2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Milán kis ördög, mint mindig, megyek érte délre, nagyizik. Délben viszont csak anyával alszik el ágyban, nem akarom, hogy szegény anyu 2-3 órát tologassa ebben az időben :)
Luca tegnap szólt, hogy lassítsak, szurkált nagyon a pocim, sokat emelek, cipelek, és ez nem tetszett neki.
Várom az AFP-t, az dönti el a sorsunk, hogy lesz-e amnio. Ja meg a cukrot is várom, mert azt is kellett 26 évesen :) Milán miatt, mert 4 kiló fölött volt a súlya, de vele sem voltam cukros, az nem aggaszt annyira.
Pihen sokat!!!
feküdni már csak ma, azt mondták, h.hétvégén már lehet kisebb sétákat tenni :)
amit 2 hétig be kell tartani: nem cipekedni, lépcsőzni, hajolgatni, fürdővízben ülni, szerelmeskedni, ilyenek...:)
elvileg Bogicát óvatosan - fenék, comb megfeszít - így a hasizmot nem kell használni - jövő hét közepétől emelhetem, de persze óvatosan...
Sebaj, mostmár csak az eredmény legyen jó, minden mást kibírok!!!!
Ti hogy vagytok? Nagyfiú és picikislány? :)
jajj én nagyon féltem volna, ezért inkább nem is írtam semmit tegnap :-)
örülök h túl vagy rajta!
sziasztok! végre itthon - megérkeztünk a magzatboholy biopsziáról. . .
a hasszúrás nem volt egy kellemes dolog, de túlélhető - viszont eredmény csak 3-4 hét múlva. . . :( addig izgalom. . . de iszonyú optimista vagyok, h. minden rendben!
olyan nagyon jó volt látni édes kiskrumplinkat uh-n megint! :)
én is nagyon drukkolok! :)
ügyes vagy, h.így kibírod tesztelés nélkül... én pont ma szedtem össze azt a 24!!!!!! db terhességi tesztet, amit már a mensi előtt 4 nappal kezdtem el csinálni, aztán a mensi napjától napi 3 db-t használtam el...jó kis szórakozás volt :)
bocs, csak most értem vissza...
Bogica anyukáméknál dekkol egész nap, csak most este szaladtam át hozzájuk elaltatni (azt is csak azért, mert már nagyon hiányzott :)) és náluk lesz holnap is.
Férjecském visz holnap a kórházba és ott lesz velem végig, du.meg haza hoz. Megoldjuk :)
Milán jól van? Te hogy bírtad, amikor sokat volt anyukádnál, mialatt beteg voltál?
szia Jucka drága! :) Képzeld, még csak holnap megyek, szóval folyamatos fekvés....izgulok kicsit - igazából nagyon...majd pénteken már jelentkezem! :)
Te meg ne izgulj, minden rendben van!!! A kiscsaj csak csinált egy pici izgalmat neked, de biztos nem kell megszúrni! :)
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2010 augusztusában született babák anyukái beszélgessünk
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...