2012 tavaszán születik meg a kisbabám!!! (beszélgetés)
Ancsa: Nekünk 19 hét 3 napossan BPD:44mm FL:29mm :-))
Nekem nem ég a gyomrom viszont sok a savam sajnos napok óta csak a baj hogy nem tudok lemondani a mandarinról,teáról,csalamádéról ami ugye még jobban viszi a savat mivel savanyú :-)
Hali csajok!
Látom aktívak voltatok :-)
Ancsa:mennyi volt az adatai a picidnek az uh on?És 19.hét hány napossan voltál?Én is 19. héten voltam :-)
Gabes:Nekem akkor lett kész az afp-eredmény(itt 2 hétig tart sajna) ezért mentem 19 hét 3 napossan amugy a 18-20.hét között kell hogy meglegyen az uh,nem fontos a 18.héten pontossan.
Igen ha elkezd mocorogni akkor minden nap érezni :-)
Én már azt is érzem ha csuklik,ma is csuklott :-)
Meg amúgy az sem mindegy hol van a lepény pl.ha a hátsó falon tapadt meg akkor sokkal jobban érezni a mocorgást mintha a mellső falon tapadt meg,ne kérdezt miért de a nődoki és a védőnő is ezt mondta.
Nekem viktorral és most is a hátsó falon van.
Én is nagyon várom az UH vizsgálatokat. Főleg akkor voltam így vele, mikor még csak alig, vagy egyáltalán nem éreztem a mozgását. Ilyenkor nyugodtam meg, hogy minden OK. Ezért osztottam be tudatosan, hogy 3 hétnél többet ne kelljen várni az UH vizsgálatokkal.:-) Ezért voltam 2X is 4D-n. A dokim engem is vizsgál a kórházban, meg a magánrendelésén is ultrahanggal, de az nem is olyan jó minőségű, meg saját bevallása szerint 24 héten nézelődik csak a nemét illetően.
Jó, ha tudod a nemét, akkor már a nevén szólíthatod pl. Írd majd meg, ha lehet tudni, kíváncsi vagyok.:-)
andóka:Igen én is március 10.re vagyok kiírva 2.babóca lesz,van egy kisfiam.
Őt meg még nem tudjuk mi lesz :-)
Úgy látom akkor neked kisfiad lesz te már tudod :-)
Én holnap töltöm a 22.hetet gondolom neked vagy nekem egy nappal hosszabb volt a ciklusunk ezért van hogy egy napra vagyunk kiírva mégis a hét betöltésekor 1 nap külömbség van közöttünk :-)
Sziasztok. Meglátszik milyen rég jártam itt, jó sokan lettünk. Az újakat üdvözlöm.
Ági, jól látom, hogy te is március 10-re vagy kiírva?:-))
Ma töltöttem a 22.hetet. Lassan elkezdek vásárolgatni,szerintem. Mivel a lányruhák túl rózsaszínűek vagy nyuszisak! A napokban kaptam vissza a férjem focistatársától azokat a ruhákat, amiket én csomagoltam össze nekik kb.2 éve a kisfiuk születésekor. Akkor azt mondtam nekik, hogy nem kérem vissza a ruhákat, mert nálunk tuti nem lesz már baba.:-) De jó, hogy vannak ilyen gondos emberek, akik mégis elrakták. Így azok az uniszex darabok, amiket a fiacskájuknak válogattam ki, mind visszataláltak. Olyan kellemes meglepetés volt! Hát még az, hogy rakott hozzá néhány fiús rucit is.:-)
Hát igen igazi rosszcsont most is és picinek is az volt :-) Viszont hálistennek jó evő és alvó volt,ha teli a pocak aludt szépen de 3 óránként kelt és igényelte a kaját,óra pontossággal :-)) Mikor meg ébren volt mindig melette kellett lenni,főleg amikor megtanult mászni meg elindult :-)
Ő hamar,5 hósan ült,6 hósan mászott,8 hósan felállt és kapaszkodva ment pár lépést,9 hósan elindult magától,nem kapaszkodott.,
ismerem az érzést, de ami késik nem múlik:)
pont 1 hét múlva már alig várom:)