2011 januári babák (beszélgetés)
Nagyon kis zabálnivaló!!! :-)
Gratula a zh-hoz
Szia!Nagyon cuki és hatalmas.Hány kg és hány cm?
Mi tegnap mértük Milánt, mert pont 3 hónapos volt (13 hetes) és 65 cm a sarkáig és 7400g kb. Nekünk jövő csütörtökön lesz az ismétlő oltás, és egyedül leszek itthon, előre félek kicsit.
Hát erről fogalmam sincs, de ha jól emlékszem te azt írtad, hogy Melinek meg sem kottyant az első oltás, szerintem akkor a másodikkal sem lesz gondotok! Én legalábbis drukkolok.
Polett most örvendeztetett meg, hasról oldalra majd hátra fordult, hát nagyon büszke vagyok rá :-)))))))))))
Sziasztok!
Köszönjük jól van Botond, egy kúp megint megoldotta a problémát pedig azt mondta a doki, ha az elsőnél hőemelkedése volt akkor az ismétlőnél tuti nem lesz. Hát nem jött be.
A zh-m is sikerült, siettem haza rendesen.
Nekünk kibújt az első fogunk és úgy néz ki a 2.nak is csak napok vannak hátra. Elképzelhető, hogy szinte egyszerre jön kettő? Rágóka neki sem jön be vagyis nem emeli a szájához csak néha néha, ezért vettem neki cumirágókát amit egyébként gyűlöl. Egy próbát megért.
Fürdés téma: apa nagyon akart már együtt fürödni a babával, lezuhanyoztattam előtte, kidomesztoszoztam a kádat és utána csináltam habfürdőt a johnsonból. Botondnak nem jött be úgyhogy egy darabig még várunk addig marad a kiskád amit imád.
Lina gratulálok Polett gyarapodásához, csak rendeződik ez (:
Jó reggelt mindenkinek!
Tegnap megkaptuk a 3 hós oltás, szegénykém már akkor elkezdett sírni amikor beléptünk az épületbe, mintha csak előtörtek volna benne a 2 hós oltás rossz emlékei. Pedig máshol, máskor sosem sír, főleg nem ilyen keservesen. A síráson kívül jól viselte, láz nem volt, csak este egy kis nyűgösség, az éjszakát viszont végigaludta, és reggel nagyon virgonc és jó kedvű volt, most visszaaludt egy kicsit még.
4600g és 59cm tehát szépen lassan, de gyarapodunk :-)
A doki szerint is már jön a foga, de még nem törte át az ínyét.
Sziasztok!
Ahogy sikerült egy kicsit visszaolvasnom,nem csak én vagyok problémás a hajammal! Nagyon nagyon hullott és hiába fogtam össze, mindenhol megtalálható volt! Most voltam fodrásznál levágattam!! :D Nagyon jó érzés és úgy néz ki,hogy már kevésbe hullik! Ugyan most nem tudom összefogni teljesen,de mire nem jó egy régi kendő! :))
Van vkinek tapasztalata a rota elleni védőoltással? Ma visszük beadatni,hogy esetleg utána mire figyeljek??? Mindennek utána néztem,de azért én jobban bízom bennetek! :)
Ez ismerős :-) Marim 3 hetes korától imádta a bevásárlóközpontokat. Vásárlások közben nézelődött és csöndben volt. Autóban, babakocsiban üvöltött. És a legszebb, hogy senki nem hitte el, mert amint voltak körülöttünk egy tündér lett. Ellentétben a legtöbb csecsemővel neki a sok inger kellett. De mire erre rájöttem!!!!! :-)
szerintem pont az a jó ebben a korszakban, hogy szabadon lehet menni a gyerekkel.
teát sem issza, de ezt onnan tudom, hogy gond volt a kakilással, ezért próbáltam itatni vele mecsek babyt, de szerencsére azt sem fogadta el
azért is kár volt aggódni, mert most már szépen kakil vagy minden nap, vagy minden második nap
Az én hajam is hullik mintha muszáj lenne és mindenhol ott van pedig mindig összefogom pont emiatt. Idegesítő.
Ja meg egy kérdés a tömegközlekedő anyukákhoz. Titeket sem ellenőriz egy ellenőr sem mikor babával vagytok? Engem mindig kikerülnek nagy ívben...fura.
Sziasztok!
Tegnap megkaptuk az oltásunkat és ma tűzforró a gyerek :( Amikor felkel akkor megmérem a lázát és persze pont ma van zh-m is, hogy nehogy itthon tudjak lenni vele végig! :(
Szerencsénkre itt van dédi. Ahj.
Melike felébredt és most táncizunk a rádióra :-))
Tegnap itt jártak a főnökömék, annyira jól esett, h pár kollégám eljött vele.