2017-2018-ban kisbabát szeretnénk (beszélgetés)
Csak pozitívan! Azért vagyunk itt egymásnak, hogy a mensiket és nega' teszteket könnyebben átvészeljük. :-) Remélem ebből a csoportból "2017-ben, 2018-ban születendő babák" csoportja lesz. :-)
Olyan erősen kell benne hinni, hogy esélye sem legyen, hogy másként történjen.
Idén mindannyian pocakosok leszünk!
Szia Nanu, üdv itt. Ne add fel, sikerülni fog. Sokan vagyunk itt, akik túl vagyunk vetéléseken (én 5. és 22. hét), de olyan verzió nincs, hogy nem sikerül. :-)
Szia! Én is 40leszek és szintén 8 éves lányom. Nem futsz ki az időből majd meglásd együtt leszünk babások.
Én is 40 leszek idén, és remélem, azért sikerül egy vagy két baba.
Nekem még egy sincs sajnos :(
Én idén 38 leszek. Amúgy szerintem 40 felett is lehet egészséges babát szülni. Nézd meg Fejős Éva írónőt azt hiszem 56 évesen most szülte az első babócáját.
Köszi a bíztatást! :) Még nem adom fel bár lassan kifutok az időből mert már 40 vagyok :/ Ha idén nem jön össze kénytelen leszek feladni.
Szia Nanu!
Nagyon sajnálom ami veled történt és hidd el tudom mit érzel. Sokszor átéltem már. Erősnek kell lenned és fel kell állnod.
Csodálatos dolgokat tesz a női szerveinkkel az e, c és d vitamok valamint a myo-inositol folsavval. Nálam nagyon beváltak.
Sziasztok! :)
Eleg reg irtam mar,de sok dolgom volt,raadasul ket hete sikerult osszeszednem 1 eleg csunya influenzat,persze parom is elkapta es meg csak most kezdunk jol lenni. Ugyh ez a honap teljesen eluszott,de igazabol nem is voltunk egyutt,csak a 12. es 13. napon,ma vagyok a 17. napomon. De jobb ez igy,nem hiszem,hogy tul sok jo szarmazik abbol,ha ket beteg ember probalkozik.
Sajnalom a negativ teszteket,es nagyon sajnalom timon,hogy nem sikerult az inszem. De fel a fejjel lanyok! Ez a mi evunk lesz es meg csak februar van! ;)
Sziasztok!Új vagyok ebben a csoportban.Röviden a történetem:2009-ben 2.5 év próbálkozás után megszületett a kisfiam aki már 8 éves.Nehéz terhesség nehéz szülés de a lényeg hogy itt van ő. 🙂Szülés után spirálom volt ami begyulladt és le kellett venni ezután pár hónapra teherbe estem.Nem terveztük de nagyon örültem neki.Doki azt mondta 6 hetes de lassú a szívverés várjunk 1 hetet.Jött a rossz hír meghalt😢Missed ab lett belőle.Kisfiam szülinapján született volna.Tavalyelőtt decemberben újra babás lettem ,nem is számítottam rá de nagyon boldog voltam.Január elejére jutottam el dokihoz jött a hidegzuhany 8 hetesnek kellett volna lennie de 5 hetesen nem fejlődött tovább.Másnap beindult a vetélés és újra műtöttek.Szóval sajnos van két angyalom.Nagyon szeretnék babát de azóta nem akar jönni.December 16.-án volt az utolsó rendes mensim ,januárban 1 héttel korábban volt egy csepp vér utána másfél napig semmi és megjött utána szinte minden terhességi tünetet produkáltam késett is de 4 teszt negatív lett.Annyira bíztam benne hogy a kivétel vagyok akinek később mutatja csak ki de 1 órája megjött.Teljesen el vagyok keseredve annyira azt éreztem,hogy baba.Bocs hogy hosszúra sikerültem de valakinek muszáj volt elmondanom.
Ugyan nekünk már nincsenek állataink, de gyerekkoromban nálunk is minden évben volt disznóvágás, én a piafelelős voltam. :-) Én sajnos alkalmatlan vagyok bármilyen állat levágásában. :-) A szüleim szintén, egyszer láttam ahogy megpróbálkoztak egy tyúk levágásával ketten...egy stand up comedybe beillettek volna. :)
Legalább lefoglalja a gondolataid. :-) Én falusi lány vagyok, megyek szívesen. :-) Sok disznóvágáson erősítettem a női osztagot :-).
Felvesztek a zárt csoportba? Szuper volt a mai nap! Zorkóóó én megyek segíteni neked!
Én is jelentkeznék a zárt csoportba. :) Amúgy azt hol kell? :) Bár évek óta regisztrálva vagyok ide, eddig inkább csak olvasgattam, így azt se tudtam hogy csoportok is vannak itt.
Ilyet lehet? Jó lenne végülis ha nem olvasná mindenki a részleteket...
Csajok én hulla vagyok. Délelőtt 4 kakast vágtak le a fiúk, rám maradt a többi meg a pörkölt. Most pihentünk, és állok neki összedobozolni a komplett konyhát, hétfőn jön a konyhabútor.... Be fogok tojni ennyi mindentől 😁😁😁
Ja és jövő héttel startol a kert 😂😂😂
Valaki nem szeretné kipróbálni a falusi turizmust? Koszt kvártély a cserealap 😂😂😂
Engem is vegyetek fel! Köszi
Írj bele egy két "kompromittáló" szót, egyből válaszolnak :)
Hihi
Én is jönnék a zárt csopiba is
Én is szeretnék majd jönni a zárt csoportba, ha nem bánjátok :-)
Írtam admin, választ várok tőlük.
Ha kedden volt ovud akkor még a beágyazódás sem történt meg. Meleg vízbe szerintem is mehetsz. Én mielőtt teherbe estem volna a Balatonon voltunk nyaralni. Nem ez lesz a meghatározó ha jönni akar úgy is fog jönni. Érezd jól magad ez a lényeg.
A zárt csoporthoz én is szeretnék csatlakozni :)
Laura, nyugodtan menjetek el. Érezzétek jól magatokat, kell a kikapcsolódás.
Szerintem nagyon tanulságos az egyik film, Az a bizonyos kilenc hónap. Abban is benne van, hogy egy pár már régóta próbálkozik, a csajszinak peteérést jelző applikációja is van. És amikor lemondanak róla, egy spicces, meghitt estén megfogan a baba. És a valóságban is így van :)
Sikerült a zárt csoport? Laura, érezd jól magad és igazad van. Nem szólhat a nap 24 órája erről. Ha jön a baba, akkor semmi nem akadályozhatja meg. ;-)
Megpróbálom admin megcsinálni hogy zárt legyen ez a fórum.
Csoportot tudtok csinálni.
A zárt fórummal egyetértek teljes mértékben!
További ajánlott fórumok: