2017-2018-ban kisbabát szeretnénk (beszélgetés)
Laura, a szüleim épp termálvizes fürdőben nyaraltak amikor én lettem :) Évekkel előtte azt mondták nem lehet babája... ;)
Voltam a dokimnál,megnéztük a tüszőt,ma a 10. napon 12,5mm, azt mondta,hogy először 13.nap este próbáljuk meg aztán még 14. nap is, 15. nap körülre saccolta a tüszőrepedést. Írt fel clostyt,ha megjön a következő ciklusban elkezdhetem 3. naptól. Rögtön dupla adaggal,mert nálam bal oldalt úgy néz ki nem is érik tüsző. Aztán meg is néz majd uh-val,mert nem szeretne túlstimulálni. HA egyáltalán szükség lesz az egészre,és nem jön össze most :)
Én pozitívan állok hozzá - egyéb dolgok miatt is,de nem nagyon akarom így nyilvánosan részletezni,elvégre akárki olvashatja... nem gondoltatok rá,hogy csináljunk zárt fórumot? Elég intim részleteket beszélünk meg :)
Persze menjetek :)
Otthon se kuksolhat az ember lànya,legalább 1-2 napra kikapcsol az agyad :)
Mi múlthét vasárnap voltunk macska kiállításon,nagyon jó volt az az egy nap,kikapcsolódás is :)
Én elmennèk max óvatosabb lennék a vizzel. Pihenjetek. Mi nem voltunk sok helyen 2 éve ezért és nincs baba. Kell a kikapcsolódás.
Egyetértek. Sztem menj el, és érezd jól magad! Ne törődj most ezzel!
Tudod, ha egy baba jönni akar...
Az inszem és a lombik esetén tuti nem mennék én sem.
De jelen helyzetemben nem jó ha túlsprizáom a dolgokat.Így is sokszor jár a fejemben hogy mi van ha..... De nem szólhat csak erről az életem... Mi van ha sikerült most? Mi van ha megint nem? 6 éve próbálkozunk megint az 72 hónap, 72 csalódás és összeomlás? Ekkora esélyt a terhességre csak lombikkor adtunk. Lehet azt gondoljátok most hogy érzéketlenség amit mondok de higyjétek el nem. Ha nagyon bele élem magam és 28-án megjön akkor nagyon nagyon fog fájni és összeomlok és kanalazhatom magam össze megint. A házasságom majdnem ráment erre már egyszer........
De félre ne érts nem
akarlak lebeszélni 😊
Csak én nem mertem menni 😕
Én strandra nem mertem menni,ne h vmi fertőzést össze szedjek :(
Képzeljétek a férjem nagyon cuki dolgot mondott ma. Kitalálta hogy wellnesre visz minket holnap reggel. Meglepetésnek szánta, aztán eszébe jutott hogy kedden volt ovu és hogy ha minden igaz mi játszódhat le a testemben és mondta beszéljek az orvosommal hogy mehetek-e wellneselni és milyen fokos vízben fürödhetek. Hát nem cuki? Mondtam neki hogy nem kérdezem meg és nem kell túl spirázni a dolgokat. Nyilván termálvízbe nem megyek de egy jó meleg vízbe simán.
Egyértelmű hogy magukat védik, és nincs is ezzel semmi baj, csak gáz hogy itt tartunk, hogy ezt meg kell tenniük...
Szólásszabadság van. Sajnos több helyen moderálják a fórumokat, nem csak itt. De nem azért mert ők valamelyik oldalon állnak hanem a saját védelmükben kell megtenni én úgy gondolom. Pedig manapság a gyermekvállalásban több a politika és a pénz mint a parlamentben és az iparban.
na de inkább koncentráljunk a bébikre!
ki a következő tesztelő? :)
szerintem a hozzászólásomban meg volt említve két igen divatos téma ma, mint a legnépszerűbb sportág helyszíne, és a legnépszerűbb, világméretű sport esemény, és ez villantotta a piros lámpát :)
Nem lesz leírva, de mindenki tudja. De az, hogy még beszélni sem lehet róla egy ilyen oldalon...
Dehogynem változtat! Nem lesz leírva hogy szüljön mindenki, de csak ha van rá pénze, vagy ha szerencsés és nincs semmi baja.
:D teljesen... milyen világot élünk, hogy a big brother figyel itt is minket, gyerekre vágyó nőket, és csak mert említve lett a politika... a moderálás és törlés nem változtat a helyzeten.
csak óvatosan :)
téged is kimoderálnak mindjárt :D
:O milyeneket? semmi extra nem volt ebben.... lehet a név miatt? :D
hihi, kaptam egy levelet a moderátortól, hogy nem szabad ilyeneket posztolni :D
Zorkó, igen, ez így van. Mi is házban lakunk, a tél az gáz, a nyár az tényleg jó rezsiben, de akkor meg úgyis jön valami, amire költeni kell, hisz egy házra szinte mindig kell. Bár nálunk ott a hitel és arra takarékoskodunk, hogy mielőbb ki tudjunk majd szállni belőle, de hát... nem könnyű.
Magni1, törlődött az a hosszú hozzászólásod. Igen, igazad van teljesen. Bár nálunk a Férjem lassan 43 éves, de azért Ő is szeretné felnevelni a gyerekünket stb. Szóval én is örülnék, ha mostanában jönne össze...
Köszönöm Magni és Kriking. :-)
Azóta védekezés nélkül voltunk együtt és nem jött a tesó. Most a vitamin kúra után lett tökéletes az eredmény. Ez az első éles hónapunk.
sajnálom hogy ezen kellett keresztül menned.
Én még nem mertem összeadni, de kb 300.000-nél, igaz csak szeptember óta tartanak a vizsgálatok meg most volt az első inszem.
teljesen megértelek és igazad van.
Figyelj, tök gáz, de nem titok: mi most kb 160-ból vagyunk el havonta. Hogy a frászban fizessek ki ebből 200 ezret?! Nálunk még "jó" a helyzet, mert nincs lakáshitel, albi, stb. Ráadásul jó a rezsi mert családi ház, de télen akkor is gáz. Nyáron kint vagyok állandóan a kertben, kb nem járunk boltba, olyankor tudunk spórolni. De télen kaki a helyzet... Kijövünk de félretenni nem nagyon tudunk...
igen elsőre sikerült. ma már 6 éves elmúlt nagylány:-)
Na igen.. Ebbe baromira nem gondolnak bele. :( Az emberek nagy részének (nekünk is) lakáshitel és egyéb költségek, közben meg nem milliókat keres az ember havonta, de azért szüljön mindenki 3 gyereket. A GYED is arra elég, hogy kb. vegyél belőle négyszer pelenkát.. nevetséges.
További ajánlott fórumok: