2011 nyarára bombanő! (beszélgetés)
basszus, sztem szerelmes vagyok és azért nem ettem! most is próbáltam reggelizni tükörtojást, 2 db-ból csináltam és az egyik tojás felét ettem meg...készvagyok
Egy kalappal a holnapi vizsgádhoz!!
Na mi történt miért voltál rossz?
Ügyi vagy,hogy haladtál,de szerintem az nem jó,hogy nem eszel két napig az csak rosszabb,mert a szervezeted legyengül!! Nem fogsz bírni edzeni!!! Úgyhogy enni kell!!!!!!!!!!!!!!!
egy kalappal.... most kell akkor visszafognod magad, de azért egyél :)
Tegnap óta úgy tűnik, tudok enni rendesen. Szóval most vigyázok magamra, nehogy visszacsússzon, amit leadtam a napokban.:) Viszont tornázni csak holnaptól fogok, holnap reggel vizsga, tanulok ezerrel.
jajj, miket ettél össze? :S
sziasztok!
kérem a lecseszéseket, rossz voltam a napokban... :((((
nálam minden oké, bár most kicsit éhes vagyok, iszok 1 teát v zöldséglevest. holnaptól azt hiszem fehérjét is fogok már eszegetni, csirkét tejet, natúr joghurtot. a sajt még mindig tiltólistán van, de pont van itthon sajtos hagymaleves...
sziasztok! bocsánat, hogy nem voltam, de nem volt internetem napokig, király a u.c :)))szépen haladok! veletek mizujs? volt, hogy nem ettem 2 napig most, nem tudom miért! még mindig a jóbarátom miatt? áááá, nem hiszem el!
szerintem mindenképp szedjél gyógyszert, én szoktam.
most kezdek hozzá a reggelihez (1 alma) de előtte megiszok egy nagy bögre natúr banános teát. Még nem kóstoltam meg, remélem finom :)
Csak ha nagyon beteg vagyok. Akkor is főleg homeopátiás dolgokat használok.
Ma átmentem a szomszédhoz,aki doki ,mert nem javultam. Írt gyógyszert,de nem igazán akartam bevenni,de rájöttem,hogy akkor pedig alig gyógyulok hiába próbáltam gyógyszer nélkül.
Ti,ha betegek vagytok szedtek gyógyszert? Most csinálok lábáztató kúrát,hogy kimenjen belőlem a méreg anyag,remélem segít.
Vasárnap szeretnék aerob edzést csinálni,hogy hétfőn bírjam a kondit,mer így most 2 edzés kimaradt.
Jó éjt nektek és írjatok, írjatok,hogy mint haladtok!!!!!!!!!!!!
Ne izgulj biztos,hogy nem híztál!!!!!!!!!!
Figyej a kajcsira és számolj be,hogy tornáztál. Az majd erőt ad!!!!!!
Hajrá!!
az jóóóó nekem is volt, valahol a költözések során elkavarodott, de majd akarok 1 újat :)
Sziasztok! Egész héten kitartóan tornáztam:) a sok elfoglaltságom miatt kevesebb idő jutott rá de azért megcsináltam az a keveset is:)
Ennek ellenére most kövérebbnek érzem magam mint azelőtt:( áh ez csak az izom lehet:) ugye?
Képzeljétek, lesz végre fittlabdám! Már rég akarok venni egyet, most láttam olcsón, párom épp most veszi.:) Kicsit feldobja szerintem a tornát. Ma csak a lábamat erősítettem, de egész nap rohangáltam, az is torna.:)
Vasárnapra csúnyán belázasodtam. Igazából más bajom nem volt, de aztán rájöttem, hogy enni se tudok, valami van a gyomrommal is. Biztos ráment a betegség. Kicsit már jobb, de alig tudok enni.
Háát most lett egy barátom aki miatt érdemes küzdeni:), nameg barátnőm is biztatott ma sokat h még egy kicsit:) Fáradtak voltunk, el se akartunk indulni de mégis erőt vettünk magunkon:D
Ma még mindig beteg vagyok így ma se mentem edzeni. Igaz most nincs lázam,de nem érzem jól magam. Remélem hétfőn már tudok menni edzeni,mert eléggé el fogok punyulni!
Nem semmi,hogy mennyit aerobikoztál! Ügyi vagy nagyon!!!
Nagyon ügyes vagy csk így tovább!!!!!!!
Ohh képzeljétek tegnap is, és ma is tornáztam!!! :D
óóó én ma akartam futni, de szerintem ma már nem fogok, nincs nagy kedvem :S
Én is reggel mérlegelek mindig, jobb az úgy:D
Ma igen lefáradtam a fittnessbe...durva két és fél óra volt...:)
csak reggel szabad, ha nem akarsz elájulni :D
én soha mindig reggel mert este emészt a szervezet!!
egyszer (a héten) estem abba a hibába, hogy vacsi után álltam mérlegre, de csak mert a férjem mondta, na, azt hittem szörnyet halok!! Sose tegyetek ilyet!!
az tök jo akkor rokonlelkek vagyunk!!
További ajánlott fórumok: