2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Vagy nem tudsz egy jó varrónőt?Ha nem akarsz valami nagyon bonyolultat,akkor szerintem egy jó varrónő is megtudná csinálni.
De....keresgéltem, de vagy túl nagy vagy túl kicsi méretet találtam... De elmegyek kismama boltokba is, mert állítólag van ahol vannak alkalmi ruhák, amik bőven jók lennének az esküvőre is... Hát remélem találok, különben nem tudom mibe megyek férjhez. :D
Ezek szerint megvan már az időpont is!Gratulálok!
Én vidéki vagyok,így kölcsönzőben nem vagyok jártas,de esetleg a neten nem néztél hirdetésekben,vagy aukciós oldalakon?Olvastam már olyat,hogy megengedik,hogy először felpróbáld,így nem annyira zsákbamacskát vesz az ember.
Lányok, nem tud valaki segíteni nekem??? Április 16-án lesz az esküvőnk. Nem nagy banzáj, csak polgári és 50 fővel egy családi ebéd. Sehol nem találok ruhát. :(( Nem akarok nagy habos-babos menyasszonyi ruhát, de azért mégis valami alkalomhoz illőt, fehéret vagy ekrüt, amiben elfér majd a pocim. 1 kölcsönzőt találtam, ahol vannak gyönyörű kismama ruhák de 120. 000!!!-nél kezdődik a bérlés. . . . Na hát persze. . . :)) Arra a 3 órára, amíg ebédelünk. . . Nincs ötletetek?
Igen,megérti. A többi munkatársaim meg egyfolytában mondták,hogy miért nem megyek már táppénzre. A baba egészsége mindennél fontosabb,mert ha bármi történne vele,akkor meg hibáztatná magát az ember(visszafordítani már nem lehetne) És így is van, a baba a legfontosabb!
Szerintem is jól döntöttél,hogy nem dolgozol tovább.A munkatársak meg biztosan megértik majd,hiszen ők is tudják,hogy ilyenkor a baba a legfontosabb.Jó pihenést!
Én is kismamaként mentem férjhez.Akkor 19 hetes voltam az első babámmal.Nekem is mellben szűk,kivágott,melltől bővülő földig érő fazonú volt.Nem volt még nagy pocakom akkor,annyira nem is volt feltűnő,hogy kismama vagyok,nem mintha titkoltuk volna,mert mindenki tudta.:)Nagyon kényelmes volt és jól éreztem benne magam.:)
Nekünk is április-májusban lesz az esküvő, még most tervezzük a dátumot. Én nagyon szép menyasszonyi ruhákat találtam kismamáknak pl. itt:
[link]
A babóca mindennél fontosabb most. Biztos megérti. Nem hiányzik az influenza sem... Vannak előre nem látható dolgok.
Hosszú gondolkodás után,az orvos segített döntenem-pénteken dolgoztam utoljára.Nem azért,mert nem bírtam volna,hanem óvodapedagógus vagyok és elég sok betegség van nálunk,per pillanat (bárányhimlő,hányás,skarlát...).Nehéz volt otthagynom a munkatársamat,így évközben (farsang előtt).Főleg,hogy még nyáron azt ígértem neki,hogy ezt az évet kiviszem.Mert csak így maradhattam vele,különben másik csoportba kerültem volna.Erre most februárban ott kell hagynom. :-(
:-) Olyan szívesen belebújnék újra egy menyasszonyi ruhába!Annyira jó érzés volt! :-D Pedig nem is volt rajtam régen (tavaly júliusban).
Enyhén A-vonalút,ami a mell alatt kezd bővülni.
Szia!
Szerintem a mellben szűk, kivágott és mell alatt bővülő földig érő fazon nagyon szép. Lehet hozzá kis boleró is. Mikor lesz a nagy nap?:)
Szerintetek öt hónapos terhesen milyen menyasszonyi ruhát válasszak?
Vidéki létemre,szerintem a hurka se okozhat problémát,hiszen mifelénk úgy csinálják,hogy előtte megfőzik(megabálják) a májat,tüdőt stb..és úgy keverik be a többi hozzávalóval.És csak meg is sütjük mielőtt megennénk!:D
De tényleg sorolhatnánk még vajon mit szabad,vagy nem szabad ennünk!Régebben pedig szerintem senki nem foglalkozott vele mit eszik,mégis egészséges gyerekek születtek.Csak az a baj,hogy ma már mindenbe tesznek E betűs vackokat...
én is ettem a múlt héten, de az meg van sütve végülis nem nyers.
Én kolbászt meg hurkát is ettem... Persze olyat ami tudom honnan van. :)
sziasztok
Foxy ez jó h anyud ilyen jó szakember, én is mennék hozzá ha arra laknék.
szerintem is ha az ember eszik saját házi majonézt annyitól nem lesz baja.
régen mennyi olyat ettek amit nem lehet most.
Én nagyon is elhiszem, hogy szuper szonográfus. Ha debreceni lennék, hozzá mennék én is.
Nagyon örülök, h szimpatikus (ezek szerint ha visszamentek)
biztos sokan azt gondolják h csak azért fényezem mert az anyukám, de tényleg elismert a szakmában
Nem lett tőle semmi bajod, ahogy látom:))).
Én mondjuk ettem az anyukám által készített házi majonézből, többször is, de az friss volt.. Vagy azt se szabadna? :D
Általában utólag hőkezelik meg tesznek bele mindenféle tartósítót, különben nem állna hűtés nélkül. Nagyon sokba csak tojásport és mindenféle marhaságot tesznek.
Bolti majonéztől nemigen fogunk elkapni semmit.
De, gondolom, nem nyers - vagyis hőkezelt vagy ilyesmi, mert különben felbontás lőtt sem állna el hűtés nélkül, nem?
Sziasztok!!!Remélem mindenki jól van Jucka mielőbbi gyógyulást!!!
Jajj beszéltünk a bolti majonézről és megnéztem hogy mi van benne!!Ami nálunk itthol van abban van tojás:)
csajok, megint beteg vagyok, 2 hete lábaltam ki egy csúnya influenzából, fiam anyunál holnapig, kúrálom magam... remélem Lucán jól bírja odabent a pociban ezt a sok betegséget
Na jó Foxy, de Anyukád nem egy átlagos szakember. :)) Másoknak lehet, hogy órákba telik amit ő 1 mp alatt lát. :D Most is nevetünk a DVD felvételen, hogy 2 mp után már mondja is, hogy ő már látja is a nemét. :))) Mások meg 40 perc alatt se látják 15 hetesen még. :) Ja képzeld májusban megint megyünk Debrecenbe, majd megint elmegyünk hozzá. :)
További ajánlott fórumok: