Főoldal » Fórumok » Babák & Mamák fórumok » 2011 márciusi csodák fórum

2011 márciusi csodák (beszélgetés)

❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯
9092. amália78
2011. júl. 5. 16:58
Lányok! Péntektöl aTESC*-kban a Pamp. actív giga csomag akciós lesz, úgy emlékszem többen is ezt használjuk, és hamar el szokott fogyni
9091. amália78 (válaszként erre: 9090. - D0b7178f40)
2011. júl. 5. 16:51

:)))

Tegnap este Hédi is,

és kúszik a nagyágyon közbe vigyorog:)

2011. júl. 5. 15:48
Megfordult hátról hasra a Levi:)!!!!!!!!!!!!!
9089. 2cf99b02a5 (válaszként erre: 9088. - Sorlyke)
2011. júl. 5. 15:03

nagyon ügyes akkor:-)Lia még nem forog,kis lusta:-)de majd eljön az ő ideje is,ez miatt nem aggódok!

1hónapos korától végigalussza az éjszakákat,este 9körül elalszik és reggel 7körül ébred,de hogy most éjjel mi volt ez az óránkénti kelés?nem tudom... na meg a mai nap se sokat aludt még...talán az időjárás miatt?vagy fogacska?

9088. sorlyke
2011. júl. 5. 14:37
Mia:nekünk 4napja este 8 max 9re alszik reggel 6ig..ma lettünk 3honaposak:-)és hasra hasárol hátára fordult..
2011. júl. 5. 13:12
vagy ez most ilyen anyán lógós nap????:-)
2011. júl. 5. 13:10

sziasztok!

csak egy kérdés erejéig vagyok, ti babáitok éjjel hogy aludtak?és most napközben hogy viselkednek?

Éjjel Lili óránként volt fent,ma sem jobb a helyzet mert eddig összesen ha 40percet aludt...nincsen el sehogy csak ha fogom,mitől lehet ez? ha megpróbálom letenni egyből sír....

9085. zsana0 (válaszként erre: 9082. - Petra523)
2011. júl. 5. 09:38
Hát nem tudom,de sajna én már nem emlékszem Dia lányomnak mikor jött ki.(kövezzetek meg:).
9084. zsana0 (válaszként erre: 9083. - Moncsi85)
2011. júl. 5. 09:37

Jajj de jó manócicuka hurrráááá!

Továbbra is jó egészséget kívánunk.

Moncsi NEKEM is hiányoztál!!!

Bálintkám nagyon nehezen aludt el,én már horpasztottam 1 et mellette,nagyon jön a ki fogunk.:)

9083. moncsi85
2011. júl. 5. 08:31

Sziasztok!

Nem tűntem el, csak mostanában nem tudtam jönni. Egyébként is rossz pénz nem vész el. Vendégeim voltak a múlt héten. Unokatestvérem nálunk nyaralt 10 napot, meg apukám is el tudott végre jönni hosszabb időre. Néha benéztem, hogy minden rendben van-e. Fruzsika jól van, tettem néhány friss képet a naplóba.

Ancsi, Lilipeti! Jól esik, hogy gondoltok rám! Jó tudni, hogy van akinek hiányzom!

Manocicuka! Jó hogy itt vagy újra, örülök, hogy minden oké!

Szép napot mindenkinek!

9082. petra523 (válaszként erre: 9079. - Zsana0)
2011. júl. 5. 08:25

Igen én is ettől félek, hogy megint szurit kap :( Bár amennyit döfködik szegény babákat (persze tudom, hogy csak az ő érdekükben) már lehet, h tök mindegy, h 1-gyel több, vagy kevesebb szuri...

Kornél tegnap elkezdte szívogatni az alsó szájaszélét, olyan, mintha cukrot szopogatna, olyan cuki. Azt még nem látom, hogy fájna neki. Kíváncsi leszek, mikor lesz foga, a lányomnak 5 hósan jött 2, szerencsére észrevétlenül, gondolom, akkor Korinak is hamarabb lesz (vagy nincs összefüggés?)

9081. petra523 (válaszként erre: 9077. - Amália78)
2011. júl. 5. 08:19
Igen, én is ezt találtam, meg azt olvastam én is, hogy attól mert én még nem érzem (a feje tetején:))), még nincs összecsontosodva. Holnap mindenképp rákérdezek a dokitól, és ha ő sem érez semmit, meg úgy látja jónak, akkor inkább utaljon be koponyartg-re. Bár mindig azt mondom magamnak, hogy tuti nincs gond, mert azért elég ritka, hogy ilyennel bármi gond lenne, de mióta gyerekem van, mindig parázok valamin... Kéne már valami más hobbit találnom :)))
2011. júl. 5. 08:00

Sziasztok Lányok!

Megérkeztem....újra itthon :)

Pussz

UI:MINDEN OKÉÉÉÉ :D

9079. zsana0
2011. júl. 4. 23:08

Hát csajok ti miket tudtok,16 lesz a nagylányom én már mindent elfelejtettem.De égő.:(

Igen Lilipeti jól vagyok,köszi:))

Tudod nyári szünet van,és a lányom uralja a gépet.

A mi kutacsunk 1 ujnyi nem tom ez normális e,de a vigantolt lassan íratnom kell mert elfogy.

A BCG nem látszik,ha így marad ujra oltják.:(

Én vettem homeopátiás golyókat az ínyére,szerintem jó,belladona D12 hígitás,ezt javasolták a a patikában.

9078. amália78 (válaszként erre: 9061. - Lilipeti)
2011. júl. 4. 22:19

Nem tudom hogy Hédinek ki fog e bújni a foga (szemfog) de szerintem nem. Azok az örlök elött szoktak kibújni.

Rékánál is gyakran elöfordúlt hogy bedagadt az ínye, szinte fehér volt nyüglödött sirt folyt a nyála, azután 2 nap múlva semmi.

Már 10 hónapos volt mire az elsö kopogott a kanálon, viszont 3 hós korától nyügösködött vele. Mindegyikkel megszenvedtünk, volt hogy be is lázasodott.

Mindíg irigyeltem azokat az anyukákat ahol a baba foga észrevétlenül kijött.

9077. amália78 (válaszként erre: 9074. - Petra523)
2011. júl. 4. 22:04

Nekünk a BCG már legalább 1,5 hónapja kifakadt 7-én lesz Hédi 4 hónapos.

Viszont a 3 hós oltásnál engem is megíjjesztettek a védönök amikor elkezdtek pusmogni hogy a 0,5-ös kutacsunk kicsi, még ilyenkor az 1-es az átlag. Csökkentette a doktornénink a 2 csepp vigantolt 1- re.

Munkatársamnak vannak orvos ismerősei a gyerekosztályon, ök azt mondták ez még nem rendellenes . A kutacs záródásának alsó határa 6-12 hó.

Ha hamarabb bezáródik koponya rtg-el megnézik a varratokat is és ha az is becsontosodott akkos van gond, ha nem akkor rendesen tud nöni az agy.

(ezt én néztem a neten úgyhogy nem tudom mennyire megbízható infó)

9076. lilipeti
2011. júl. 4. 21:44

Petra! Jó helyen nézed a kutacsát? :DDD A fején van! ...csak szólok... :DDD

Tréfát félretéve, Lilinek még kb 1x2 ujjnyi. Kíváncsi vagyok mit mond majd Neked a doki. Írd már majd meg légyszi. Van, hogy valakinek hamarabb nő be a feje lágya?

Vettem én is Dentinox-ot. Gél vettem, azt mondta a gyógyszerész(em) (mert nekem ilyen van...mindig az aki kiszolgál), hogy a gél jobb, mint az ecsetelő. Hittem neki, remélem nem tettem rosszul.

Zsana! Jól vagy? Olyan ritkán írsz! Persze ez nem szemrehányás!

9075. petra523 (válaszként erre: 9072. - Lilipeti)
2011. júl. 4. 21:18
:D Hja, akkor szoktam ennyi hülyeséget írni, mikor fáradt vagyok. Persze ilyenkor aludni nem tudok, reggel (meg hajnalban) meg alig tudok kimászni az ágyból...
9074. petra523
2011. júl. 4. 21:17

Valakinél van még esetleg (rajtunk kívül), hogy épp hogy csak érezhető a BCG oltás? Látni egyáltalán nem lehet neki. Azt tudom, hogy 6 hós koráig kellene kifakadni, de azért már hamarabb ki szokott, nem?

Ja, és még azt nem tudom, hogy az mennyire normális, hogy alig érzem a kutacsát. Már születésekor is kisebb volt (szerintem), bár a doki a kórházban, és az itthoni is azt mondta, hogy normális. De most már szinte egyáltalán nem érzem. Szerdán megyünk a dokihoz szurira, akkor rákérdezek (megint), de azért érdekelne, van-e más is így.

Kíváncsi leszek, ma mennyit alszunk. Most adtam rá hosszú ujjú body hosszú ujjú rugival, mert ő akkor aludt a legjobban, mikor nagy hőség volt (akkor csak egyszer kelt fel), lehet, hogy most fázik. Ki tudja, addig-addig tippelgetek, meg próbálkozok, amíg valami be nem válik :)))

9073. zsana0
2011. júl. 4. 21:00
Mi a pampers narancssárga változatát használjuk,én megvagyok vele elégedve,habár mi fenn vagyunk éjjel egyszer.:)Még olyan nem volt h ne kelt volna fel.
9072. lilipeti
2011. júl. 4. 20:54

Na jó! Persze nem a pelus miatt alszik 12 órát, de megragadok mindent, ami ezt elősegítheti. Aztán lehet, hogy ma hajnalban is felébred!

Petra, elemedben vagy látom! :DD

9071. petra523
2011. júl. 4. 17:47
A fehér pamperst én is ki fogom próbálni, bár szerintem Kornél nem a pelus miatt szokott felkelni 2-3 alkalommal egy éjszaka. Olyan nekem is volt, hogy fél 10 kor ébredt, annyi apró különbséggel, hogy ez a reggel fél 9-es visszalvásánál fordulhat elő esetleg :))) Éjszaka a rekord 7 óra volt egyhuzamban, de ez is ritka, mint a fehér holló, inkább olyan átlag 4 óra. Mondjuk szerencsére szopzik, és 5 perc múlva alszik is vissza, szóval valamelyest így is ki tudom magam pihenni.
2011. júl. 4. 16:00

Sziasztok Csajok!

Hétvégén tényleg nagy csendesség volt.Csak párszor bekukkantottam, de otthon voltunk a szülőknél, így eléggé pörgősek voltunk, nem volt idő sem sok netezére :))

Ma meg már teljesen kidőltünk, délelőtt voltunk baba-mama jógán és jól elfáradtunk + oda-vissza 45-50 perc volt az út babakocsival. Mivel napközben Réka nem túl sokat aludt, így remélem most alszik egy jó nagyot, már fél 3 óta nyomja :D

Lilipeti képzeld Réka megint mindig fent vigyorog az éjszaka közepén. Most is 2-kor evett aztán aludt tovább, pedig mi is fehér Pamperst használunk :))

Ja és a csajszi most úgy tűnik operaénekesnő lesz, ma a jógán és tegnap este is kb. 1 órát rikoltozott nevetéssel vegyítve.

9069. lilipeti (válaszként erre: 9066. - R.solyca)
2011. júl. 4. 14:56

Amikor fél 10-kor kelt fel, előző este 10-kor tudtam csak elaltatni. Fürdés előtt jót aludt, és utána kukorékolt sokáig. :D

Lilinek is van rendszer a napjaiban: eszik-alszik, amikor ő akar. :D Az viszont meg van, hogy 3 óránkét eszik (kivétel a mai). Most is 3 órát aludt. Majdnem percre pontosan ébredt fel! Hihetetlen, de tényleg órát lehetne hozzá állítani!

9068. lilipeti (válaszként erre: 9065. - R.solyca)
2011. júl. 4. 14:49

Tudom, hogy szomorú dolog rájönni, hogy már nincs elég tejed, de hidd el nem lesz semmi baj! Az is nagyon jó, hogy idáig tudtál adni neki tejet. Meg tényleg lassan már rendes kaját is ehet.

Nekem a védőnő azt mondta, hogy várjam meg, amíg a rota első adagján túl van Lili (itt 4 hónapos korban adják az elsőt), és utána kezdjek neki a hozzátápláláshoz. Mondtam, hogy próbálkoztunk, de Lilinek nem nagyon ízlett. Azt mondta, hogy inkább zöldségeket adjak neki 50% krumpli, 50% más (tök, cukkini, répa, még a borsót is mondta, de nekem ez furcsa).

9067. lilipeti (válaszként erre: 9065. - R.solyca)
2011. júl. 4. 14:42
ÓÓÓÓÓ, mindjárt elpirulok! :DD
9066. r.solyca (válaszként erre: 9061. - Lilipeti)
2011. júl. 4. 14:03

Annyira szerencsés vagy ezzel a csöppséggel... :) Nekem is a fehér pelust használja, de még mindig fel-felkel éjjel, na dehogy fél 10ig aludjon, el se tudom képzelni :)

De nem panaszkodom egy tündér a kisfiam, mostanság visszacserélték, pedig nincs rajta piros szalag :):), meg már meg is tudom nagyjából különböztetni miért sír...

Már van rendszer a napjaiban (kopp-kopp-kopp), napi 3szor alszik és kb. ugyanakkor és 5ször eszünk...ÚÚÚÚgy imádom!!!!

9065. r.solyca
2011. júl. 4. 13:59

Mi is megjöttünk a dokitól, valami gégehurut gyulladásom van és Balázs is elkapta elvileg. Kaptunk mindenféle cseppeket és írt fel tápszert is mostmár :(:(:( mert nem elég a tejem egy napra már :(:(:( Nagyon szomi vagyok :(:(:( Kicsit tartok a tápszertől, de végülis csak naponta 1x max. 2szer adok majd neki.

Aki már elkezdte a hozzátáplálást azoktól kérdezném, hogy ezt megbeszéltétek a dokival vagy védőnővel vagy csak úgy nekivágtatok?! Mert én nem mertem neki mondani, hogy már kóstolgattunk :):(

Lilipeti örülök, hogy ittvagy...Te hozod ide a jókedvet :):)

9064. lilipeti (válaszként erre: 9063. - Jozsi.38)
2011. júl. 4. 13:39
Ez jó hír, hogy nem kell mennetek többet. :)
9063. jozsi.38
2011. júl. 4. 13:16

hali megjöttünk az audiológiáról és többet nem kell mennünk! végre :)

EEG: nekünk nem jött össze a középsővel mert nyugodtnak kellene maradnia és nem szabad sírnia :( azt mondták fél év múlva nagyobb lesz akkor hátha

❮❮ ... 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 ... ❯❯

További ajánlott fórumok:

Minden jog fenntartva © 2005-2025, www.hoxa.hu
Kapcsolat, impresszum | Felhasználói szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | Facebook