomorult vitamin. 12mm a nyalkahartya, azt mondta nem lat terhessegre utalo jelet, meg is lettem kateterezve, csinalt belolle egy tesztet de negativ lett. Azt mondta hogy ha 2 heten belul nem jon meg, vissza kell mennem gyogyszerert hogy az meghozza. Banom mar hogy elkezdtem szedni ezt a vitamint. :( Koszi, hogy gondoltatok ram!! ❤️
267. 621bb5db60 (válaszként erre: 264. - Andrea1618)
2020. márc. 9. 19:43
Kitartást a 10 naphoz 😉, nálam mindig olyan lassan telik az idő... 😞
266. 621bb5db60 (válaszként erre: 262. - Miraa22)
2020. márc. 9. 19:42
Nagyon drukkolok, hogy jó hírek legyenek! 😉
265. 621bb5db60 (válaszként erre: 261. - Tyityu)
2020. márc. 9. 19:40
Mindenképp! 😄
2020. márc. 9. 18:35

Mira!

Én is drukkolok, hogy minden rendben legyen.

Én ma vagyok az ovu utáni 6 napon, annyira fel vagyok puffadva mint egy béka, bár szerintem ez korai bármilyen tünetnek tekinteni.. még 10 nap..

263. tyityu (válaszként erre: 262. - Miraa22)
2020. márc. 9. 18:24
Majd gyere a hirekkel, kivanom, hogy minden rendben legyen
262. Miraa22
2020. márc. 9. 17:38

Sziasztok lanyok!

Latom mindenhol nagy az izgalom :) Szoritok Nektek!

En ma megyek orvoshoz, meg mindig nem jott meg, tegnap csinaltam egy masik fajta tesztet, es azon is volt valami csik, nem csak en láttam, ferjem meg a tesom is. De olyan extra halvany, hogy nem gondolom hogy terhes lennek, most mar inkabb felek, nehogy mehenkivuli legyen, vagy ciszta. :( este minden kiderul. Megirom majd mi volt. 🤞

261. tyityu (válaszként erre: 260. - 621bb5db60)
2020. márc. 9. 15:22

Eros vagy, ha kibirod teszteles nelkul, nekem soha nem sikerult 🙂. Vegul csak arra jutottam, hogy jovo het hetfon kell megjonnie es nem most szombaton. Tudom, hogy mult het vasarnap volt peteeresem, 14 nap a luteralis fazis, de legalabb otszor szamoltam ki, hogy az szombatra jon ki... Sosem voltam matekzseni, de azert ennyire analfabeta sem 🤣. Ebbol is latszik mennyire kimerult vagyok, keptelen vagyok a vasarnaphoz hozzaadni 14 napot. 🤣

Na mindegy, a lenyeg hogy van meg egy hetem. Megprobalok nem tesztelni.

Majd irj, hogy mizu. 🍀

260. 621bb5db60 (válaszként erre: 259. - Tyityu)
2020. márc. 9. 13:47
Szia! Vagyogatunk, vagyogatunk. :D Nekem ez a peteérés utáni 10. napom, 26 naposak általában a ciklusaim. (A 20-as éveimben még 28 naposak voltak.) Szóval csütörtökön kellene megjönnie. Ami fura, hogy már most érzek olyan enyhe görcsöket, mint mielőtt megjön. Ennyire korán sose szokott fájni. Tegnap pedig a hasam jobb oldala szúrt, de nem a petefészkemnél, hanem kicsit beljebb és inkább húzódó, mint szúró érzés volt. Persze simán lehet, hogy csak beképzelem. :P Tegnap kezdett el kicsit fájni és megdagadni a cicim, bár ezt nem veszem jelnek, mert nálam van olyan ciklus, mikor nagyon bedurran, de már peteérés után 4-5 nappal, van, hogy semmi nincs. Szóval a szokásos őrület a nem várt megjövés előtt. Ja és elkezdtem "harapós" lenni, úgyhogy a férjem is tudja már, hogy most jobb nem ujjat húzni velem. XD Nagy a kísértés a tesztelésre, de csütörtökig már csak kibírom valahogy. :)
259. tyityu
2020. márc. 9. 09:19

Sziaszrok Lanyok! Kivel mi ujsag?

Mira? Megjott? Teszteltel?

En eddig ugy szamoltam, hogy majd vasarnap-hetfon kell megjonnie, ma felmentem a ciklus applikaciomra es latom, hogy kovetkezo mensi szombaton. Utana szamoltam es igaza van. Latszik, hogy mar nincs rutinom ebben. Ez az elso ciklusom szules ota, utolso ciklusom 2017 novemberben volt 🤣🤣.

Meg nem tudom, hogy tesztelek e, a kislanyommal ilyenkor mar 2 napja pozitiv volt. Mondjuk meg van itthon 3 db netes 10-es tesztem, ami aprilisban lejar, fel kellene hasznalni oket. Nagyon jeleket nem erzek, tegnap nagyon megszedultem, es hulla faradt vagyok napok ota, de szerinte ez az elmult honapok kimerultsege. Nem is igazan hiszek abban, hogy az elso probalkozos honapunkban rogton osszejon. A kislanyom 6 honap alatt jott ossze. Most ugy gondolom, hogy megvarom a hetveget es akkor tesztelek, ha kesik.

258. Nórikaaa20 (válaszként erre: 175. - Juditta2019)
2020. márc. 8. 13:24
Szia mi lett végül?:)
257. Nórikaaa20 (válaszként erre: 256. - Tyityu)
2020. márc. 8. 04:44
Köszi a választ. Nem élem bele magam de azért jó lenne :)
256. tyityu (válaszként erre: 254. - Nórikaaa20)
2020. márc. 7. 16:08
Nekem volt, biokemiai lett belole, de termeszetesen ennek semmi koze a verzeshez. Csak egyszer volt, par nappal ovulacio utan, csak a wc papiron lattam. Ha jol emlekszem erre 1-2 napra kezdtek megjelenni a terhessegi tunetek. Ez logikus, hiszen a beagyazodastol termelodik a hcg es a hcg okozza a terhessegi tuneteket. A nyers hustol majdnem elhanytam magam🤣. A kislanyommal nem volt beagyazodasi verzesem, vagy nem vettzm eszre.
255. 621bb5db60 (válaszként erre: 254. - Nórikaaa20)
2020. márc. 7. 15:01
Hehe, egy nappal vagy előttem. :D Én a 8. napon vagyok. Beágyazódási vérzés simán lehet, de kb. 6 nap múlva úgyis kiderül, ha nem jön meg. ;)
2020. márc. 7. 13:38

Sziasztok, volt itt már valakinek beágyazódási verzes?

9 nappal vagyok ovuláció után (ovu teszt miatt tudom).

Picit de éppenhogy görcsöltetek.Nem is nevezném annak,csak értem az egyik oldalamat. Kb mint övűkor csak enyhébb.

Ahogy most voltam wc,n a wc papírral éppenhogy nagyob picit felnyúltam 1 centi kb .Bocsi ha gusztustalan .Na és mind a 2x 3x 1 cseppnyi vér . Soha nem volt még így és beleélni sem akarom magam ,de tapasztalatokra kíváncsi lennék.

Egyébként ovu óta szárazság van és nagyon fáradékony vagyok . Köszi ha valaki elolvassa ! :)

253. Panna07 (válaszként erre: 252. - Asgardi)
2020. márc. 6. 21:50

Egyetértek veled, nem tesz jót a többszöri negatív teszt, habár tudom milyen rossz amikor késik a menzesz, és az egyetlen kapaszkodó a tesztelés, hogy hátha 2 nap múlva pozitív lesz.

Én értem hogy segíteni szerettél volna Mira22-nek, rendes tőled, most meg kapod a beszólást. :( Ezekhez a tesztelős kommentekhez már nem is éri meg hozzászólni, mert általában csak egy pozitív megerősítésre vár a kérdező, hogy tovább reménykedhessen, de a testébe nem látunk bele, csak a HCG vérvétel vagy az ultrahang mond biztosat.

❮❮ ... 76 77 78 79 80 81 82 83 84 85 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook