2013 januári babák (beszélgetés)
Igen, aztán vagy érdekli vagy nem...amit az enyém "használ" az egy kis sípolós könyv, egy csörgő...ennyi..:D Jah, meg az egyik ajándékának a tasakja, egy kis állatfigura maga a papírtasak..na az nagy kedvenc..elérakom és dumál neki. Ma is, beültettem a rezgő székbe, ott csüng le a csomó állat, meg zenélő is van rajta, és ő mivel játszik? Egy 2 dl-es jana vizes flakonnal, aztán meg szét kellett szednie egy papírújságot, azt már az ölemből persze, na meg hát a zörgős szatyrok is tetszenek neki...a kiságynál oldalt is van zenélő meg felül is, na az oldalon lévő macit néha elkapja és bekapja, de eléggé unja már sztem.
Szóval engem a vizes veríték ver ki ezektől a flancos drága játékoktól sokszor..a nagyobbnál halomban álltak a sarokban, ő meg inkább azzal szórakozott, hogy míg főztem kipakolta a szekrényből az edényeket és zajolt..:)) Persze kaptam mindenkitől, hogy "ugye megmondtam".
Az jó. Mi is nézegettünk már játszószőnyegeket, de 7-8 ezer forintnál olcsóbbat nem nagyon találtunk, és azokon ráadásul 2-3 figurán kívül semmi nincs. Ami már egy fokkal jobb azok 10 ezer forint felett vannak, még használtan is.
Van még egy másik, a zenélős, ami állatos..olyan volt a nagyobbikomnak, és az olyan, hogy ha a lóhoz ér, akkor nyerít, kutya ugat..stb..nagyon jó, csak az még ráér, viszont itt 3790, a fiamnak meg 7 éve volt majd 10ezer.
Én is azt rendeltem. És én is utánvétel fizetem, mert előre nem szeretek utalgatni. Nekem ma küldtek e-mailt, hogy betegség miatt pénteken tudják kiküldeni.
Na én meg megrendeltem azt az 4990-re leértékelt játszószőnyeget.:)
És utánvétes fizetést jelöltem be.:)
Most néztem a fórumon, még a mai napra meghosszabbítják az ingyenes szállítást.:))
Tehát ez akció volt. Én a játszószőnyegeket nézem..:))
Tegnap rendeltem. Még nem kaptam meg, de a megrendelésnél nem írt hozzá semmilyen plusz költséget, csak a termék árát, a szállítási költséghez azt írta hogy ingyenes. Futárszolgálattal küldik ki, kíváncsi leszek mikorra ér ide.
Hűű..tényleg nagyon olcsó,köszi!! És meg is kaptad, amit rendeltél? Jó? Azt mondtad szállítási költség sincs?
Én nem igazán ismerem a játékok árait, de mi nemrég vettünk csörgöt, 2000 ft volt egy itteni játékboltban, itt meg 790 ft. Annyi hogy másfajta az állatka.
A milumilnál meg ha már nem engedi akkor lehet hogy csak egy bizonyos számú termékminta volt és már elfogyott. Én a múlt héten talán csütörtökön regisztráltam, és tegnap kaptam meg. Viszont ma találtam egy szerintem aránylag elég olcsó játékboltot, ahonnan netről lehet rendelni, és a szállítási költséghez azt írja hogy ingyenes. Ha valakit esetleg érdekel. Nem tudom hogy ide írhatom-e az oldal nevét.
Én azt hiszem, hogy a regisztráció végén volt választási lehetőség, az életkornak megfelelően, a 4 hónaposnál csak 1 választási lehetőség volt, a vaníliás. Szerintem az auchanos kuponoknál 1 kupon 1 termék. Nekünk már van 3 ilyen kuponos füzet.
Valaki írta ezeket az auchan-ös kuponokat. NA kaptunk mi is, csak nem tiszta, hogy egy termékre vonatkozik a kedvezmény? Tehát van a bébiétel benne, hogy -100 ft..egy darab bébiételt kapok meg -100 ftért, vagy mindegyikből levonnak 100 ft-ot? Bár gondolom egy termékre...
A libero oldalon h regeltek persze aki azt a pelust hasznalja akkor a pelenka zacsko belsejeben van egy kod azt be kell irni,csak meg az nem vilagos hogy ha bevaltom a pontomat valamelyik termekre az ingyes lesz-e,na majd holnap jobban megnezem.aki teheti ne dobja ki a zacskojat.
A milumilt én is akartam kérdezni, mert beregeltem, de nem találok semmi "termékmintát kérek" dolgot.
Oda mar szules elott regeltem egy honappal a kezdocsomagot akor ide adtak de azota sem kuldtek semmit.na mindegy,eleg ha regelek es kuldik a mintat vagy keressem is vagyis,kerjem valahol a milumilen?
A másik ahonnan termékmintát kaptam az a dm. Aki még nincs regisztrálva a baba programjukra. Én a boltba mentem be, és rögtön adtak egy kezdőcsomagot, amiben libero fürdető termékminta volt, popsitörlő, meg egy babanapló. És azt mondták a boltba, hogy folyamatosan fognak postán is küldeni termékmintákat, még nem kaptam semmit.
Ne számítsatok túl nagy csomagra, mert talán 2-3 etetésre elég, de arra jó, hogy megtudd kóstoltatni, mert ha nem ízlik a babának legalább nincs felesleges pénzkidobás.
Koszi tippet,be is regelek.
Naluk is volt vendegseg csak felnottek de voltunk 12 en es o is elfaradt nagyon,pedig o sincs a csendhez szoktatva,de nem szereti a tomeget meg az idegen zajokat.a vedonovel en nem osztok meg mindent mert nem rajonganak erte.
igen az jo otlet szerintem a gelt megsem veszem neki mert felesleges,koszi a tanacsot.
Ma megint voltunk oltáson. Szegénykém úgy sírt, még a tegnapi vendégség miatti fáradtság (gondolom), amikor hazajöttünk, aludt 3 órát. Délután már jókedvű lett :-) Én azt hittem, hogy ez a széria az utolsó ebben a sorozatban, de egy hónap múlva is lesz még oltás (ez volt most a 3. sorozat). Mondtam a védőnőnek nagy lelkesen, hogy már eszünk répát és almát, erre megmerevedett és kérdezte, miért eszünk ilyeneket? Ezen a kérdésen kicsit lemerevedtem, aztán nyugtáztam, még egy téma, amiről nem kell vele beszélgetni :-)
Sziasztok! Tegnap túlestünk az első olyan vendéglátáson, amikor apa is és én is azt kívántuk, menjenek már haza. Két kisfiúval (5 és 3 éves) és a mama a 3. kisfiút várja, jött a baráti család. Már más barátok is voltak hasonló koru gyerekekkel, és nem volt gond, ezért nem gondoltunk rá most sem. A két gyerek, ahogy feloldódott, mindent kiráncigált kérdés nélkül a járókából, amit a gyerekem a szájába vesz, a földön húzták-nyúzták, tányért törtek, ropit szórtak szét, a sütibe belenyúlkáltak, kiabáltak, rohangáltak... szegény Hannát már apukája átmenekítette a szobájába, mert bár csendhez nincs szoktatva, de ez már sok(k) volt neki. Szóval egész délután és este sírt, nyügi volt... Én már ott tartottam, hogy beszólok, ja és az 550.000 Ft-os tv-t nekiálltak átprogramozni, na ott elszakadt a cérna és rájuk szóltam. Nem is értem két ilyen fiú mellé még egy harmadik... Mazoisták, vagy nem is foglalkoznak velük. Elég megterhelő volt. Ami még nekem nagyon furi volt, hogy a 3 éves fiú még pelusos...
Ha nagyon nyűgös, éjjelre adj neki nurofent. Nekünk ezt javasolta a doki, már az első gyereknél is, azt mondta, aki ezt ellenzi, annak még nem nőtt ki a bölcsességfoga és nem tudja mekkora fájdalommal jár. Szóval én szoktam neki adni, ha nyűgösködik, és akkor éjjel nagyon jól alszik.:) Nálam ezek a gélek nem érnek semmit..:( Mostanában nagyon nyűgös a fogai miatt..
Ha valakit érdekel a milumil oldalán ha regisztráltok ingyen vaníliás tejberizspép termékmintát küldenek. Én ma kaptam meg, a múlt héten regisztráltam.
Par napja rajott a kiscsaj,hogy magank el van,ami nekem csak jo mert haladok a hazi munkaval.oldalra meg csak ugy fordul,hogy pelus nelkul.majd menni fog neki azzal is.latszik a fogacskaja a foginye alatt,ezert ez a nyugoskodes foleg este alvas elott.mit javasoltok fogzasra a mentolos gelen kivul?
Tegnap az apjával forma 1-et néztek, Lili meg berregett az autóknak.
Nagyon cuki lehet. Nálunk Lili jajgat. Főleg amikor a hasán van, és erőlködik, mert haladna előre, de még nem igazán megy neki. Viszont már hátról hasra fordul kb 1 másodperc alatt, szépen kiveszi maga alól a kezecskéjét, és tegnap vissza is fordult hasról hátra. Mivel hason alszik, van amikor reggel arra ébredünk hogy hangosan jajgat, sőt valamelyik reggel hangosan mondta hogy apa.
A gyerekem azt mondja a cuminak meg a kanálnak, hogy "omomm"...:)))))))
Eddig nem voltam biztos benne, mert tegnap kezdte, de most reggel ahogy meglátta a cumiját, egyből lázba jött és azt mondta: omomm:)))
Gondolom ez lesz majd a hamham, legalábbis ezt szoktam hajtogatni neki, amikor eszünk, meg amikor nem nyitja a száját, és erre kinyitja. De nyilván nem tudom, hogy ez már direkt így van, vagy most ez csak véletlenül jön nála.:))
Nálunk Lili délelőtt alszik még egy hosszút ami olyan 1.5-2 óra, utána még kb 2x fél-1 óra hosszát, 21 órakor fürdünk, fél 10 körül eszik, de addigra már olyan fáradt, hogy már kaja közben bealszik, és reggel 8-fél 9 körül kel fel. Felébred éjszaka is, de csak mocorog, egyet nyüsszög, és alszik tovább. A héten egyszer felébredt éjszaka, amikor vihar volt, de evett és rögtön visszaaludt.
További ajánlott fórumok: