2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Milyen lett a korionboholy? Kiscsaj vagy fütyis?
Ha szar lesz az AFP-m is, amniocentézis... most várom az eredményt...
ja és még miómám is van a mellső falon, dokim majd kiveszi a császárral azt is...
Lányok!
Köszönöm, hogy írtatok! Valószínűleg még sincs most Babuci, de azt hiszem nem is bánom, mert nagyon szeretném azt a hormonvizsgálatot, és csak akkor lennék nyugodt, ha bebizonyosodna, hogy minden rendben a progi szintemmel. Azért jó volt egy kicsit újra köztetek lenni, és őszintén nagyon nagyon drukkolok Mindenkinek, hogy csodálatosan teljen az a pár hónap, ami még előttetek van. Utána pedig sok-sok erőt és boldogságot, egészséget!!! :)
Vigyázzatok Magatokra!
Jucc
:) gyönyörű leszel, eeeez biztos!!!! :)
a mi apró kis 160 fős esküvőnk is akkor volt, amikor Bogicával 16 hetes terhes voltam - a szertartásokat még élveztem, de úgy éjfélre én olyan szinten elfáradtam, h.csak na.... csak ebből kiindulva tanácsolom: pihenj előtte napokon, amennyit csak tudsz!!! :)
Igen fog pláne ha a hormonjaid is rendben vannak:)
Kívánom hogy minél előbb sikerüljön:)
sziasztok lányok, nekem menstruáció előtti 4-5 napban barnás folyásom van. Lett már valaki így terhes, hogy hasonló jelensége volt???? (elvileg a hormon vizsgálatommal minden rendben. )
kérlek, írjon, aki így is terhes lett!! köszönöm
Szia!!!
Nos, nekem, mindig kb. a 10. nap táján van peteérésem (annyira nem számolgatom, mert lehet érezni), így potenciálian már a mensi alatt teherbe eshetek - és szerintem volt is ilyen a második gyerekemmel.
És most, a harmadikkal, igen én is véreztem (ja az elsővel is), de ezek nekem nem barnézésok voltak, hanem ilyen pecsétes jellegűek, pirosak, rózsaszínek, s csak másnapra (mikor régi vér jött)lettek barnák. DE harmadnapra el is múltak. Ez a jelenlegi terhességemnél 4X megismétlődött, mejd a nyolcadik héten elmúlt. Azóta nem jött. AZt mondták, hormonális problem lehetett, de nem adtak rá semmit. most vagyok a 17. héten. Remélem, Veled is minden rendben lesz most!
először is gratulálok Dóri!!! Azért az 50 fős családi ebéd nem semmi :) szűk család :)))
én nagy pocakkal 2 esküvőre is mentem tavaly előtt, akkor turikban találtam - de tény, h.nem fehéret :( de ha bírod energiával és a szagokat is, akkor talán érdemes turikban is megnézned. Mindenesetre drukkolok, h.találj vmi gyönyörűt, ami jól kiemeli a pocakodat!!!
Sziasztok! Nem tudom, emlékeztek-e rám, de anno én is itt voltam Veletek, amíg karácsonykor el nem hagyott a Picikénk. Először is gratulálok a sok szép kerekedő pocihoz, és örülök, hogy jól vagytok. Fura, de a vetélés ellenére azóta is mindig benézek ide, csak nem írok kommentet. Valahogy erőt adott ez is, meg a másik fórum, ahol sajna rengetegen vagyunk :(
Most azért írok főként, mert szeretnélek kérdezni Titeket, hogy van-e köztetek olyan, aki tudja magáról, hogy a peteérés eltér a megszokottól, vagyis mondjuk a ciklus elején termékeny. A másik kérdésem: ha emlékeztek, én végig barnáztam a 10 hetet, és kíváncsi lennék, hogy van-e köztetek olyan, aki szintén barnázott, viszont ezidáig minden rendben van, azaz minden jel szerint ki fogja tudni hordani a babuciját. Mindezt azért kérdem, mert a műtét utáni első mensim után együtt voltunk a férjemmel, és gondolván, hogy ciklus eleje, nem védekeztünk. Most kellene megjönnie a héten a 2. mensimnek, de egyelőre csak a borzasztó cicifájás, és az a nyamvadt barnázás megint. A teszt egyelőre negatív, de ez novemberben is így volt, csak akkor lettem két csíkos, amikor már 3 napja nem jött meg. Egyébként le van beszélve a dokimmal a hormonvizsgálat, de lehet, megint nem lesz belőle semmi, mert megérzésem szerint nem vagyok egyedül. Egyelőre nem is tudok neki örülni, hisz felülkerekedik a félelmem, hogy újra elveszítem a kísértetiesen hasonló forgatókönyvből kiindulva.
Remélem, nem haragszotok, hogy ezzel zavarok itt a fórumban, de szükségem van megerősítésre, hogy tényleg minden rendben lehet barnázás mellett is. A dokim szerint ugyanis nem amiatt veszítettem el a Picit, de egyelőre nagyon aggódom, hogy mégis...
sziasztok!
Tegnap voltam vérvételen, ma megyek a területi védőnőhöz tanácsadásra, csütörtökön meg a kerületi védőnőhöz a saját védőnőmhöz. Ha csütörtökig meglesz a vérvétel eredményem, akkor pénteken még megyek az orvosomhoz is. Van hova menni bőven,közben meg két hetes gyakorlatomat töltöm az oviban:D Szóval nem unatkozok:D Remélem mindenki jól van.
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2010 augusztusában született babák anyukái beszélgessünk
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...