2017 április babák (beszélgetés)
Köszönjül Pinguci89 :)
Mi is gondolkodunk doki váltásban, eddig megvoltam vele elégedve, meg igazából nagyon empatikus, de valahogy mégsem elég figyelmes sajnos :( még nem fogadtam meg orvosomnak talán pont ezért. Most magánrendelőket nézegetek hátha találok olyat aki jobban lelkiismeretes ha másmiatt nem is legalább a pénz motiválja majd :( sajnálom amúgy mert azt hittem a könyvekben leírt dolgok az általánosak és az embernek egy ilyen örömteli élethelyzetben a lehető legjobbat kell kapja sztem. Egyébként folsavat az szedtem 800 microgrammosat mondtam is neki azt mondta az nem baj hogy szedtem. Most Hipp Natal étrendkiegészítőt iszom, de a vérképemre kíváncsi vagyok már mert korábban vérszegény voltam :(
Sziasztok :)
8 hetes várandós vagyok. Úgy néz ki 2017 április 13. körül jön majd a 2. babám :) Jelenleg nagyon szenvedek. Állandó rosszullét, étvágytalanság. Közbe figyelni, hogy a 13 hónapos lányom ne ugráljon a hasamon... nem egyszerű :)
Nagyon sajnálom! :(
Szívből kívánom, hogy legközelebb erős pozitív teszted legyen!!
Nagyon sajnálom! :( Én is rettegtem, mert én a 30. napon teszteltem, viszont a ciklusaim 34-36 naposak, tehát én is nem várt előtt csináltam, bár tudtam, hogy már ki kell mutatnia mert 14. napon volt. p.é-em. De mikor görcsöltem nagyon féltem.
Azt hiszem tényleg jobb akkor tesztelni, mikor már pár napot késik.
Szívből kívánom, hogy a következő hónapod sikeres legyen. <3
En azert nagyon izgultam miatta, h elmúlt a mellfeszülés , sok rémisztő dolgot olvastam ezekről is, de mivel ez az emelyges egyre erősebb,mar kezdek megnyugodni... 😊
De azert biztonság kedvéért reggelente meg megmerem a hőm, tul aggódós vagyok...😔
Nekem hullámokban volt kisebb rosszullét kb 3 hétig... előfordult, hogy 3 napon keresztül nagyon sz*rul voltam, szédültem egész nap, nem esett jól semmi, a banán visszajött, kávénak az illata sem tetszett... aztán egy reggel mintha elvágták volna. Az álomkor egyre kevésbé van, szóval mondhatni, most egész jól vagyok. Igaz én már 9+2 vagyok.... jaj olyan jó még leírni is. :)
Egyébként a hányingerre nekem használt a citromos víz.. reggel belefacsartam egy egész citromot másfél liter jó hideg vízbe (azért nem torokfájós hideg) és azt iszogattam... ja és az olajban sültek nálam sem voltak nyerők.
Mondjuk tegnap mikor hazaértem a levegőtlen lakásba, akkor megint kicsit rosszul lettem, de ezt leszámítva nincs gond. (kopp-kopp)
Remélem megúszod az émelygést... engem az a pár nap is megviselt.
Nekem a joghurttorta fordult ki a számból. pedig imádom.
Tök jó ha elmúlt, én is alig várom...
Nekem a ketto kombinacioja van, eszek es utana extra hanyinger.
Szagoktol undor stb. Remelem meguszod!
Sziasztok!
Tegnap megjartuk a dokit, baba jo helyen van es lattuk a szivvereset, meg is hallgattuk. A gep szerint 6+6 napos.
:)
A kajak nekem sem esnek jol, mar nem tudom mi a rosszabb, ha eszek vagy ha nem...
Az utobbi napokban annyira nem.esnek jol a kaják.
Nagyon éhes tudok lenni. Amig eszek addig nincs baj, de amint befejeztem ugy erzem tele vagyok, es nem is volt olyan finom. Pedig nem eszek sokat.
Veletek van ilyen?
Hetvegen ki kellett jonnom a húsboltbol mert nem birtam a szagot, kivancsi vagyok hogy a 6-7 het utan jon-e az emelyges...remelem ezt a tunetet meguszom :)
10 mm a petezsák. Azt mondta hogy akár 3x2 MagneB6-ot is szedhetek, főleg ha görcsölök. De már megszűnt hála az égnek. Azt mondta ha nincs panaszom akkor minden mehet ahogy eddig, nem kell változtatni semmin.
Jól számoltam, 5 hetes vagyok.:) Csutortokon toltom a 6-ot. Mar nagyon varom a kovetkezo uh-ot. :)
Sziasztok, en is csatlakozom hozzátok:))!
Mi 6+0 héten járunk :) 27 éves vagyok, 3. baba lesz 5éves lányom és 3 éves fiam van. Elősször sokkot kaptam a pozitív teszt láttán, mivel hamarosan költözünk :D, de teszek rá, nem idegeskedem, mindent meg lehet oldani... Nagyon várom már az első vizsgálatot, h tudjam minden renden vele. Szeptember 2 án megyek orvoshoz, kalkulátor szerint április 22 re várható a picur. Eddig is émelyegtem már egy ideje, de ma eljutottam arra szintre h addig jó amig eszek vagy cukrot szopogatok vagy iszok XD, ha nem akkor hányinger ezerrel. Es olyan fáradtan nyúzottan kelek, h a kislányom napi szinten megkérezi, "Anyuci, jól vagy, rosszul nézel ki... ;D" egyem meg .