2017-2018-ban kisbabát szeretnénk (beszélgetés)
én tavaly totál eladósodtam.
amúgy meg eléggé pénz spórolós, rakosgatós vagyok, úgyhogy a lombik engem erre tanít, hogy ne aggódj az anyagi dolgok miatt, mert nem ez a legfontosabb a világon :)
Annyira rossz a soraitokat olvasni :(
Gondolom egyikőtök sem milliomos.
Mi sok mindenről lemondtunk csak h az ezzel kapcsolatos dolgokat tudjuk finanszírozni :(
mi kereken 1 milliónál tartunk.
kivizsgálások, aztán mióma műtét, egy teljes stimuláció, egy fagyasztott beültetés, és egy 11. heti missed abot tudok felmutatni :(
Inszem után a 14. napon vagyok.
Eddig 200 ezret költöttünk injekciókra,gyógyszerekre....
És az áprilisi inszem is 100 körül lesz,páromnak a profertil és nekem az injekció meg a gyógyszer...
Épp reggel morogtam páromnak h vmelyik évbe mekkora felhajtás volt a tv-be amikor vmelyik párt azt mondta h egy " nőnek az a dolga h szüljön " . De ezekre a hormonkészítményekre meg alig adnak támogatást...
És akkor még hol van a rengeteg idő ami erre megy el ?
Vagy az utazási költség ??
Nagyon felvagyok háborodva 😡
Meg van rá még az esély.
Tavaly ilyenkor álmodni nem mertem volna h nov.elején kezemben tarthatom a babánkat.
Nem néztem fel egy kicsit, s most nem győzök visszaolvasni.
Üdv az új tagoknak.
Nagyon sajnálom 😔
Hát amúgy számomra felháborító, hogy szüljön mindenki minél több gyereket, de ezek a gyógyszerek meg étrend kiegészítők a legdrágábbak...
Nálunk is ez volt, hogy neki se merünk menni a nagyobb dolgoknak (inszem,lombik) mert gáz ha nem jön rá össze...
Sajnálom nagyon! :(
Elhiszem, hogy költséges, mi is amikor még nagyon benne voltunk, nem kevés pénz ment el a gyermektervezésre...
Sikerülni fog, ez biztos! Nekünk meg kell küzdenünk a babáért, de annál nagyobb lesz az örömünk. :)
Még nem érzem h megakarna jönni... De szerintem a hormon injekciók meg a closti be is kavarhat a ciklusba . Az arcomon is lett pár pattanás jól kirügyeztem,pedig nem vagyok egy pattanásos tipus.
Párommal reggel azt beszéltük h rendelünk neki profertilt és áprilisba ismét neki futunk :)
Nagyon költséges sajnos ez az egész,nehezen tudjuk kisporólni :(
Sziasztok! Már olvasgatlak egy ideje Titeket, most gondoltam becsatlakozom. Timon333 ne keseredj el, sikerülni fog!!!
Kicsit kilógok a sorból, mert nekem már van két kislányom, vagyis nekem már olyan nagynak tűnnek 7,5 és 9 évesek. Eddig nem szerettem volna 3. Babát, de úgy érzem most jött el az ideje. 34 éves vagyok, és a lányaim is folyamatosan szekálnak egy kistesóért. Férjemnél is most jött el ez az érzés, hogy a lányok önállosodnak. Szóval belevágunk. Ez az első hónapunk. Nem tudom, hogy îgy 8 év tàvlatából még ugyaúgy működnek-e a hormonjaim. Meglátjuk.
Ellenben találtam egy nagyon jó leírást a Pé-vel kapcsolatban. Érdemes elolvasni: www.hormonmentes.hu - Mire jó a hőmérőzés része. Szép napot nektek, és mindenki babázni fog, előbb vagy utóbb!