2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Igazából de! A mi tisztünk eldönteni, h mit hiszünk el és mit nem!
Ők is emberek, tévedhetnek, úgyhogy én megtanultam fenntartásokkal kezelni azt amit mondanak!
hát én azért azt mondom, nem árt nyitott szemmel és nyitott füllel járni, mert az amit egy orvos vagy gyógyszerés mond, nem szentírás!
Érdemes meghallgatni más véleményeket is, mert egy-egy rossz orvosi döntés súlyos következményekkel jár.
Ezzel nem azt mondom, h bíráljuk felül amit mond egy orvos vagy gyógyszerész, de sztem az nem árt ha esetleg több orvos vagy gyógyszerész véleményét és indokait is meghallgatod egy fontosabb témában!
Sajnos személyes tapasztalat, h ha szót fogadtam volna az orvosi utasításnak, már nem beszélgetnénk itt! És örülök, h volt annyi eszem, h nyitott voltam és megkérdeztem mást is!
SZERINTEM: minden olyan dologban, ami gyógyszert, azt hogy, milyen mennyiségben kell/szabad szedni, illetve hasonló dolgokat érint, szerintem mindez nem fórum téma - ilyen esetben orvos (a sajátod, nem másé!!!) és gyógyszerész kizárólag, akire hallgatnod szabad.
Minden más sztem felelőtlenség.
Szia.
Én folyton fiúval álmodtam,és kislányom lesz:)
Én még nem is láttam a babám!!:-(
Debrecenbe járok dokihoz és mindenki mást mond, hogy mikor kellene 4d-re mennem....
Két hét múlva kell mennem dokihoz akkor leszek 20hetes és, ha akkor sem mondják meg, hogy mi lesz megyek valahova 4d-re!
Én talán ma megtudom, hogy lány lesz-e. Sűrűn álmodtam róla. Ha nem most, majd a következő.:D
Úgy izgulok! 16:20-ra megyünk 4D-s-re! Apucija is eljön:)
:-) Mind 1, hogy mi lesz csak egészséges!!!!
Alig akartam felkelni, olyan jó volt az álmom!!
szia
üdv itt
sajna nem biztos h az álom valóság.
én is megálmodtam h kislányom lesz, láttam az arcát, és tévedtem, kisfiunk lesz .
Sziasztok. Betti vagyok 18hetes! :-)
Ma reggelre megálmodtam, hogy kislányom lesz és láttam is, viszont még doktor nem, erősítette meg!
Szerintetek??
nagyon örülök!!!
most várom az első unokáját :-)
Olyan gyorsan jött az egész.Péntek reggel felhívtam és már délután volt is szabad hely!
De amúgy se kellett kedvezmény,így is jó árban van.:)
Az anyukáddal is maximálisan elégedett vagyok,nagyon kedves és szimpatikus.És elbüszkélkedett az unokákkal is!:D
Majd még egyszer szeretnék elmenni,amikor már szépen látszik az arcocskája is.:)
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2010 augusztusában született babák anyukái beszélgessünk
- 2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk!
- Akik szeretnének babát ovu tesztek meg görcsölések nélkül gyertek beszélgessünk...