2011 februári babák (beszélgetés)
Mekkora igazság!:-)Amúgy meg a babák a legjobb időjósok, ha nyügi van tudom, hogy jön a hidegfront.:-)
Mi is megyünk sétálni ma, megkaptam a hatalmas családi pótlékot, úgyhogy megveszem a Mül.erben a kinézett kisautót, mert az apja makett motorját már kinézte magának.:-)
Meg elnézek a rendelőbe felíratni ezt azt meg nézni egy súlyt.
Szia!
Mivel mi hasonló cipőben járunk, azt tudom mondani, hogy a homeós kúpnak kellhet pár nap, mert ugye mint minden homeós cucc ez is először csak felerősíti a tüneteket.
Amúgy citromfű teában én fürdetek (fürdővízhez adunk), s nagyon megnyugszik tőle.
S hogy nyugodj meg Domi alvásával (nem alvásával :( kapcsolatban, nézd csak ezt [link] Sokaknak hasonló gondjaik vannak itt is.
Bár ettől itt nem leszek népszerű, de mondom, hogy gyerekorvosunk szerint a korai hozzátáplálás biztosan okozhat és egyáltalán a hozzátáplálás megkezdése önmagában is okozhat olyan emésztési problémát, amely miatt felébredhetnek gyakrabban.
Hát, sajna homeóson, meg citromfűteán kívül nem...az már nyugtatózás lenne :DD, azt meg ugye nem szokták babucikkal :)
Próbáld az Arsenicum album 15 CH-t.
Lányok, találtam valami érdekeset, biztonságigyermekülés teszt 2011.
(Lécci, ne törölj, ez nem reklám, hanem társadalmi célú)
Itt id hideg van, még talán hidegebb, mint tegnap, pedig mára jobb időt mondtak. Egyszer olvastam valahol, hogy az időjósok amit mondanak, annak 40%-a jön be. Akkor miért nem mondják az ellenkezőjét, az mégiscsak 60% lenne?:DDD
Mi tegnap kisétáltuk magunkat, voltunk déemben, tecsóban, kikben, alexandrában, még jó, hogy gyula kis város, közel vannak egymáshoz :) Vettem szilva-körtét, imádja, meg "fürdőző malaccsaládot":), sipognak, vannak vagy öten:)
Ma meg mosnom kéne, majd fújom, hogy száradjon :))
Sziasztok!Ezer meg ezer éve voltam, de olvasgattalak ám Titeket, csak most nem olyan intenzíven, mert a MAMIÉKNÁL voltunk!!:-)))Olyan jó volt, leszámítva azt, hogy az idő sajni nem kedvezett nekünk...De "kianyuciztam" magam, a közel egy hét alatt. Apucink vasárnap levitt minket, csütörtökig elvileg nem látott volna minket, de nem bírta és kedd este utánunk jött, szerdán reggel ment onnan dolgozni és így kaptunk még 2 napot, mert péntek este jött és szombaton jöttünk csak haza. Szombat is olyan cudar volt azért...de családdal voltunk legalább. A "fiúk" meg elmentek horgászni. Megfagyva értek haza, de ez ilyen...a horgászok/vadászok nagy elvetemültek!:-DDD
Nemsokára megyünk tornára. Egy hét kihagyás után nem tudom hogy fog Pókica reagálni...remélem nem sír majd végig.
Ja!Tegnap a Ti babáitok is nyűgicések voltak? Nekem nem is sokat evett és napközben minden lefekvés előtt és ébredéskor is sírt, pedig nem szokott...???
jó reggelt!
Zselyke fél6-kor elkezdett dumálni a másik szobába, de visszaaludt:-)és én is.
itt már süt a nap, de hideg van még, megyünk csekket befizetni, szívem szakad meg a sok sárga miatt!!!
Jó reggelt!
Jó sokat termeltetek, mindjárt megpróbálok visszaolvasni.
Huncsi fél 6 óta nyűglődött, minden létező jógapózt felvett, de 7-ig kihúztuk valahogy. Most meg jól felöltöztettem és játszik a pihiszékben. Még mindig ramaty idő van!:-(((
Jó reggelt!
Nekünk a szokásos módon telt az éjszakánk, fél 11-kor szopizott egyet félkómában, aztán kelt fél 2-kor, reménykedtem, hogy na, talán reggelig bírja, de nem, mert egy óra múlva nyafogott, egy kicsit cicizett, de tovább nyafogott, akkor felkapcsoltam a lámpát, és láttam hogy hónaljig pisis:S Úgyhogy fél 3-kor teljes ruhatár csere, persze felébredt, vigyorgott mint a tejbetök, de amint lekapcsoltuk a lámpát, azonnal elaludt és fél 7ig bírta is. Úgyhogy mondhatni, hogy bírtam is aludni.
Helge, te nem tudsz valamit ajánlani, valami patikás dolgot, ami segíti az alvást? Homeos bogyónk, kúpunk van, teánk van, mit lehetne még megpróbálni?
Így már érthetőbb :DD
A tejpépek módosított tejből, ún. babatejből készülnek, meg probiotikumot is tartalmaznak amelyek a bélbaktériumok számára nagyon hasznosak, erősítik a gyermek immunrendszerét. Ezenkívül rostokat, ami székletlazító, illetve laktató.
A rizspép abban különbözik, hogy rizsdara van benne, kvázi összeturmixolt tejberizs :)
Imádom anyumat, de azért nagyon nehéz együtt időnként. Bár főleg az elején volt gáz amig összeszoktunk. Párommal is aránylag jól kijönnek,de ha nincs a gyerkőc nem költözünk össze egyhamar:DDD
Nekünk is ott a szép házunk, de mivel a főnököm már a szülőágyról hívott vissza melózni, kénytelen voltam döntést hozni...és a picinek mindenképpen ideális-és nekem most ez a legfontosabb.. Csak hárman nyaljuk a fenekét:DDDDDDDDDD
nekem is sokszor eszembe jut a tavalyi év -hogy mikor mi volt és, hogy akkor még nem is gondoltam, hogy ez az egész mekkora boldogság..
Mivel utálok dokihoz menni- emlékszem, hogy ki voltam az állandó vérvételtől meg vizsgálatoktól meg úgy mindentől ami muszáj volt-de megérte mert egészséges... mint itt minden februári baba...meg persze januári is:DDDDDDDDDDD
Ja, és jó reggelt!
Bár kipihent vagyok, mai alváseredmény: 21.30-05-30 :)
Lányok, én épp ma egy éve láttam meg először Julcsit! Kicsi, lüktető borsószem volt itt bent:) A dokim nagyon jó haverom, vasárnap mentem be hozzá, amikor ügyelt, csak azt kérte, ne amikor megy a Forma 1:) Ott toporogtam, mikor lesz már vége:DD
Szóval onnantól én már nem a földön jártam...
:)
Kinga, mikor tervezed a hozzátáplálást?