2017 októberi babák (beszélgetés)
Na és fiút vagy lányt szeretnétek? Tudom, mindegy, csak egészséges legyen.
Én akkor is nagyon lányra vágyom. :D
Bár a kínai fogantatási naptár szerint fiú lesz, és eddig 5 barátnőm 7 terhességéből csak 1-szer tévedett a naptár.
Sziasztok!
Na, megjártam az orvost. Látta a petezsákot, és benne egy 3 mm-es kis csíkot. :)
5 hetesbek mondott, 2 hét múlva kell visszamennem. El sem hiszem. :D
Kata, Gweenda, nagyon szurkolok Nektek, h most már minden rendben legyen!!
Freedom, szerencsés vagy, gratulálok Neked is! :)
Sziasztok!
Először is gratulálok mindenkinek! :-)
Én vasárnap teszteltem egy szép pozitívat. :-) A kalkulátorok szerint október 27. körülre várható a pici születése. :-) A számításaim szerint ma vagyok 4+4 hetes terhes. Első baba, szóval nagy az izgalom, készültünk rá, bár elég hamar sikerült szerencsére (2. hónapban megfogant). Még nem beszéltem a dokimmal, de ma vagy holnap felhívom, hogy mikor tudok menni UH-ra. Reméljük, hogy minden rendben lesz. Boldog és egészséges babavárást mindenkinek!
Üdv, közöttünk! :-)
Drukk neked is! :-D + + + +
Próbálj megnyugodni, mert a folyamatos idegeskedés nem tesz jót a babónak! Minden rendben lesz!
Drukkolok nagyon! + + + +
Neked is kitartást!
Én 27 én megyek uhra már nagyon várom! :)
Kitartás! ;-)
Hosszú lesz a jövő hét, de csak eljutunk odáig!! :-)
Igen, ez tartja bennem a lelket! Csak elérünk lassan a 12. hétig, utána csak elmúlik vagy legalább csökken egy kicsit!
A sógornőmnek is volt a terhesség elején cisztája, de felszívódott! Szerintem nálad is ez lesz! :)
Egy hete pénteken voltunk uh-n. Akkor a dokinő talált egy 54*55 mm-es cisztát a bal oldalon a petefészken! Azt mondta hogy egyenlőre elég ha az ő feje fáj miatta, mi mist örüljünk a babónak, mert talált szabályos petezsákot is.
Azt mondta hogy az esetek nagy többségében fekszívódik a ciszta, de van amikor kifakad, ami nem baj csak kicsit fájdalmas. Ha pedig marad ott, akkor a 15. héttől laparoszkópiásan kiműtik, nem okoz gondot a babának. Mêg azt mondta ha görcsölök vagy vérezni kezdek azonnal irány a kórház!
Utánaolvastam és sokaknak van ilyen ciszta, általában a sárgatestből alakul ki és felszívódik, van akinek 8 hetesen 6 cm-es volt, a 12 hetes uh-n meg nyoma sem volt... Ezért megy a drukk, hogy ha nem is tűnik el teljesen legalább legyen kisebb!
Nem tudtam igazából titkolni előle így tudja hogy jön a tesó! Nagyon várja,állandóan simogatja, puszilgatja a hasam! :)
Most volt egy pár óra hányinger mentes időszak, de újra kezdődik!
Köszönöm a bíztatást! :)
Lilla, a lányod tud már a tesóról? Vagy még vártok a jó hírrel?
Van egy barátnőm, ő végig szenvedte a babavárást a hányingerrel, hányással. Szurkolok, h Neked ne így legyen!
Kormi, milyen ciszta és mikor múltkor?
Nyugi, biztos baba lesz!
Nekünk is első baba, én is így éreztem magam a doki előtt, de látta a szép szabályos petezsákot... A cicifájdalmat szerintem nem okozhatja ciszta! Minden rendben lesz!!!
+ + + + + + +
Én most azon aggódom, hogy a ciszta legyen kisebb mint a múltkor volt! (Ha nem is tűnt el teljesen, de legyen kisebb!!!) :-/
Nem szabad elkeseredni, ott az a pozitív teszt, biztos baba van! ;)
Nekünk már van egy 7 éves lányunk! :)
Nálam álomkór sincs. Tök fitt vagyok. Se hányinger, se más. Csak a cicifájdalom. Tényleg kezdek aggódni, h nem is baba, hanem ciszta miatt nem jön meg. Jó, pozit teszteltem 2szer, de elvileg azt is okozhatja ciszta. Kedd reggel megyek a dokihoz, nagyon remélem, h a petezsákot látni fogja. Bocsánat, h kesergek, de elbizonytalanodtam. :(
Nektek jobbulást kívánok, nagyon rossz lehet a hányingerrel állandóan küzdeni.
Nálatok is első baba?