2017 októberi babák (beszélgetés)
Hányinger, szédülés, gyakori wc-re járás, és haspuffadás ...
Kinek milyen tünetei vannak??
Én 27 én megyek kontroll uh-ra! Alig várom hogy lássam! :)
Jajj, minden nap olvasgatok cikkeket, vonalzón nézem, hogy most mekkora lehet már.
[link]
Úgy várom, hogy 24-én láthassam/hallhassam a kis szíve pulzálását... Nehéz a melóra koncentrálni, meg még titokban tartani.
Még nem tudja sok ember, mert amikor voltunk múlt hét pénteken még nem volt szívhang és a bal oldalon a doki talált egy 54*55 mm-es cisztát.
Abban reménykedem, hogy a mérete a következő uh-ra csökkenni fog, a babócám meg nőni és dobog majd a szivecskéje...
Sziasztok! Gratulálok mindenkinek a babához! :) A legcsodálatosabb dolog a világon amikor egy új jövevény érkezik! :)
Sziasztok, én is szeretnék csatlakozni habár ha minden jól megy szeptemberi leszek. Viszont a biztatás és támogatás ilyenkor mindenkinek jól jön :)
Sziasztok!
Én is szeretnék csatlakozni. Én ma vagyok 6+6 hetes. És ha minden igaz október 7-e körül érkezik a pinduri:)))
Habár én is szeptember végi leszek szerintem,de kitudja :p
Sziasztok én is csatlakoznék bár nekem holnap derűl ki hogy igazából hány hetes is vagyok 😀 Gratula mindenkinek 😘
Gratula mindenkinek! Boldog babavárást! :-D
Ja, és gratulálok Nektek!
Sziasztok!
Igaz, orvoshoz csak jövő héten megyek, múlt héten teszteltem pozitívat. Ha mindent rendben talál, én is csatlakoznék Hozzátok. :)
Szia! Gratulálok, és üdv itt! :)
Sziasztok! Nekem ha minden igaz október 10-e a szülés várható időpontja! :-D
Szia! Az enyem szeptember utolso napjan elvileg de olyan topik nincs, csatlakozhatok? :)
Sziasztok! Minden olyan kismamát szeretettel várok, aki októberre várja a babáját!
A mi kis pocaklakónk 6hetes, számításaim szerint október 13 körül fog érkezni! :)
További ajánlott fórumok: