Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2020-ban babásodjunk! fórum

2020-ban babásodjunk! (beszélgetős fórum)


12. 654268ce3d (válaszként erre: 9. - Fizzy)
2020. jan. 31. 21:54

Szia, sziasztok.

Fizzy szinte teljesen átfogóan írta le azt, ami velem is van. Kivéve az endometriozist.

Én is mindjárt 40,férjemnek nincs gyereke, nekem van egy 8,5 éves.

mirena spirállal védekezünk, az szinte már atombiztos. Lassan szeretne a férjem is sajátot, ezért hajlandó lennék kockáztatni! Igaz, nekem is vannak kötelezően szedett gyógyszerek amiket ilyen tervek esetén át kell állítani. Ettől nem tartok, inkább magától a terhességtől, nehogy a korom miatt beteg legyen a baba. Még nagyon csak tervben van, mint gondolat, de idén szerintem reális. Valamikor év végén.

2020. jan. 31. 21:44

Sziasztok!


Mi a 3.babára gyúrunk. Alap pcos+ir vagyok. 5 és 2 éves lányaink vannak. Mindkettő spontán sikerült. Nagyra 2 évet vártunk, a kicsire 5 hónapot. Most még csak 4 hónapja próbálkozunk. Mindkettő terhességem nehéz veszélyeztetett volt. Mindkettő császárom komplikált. Ebből maradtak eü gondok.

Most 8-9 hónapja felborult a ciklusom, konkrétan 2 hetente 2 heteket véreztem. Január elején talált a dokim "vmit" méh mögött, egyenlőre nem tudni pontosan mi (4cm x 4.5 cm) Hétfőn megyek vissza vizsgálatra.

10. Panna07 (válaszként erre: 8. - Élni)
2020. jan. 31. 11:59
Szia! Nem rábeszélésképp, csak hogy tudjál a lehetőségekről, hogy pl. Tapolcán lehet kérni támogatást a lombikhoz, akinek az anyagi helyzete miatt szükséges, ezért hoztak létre ott egy alapítványt. A beavatkozásért nem kell fizetni állami helyeken, a gyógyszer költséget fedezhetné az alapítványi támogatás.
2020. jan. 31. 10:56

Sziasztok!

Csatlakoznék hozzátok. Nekem 2,5 éves kapcsolatom van, és egy 10,5 éves fiam, a házasságomból. A mostani páromnak nincs gyereke, pedig imádja őket, szeretnénk közöset. Én sem vagyok fiatal, 40. Nálam meg a nyáron derült ki az endometriosis, és sajnos elég kemény tüneteket is produkál. Bejelentkeztem nőgyógyászhoz, hátha tud segíteni. A reményt sose szabad feladni! :)

8. élni (válaszként erre: 7. - Donna2)
2020. jan. 31. 10:52

Szia Donna!

Mi sem vagyunk fiatalok,bár nekünk vannak már gyerekeink de szeretnénk mégegyszer....lassan fél éve próbálkozunk én eddig egy általános kivizsgálást csináltattam az Amh-értékem sajnos nem a leg csodásabb 0,52...nekem is most jött meg,hétfőn megyek 3-5. napi vérvételre a férjem pedig kedden nemzőképességi vizsgálatra....ha ott sem lesznek jók az eredményeink szerintem el kell hogy engedjük ezt lombikra nem igazán van pénzünk az inszeminációt ebben a korban már nem javasolják.


Én most egész jól viseltem....tegnap előtt sírdogáltam egy kicsit de aztán hogy megjött valahogy elengedtem....a kövi hónapra a kivizsgálás a stratégiám...a TSH-m is picivel az optimális felett van 2,16 még ennek és az esetleges inzulinrezisztenciának szeretnék utánajárni mert az a babaprojekttől függetlenül nem jó ha van.

2020. jan. 31. 10:25

Sziasztok! Végre ideértem... :)


Nekünk már a korunk miatt sem jön valószínű össze könnyen a baba, de nem adjuk fel.

Nekem szinte minden leletem rendben, a progeszteronom kicsit alacsony, de ezt most progi krémmel próbálom rendbe hozni. Férjem spermaszáma alacsony. Inszemre és lombikra nem terveztünk menni.


Ti milyen vizsgálatokon vagytok túl, kinél mi a helyzet? Nekem tegnap ismét megjött, aznap megszült a sógornőm, totál készen voltam lelkileg.

2020. jan. 28. 22:23

Sziasztok, 8 hónapja próbálkozunk, decemberben volt egy nagyon korai vetélésem. Szombaton kellett volna megjönnie, de késik, viszont negatívak a tesztek....

Sok sikert kívánok mindenkinek 💪

5. Panna07 (válaszként erre: 4. - Bazinga)
2020. jan. 28. 18:29
Szia! Uhh szegényke, ez szörnyű lehetett, ennyi veszteség. :( Különböző időszakokban történtek a vetélések? Antifoszfolipid szindrómára is néztek? Az okozhat többszöri vetélést.
2020. jan. 28. 18:16
Sziasztok! Csatlakoznék én is. Mi lassan négy éve kezdtük, négy vetélésen vagyunk túl. Minden eredményünk rendben. Az elmúlt másfél évben nem álltunk készen lelkileg, hogy bármi történjen. A héten új ciklus,hormonlabor és próbálkozunk újra. Drukkoljatok kérlek ✌️
2020. jan. 28. 14:24
Sziasztok én is csatlakoznék lassan fél éve próbálkozunk mi is....és ez a hónap is elúszni látszik :-(
2. Panna07 (válaszként erre: 1. - Donna2)
2020. jan. 28. 13:48
Szia! Én is sorstárs vagyok, átérzem, milyen rossz, lélekörlő. Mi a gond nálatok? Persze csak ha akarsz róla beszélni. Nálam kisebb pajzsmirigy probléma, szeptember óta szedek gyógyszert rá, aztán a Clostilbegyt kúra közepén kiderült férjemnél, hogy baktérium teljesen lerontotta a spermaképét, le is kellett állítani a Closti kúrát, most várunk, hogy mehessen spermakontrollra, aztán meglátjuk, hogyan tovább.
2020. jan. 28. 13:18
Sziasztok! Hónapok óta nem sikerül teherbe esnem sajnos. Minden hónapban egy kicsit belehalok a csalódásba... vizsgálatokon már túl vagyunk, nem minden tökéletes. Jó lenne egymásban tartani a lelket és segíteni kicsit, ha padlón vagyunk. ❣️

További ajánlott fórumok:


Minden jog fenntartva © 2005-2024, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook