2017 április babák (beszélgetés)
Nem látott sajnos semmit. Tudom, hogy túl korán mentem, de reménykedtem. Csinált rákszűrést, elég ijesztő volt, hogy ott csipeget belőlem amikor egy baba van a pocakomban. 2 hét múlva visszarendelt, de nem hozzá fogok menni, ez csak s.o.s. volt. Elmegyek máshoz jövőhéten. 5,5 hetesen már csak találnak valamit ultrahanggal.
Nem mondtam meg neki, h szedek Elevitet meg Magne B6-ot, de megkérdeztem tőle, hogy ajánl-e valamit a görcsökre, és azt mondta vegyek be nospat, de valahol olvastam, hogy nem ajanlott. Magnesiumot nem is mondta. :/
En is elkezdtem szedni tegnap magne b6-ot meg elevitet. Ma mar nem gorcsoltem. De tegnap este még nagyon. Feltem is mert most lenne a mensim. En kisse jobb oldalon egész lent szoktam erezni szurkalast. Tegnap este a jobb oldalamon es haton nem tudtam fekudni mert akkor gorcsoltem. Bal oldalon jo volt. Nekem is van hogy erosebb mozgasra kicsit elkezd fajdogalni.
Itt ülök, várok a dokira. Bárcsak látna valamit már az ultrahangon.Izgulok!
Sziasztok! Mensi szerint 5+5 hetes km vagyok, de én tudom, hogy csak 5+1 lehetek és doktor bácsi is alátámasztotta, hogy kesobb történhetett a dolog :) Múltheten voltam nála vizsgálaton jó erős pozi teszt utan( szerintem tul koran) nem is latott a megvastagodott nyálkahártyán és talán egy kis bizonytalan valamin kívül semmit még :( ami persze nem volt jo érzés es most izgulok is mire legközelebb megyek hozza, de a 8 ik hétnél hamarabb nem megyek most. Ami aggaszt viszont, hogy napi szinten gorcsolgetek, erre mar szedem a magnéziumot, de van olyan is , hogy ha rosszul fordulok vagy állok fel melyebbrol( pl:ágy) akkor a csipőcsontommal egy vonalba a jobb oldalam hirtelen erősen beszur!
Ti tapasztalatok ilyesmit? Aggódom...
Jaj bár már én is túl lennék az első UH-on.
Nektek mennyire voltak erősek ezek a mensi szerű görcsök? Eléggé aggaszt a dolog. :(
Voltam csütörtökön dokinál, mensi szerint akkor lett volna 6+1 az uh szerint 5+5 :) 2,7mm a kis szerelmünk és ritmusos szivdobogasa van <3 képet is kaptam róla 😊
Szombat reggel óta szörnyű hányingerem van egész nap. 😞
Sziasztok!
Nekünk júliusban volt az esküvőnk. Fél év és egy év közé tettük a babaprojekt elkezdését, de nászút után volt egy kis balesetünk a gumival. Másnap éreztem, hogy peteérésem van. :) Pont a 14. napon volt, pedig a ciklusom 33-36 napos szokott lenni.
Tünetek jelentkeztek, éreztem, hogy valaki lehet ott :) ezért tegnap a 30. napon teszteltem Facelle teszttel, és pozitív lett. 2 óra múlva csináltam megint egyet, :D az is pozitív lett. A férjemmel örülünk, hogy így alakult. Úgy látszik nagyon jönni akart a picurka.
Kedden szeretnék menni dokihoz. Tudom, hogy elvileg normális ez a "mindjárt megjön", meg a szurkálós érzés, de nagyon idegesít. Gratulálok mindenkinek aki babát vár! :)
Furtoske84 nagyon sajnálom!
Sziasztok!
Koszi a velemenyeket :)
Sajnos csak 29-en tudok menni a dokihoz, korabban nem tudtam megoldani a munkat. Az meg jo messze van...
Baboca tudat magarol, elkezdodtek az emelygesek, pedig biztam benne, hogy ezuttal meguszom. Melleim mar alig fernek a melltartoba. Gorcsolgetek meg mindig es neha olyat beleszur a hasam, hogy osszegornyedek. Nyugodtabb lennek ha hamarabb tudnek dokihoz menni...
Udvozlom az ujakat!
Sziasztok!
Én is csatlakozom hozzátok 😊 27 éves vagyok és ma vagyok 5+6 hetes a mensi szerint. Holnap reggel megyek 0-ás ultrahangra. Ő lesz az első babánk ha holnap a doki mindent rendben talál, és a továbbiakban is minden rendben lesz. 😊 Már nagyon várom és nagyon izgulok hogy minden rendben lesz-e holnap. Amit még tudni kell rólam, hogy inzulinrezisztanciám, PCOS-m és autoimmun pajzsmirigy betegségem van. És ezek 3 hónapal ezelőtt derültek ki. Szóval rettenetesen boldog vagyok, hogy itt van a pici a hasamban. 😊
Cic100 gratulálok!
Csináltam ma is tesztet (11dpo), nem tudom, hogy bebeszélem-e a csíkot, vagy tényleg ott van, vagy csak szellemcsík. Viszont 3 napja már kellett volna erősödnie szerintem. Tünetek ugyanúgy megvannak. Csütörtök-pénteken kéne megjönnie.
Ma megyek rákszűrésre fél négy körül. Szerintetek ha valami készülődik, a doki láthatja? Vagy csak a megvastagodott nyálkahártyát látja? Kiderül :D
exlappango lepke, én Femibiont szedek.. meg néha Magne B6-t, ha kicsit is úgy érzem, hogy görcsölök.
Cic100, gratulálok! :)
Furtoske84, én azonnal elmondtam a páromnak, amint pozitív lett a teszt. Ő alig mert örülni... az UH óta azért már kezdi jobban elhinni, hogy talán végre tényleg apuka lesz. :)
Csináltam tesztet (kb 10.dpo). ha kigúvad a szemem, akkor látom a szuperhalávny csíkot. :D 50 Ft-os teszt van a vaterán 10-es érzékenységgel! Így nem sajnálok akár kettőt is csinálni naponta.
1. terhességnél Femibiont szedtem. 2.-nál Gravidát. Három hónapja derült ki, hogy gluténérzékeny vagyok, addigra teljesen kikoptak a bélbolyhaim, úgyhogy én most nagy dózisú multivitaminokat, külön vasat, d vitamint, magnéziumot, szóval sokmindent szedek.
Drukkolok mindenkinek!
Mindenkinek gratulálok! :)
Ma csináltam még1 clearblue-s tesztet most már 3+ jelez amikor először csináltam még csak 1-2 volt. :)
Hamarosan csütörtök, már nagyon várom. Remélem jó helyen van és remélem már szívhangunk is lesz! :)
Egyébként mint tünet a mellfeszülés nekem is meg van és már egy mérettel nagyobb melltartókat kellene vennem. :D
Én trimesztert szedek, napi 2-t kellene belőle de én általában csak 1et szoktam bevenni. Majd megkonzultálom a dokimmal, hogy mit ajánl. Viszont a Magne B6 az jó barátom lett, reggel és este is :)
Exlappango lepke ha a femibion mellett döntesz, akkor majd írd meg a címedet priviben, van itthon egy bontatlan doboz szívesen elpostázom. Mielőtt terhes lettem, vettem egy dobozzal, hogy majd elkezdem szedni terhesség elött aztán elmaradt. :))
Első terhesség alatt femibiont szedtem, jó volt. A másodikál rosszul voltam/hánytam tőle hetekig, akkor a Pharmaton matruelle volt jó.
Most gravidát vettem, de nem vagyunk jóban :-D
Sziasztok!
Gratulálok mindenkinek! :)
Kalkulátor szerint 04.04. a mi nagy napunk. Van egy ~4 éves lányom és égy ~2 éves fiam. Orvoshoz csak hónap végén tervezek menni.
Ki milyen vitamint szed vagy tervez szedni? Elozo terhessegemnel nem szedtem semmit csak folsavat meg vasat, amit a doki javasolt.Ja es magneziumot.
Most mar doki elott elkezdtem a folsavat, magneziumot, D-vitamint es C-vitamint. De most majd terhes vitamint is szeretnek. Olvasgattam sokat, de nem tudok donteni. Persze szamit majd mit mond a dokim, de eddig a femibion fele hajlok.