2011 februári babák (beszélgetés)
Ja, amúgy jó reggelt!
Itt már megint szakad az eső!:-(((
Jó reggelt!
Ma éjjel megint Julcsival aludtam, miután betettem a kiságyába, éjfélig 3x felsírt, de nagyon panaszosan, szerintem a fogacska, mert ha bekentem neki, jobb lett. De azért odaraktam magam mellé, úgyhogy én megint éberebben aludtam :)
Ágyról jut eszembe: Bp-en, a patika mögött volt egy vietnami házaspárnak boltja, és anno ott vettem 2 rendbeli ágynemű huzatot, nagyon szépek, jó minőség, és egyenként 2 paplan-2 nagypárna, 2 kispárna és 2 lepedőt! tartalmazott 3500 Ft-ért. Nos, tegnap Gyulán is megtaláltam ugyanazt a gyártmányt egy kínai boltban, ez is dupla, 3800 Ft-ért. És nagyon szép mintákkal volt nekik.
Meg vettem egyet, amin zöld alapon tarka bocik vannak, az kimondottan Julcsi kedvéért, nagyon szereti nézegetni az ágyneműm mintáit :DDD
Nagyokat nevettem a leírt storikon, külön jó volt ezeket hajnalban olvasni. Tényleg nagy az isten állatkertje..:DDDDDDDDDDD
Jó sokat írtatok tegnap alig győztem elolvasni. Na most vagyok fáradt és álmos..ma megint jó napom lesz ahogy látom....
Szisztok jó reggelt! Ma 3 kor kelt előszőr, most meg felriadt valamiért de hamar vissza tudtam altatni.. én viszont nem vagyok álmos... hihetetlen.. Bár már éjjel 3 körül is nehezen aludtam vissza egyszerűen nem voltam álmos..
Tegnap mielőtt fogorvoshoz mentem fejtem le tejet a már meglévőhöz.. erre mondja anyukám hogy nem evett belőle -grimaszokat vágott. Gondoltam nem volt éhes és fél 7 körül megint megpróbáltam és megint nem evett -erre megkóstoltam és tényleg olyan fura íze volt.. pedig friss tej volt..lehet megaludt a mellemben...:DDDDDDDD Ez már nem az első eset, hogy nem iszik üvegből - de remélem azért rendszer nem lesz belőle mert akkor gond lesz ha el kell mennem valahová...
Sziasztok!
jót nevettem itt magamba éjnek éjjelén rajtatok :)
na majd én is mesélek sztorikat mint bankos behajtó:) kiborítóak tudnak lenni az emberek..
azon voltam kész mikor a levele mellé betett egy csontváz képet, hogy ha fizetné a kiszabott a törlesztőt így nézne ki.
de volt hogy kézzel rajzolt a kedves ügyfél nekünk térképet, hogy az ő fia már nem otthon lakik de itt megtaláljuk:)
hétvégén mi is tettünk el barackot, beföttet és lekvárt is, tettem el a picinek is cukor nélkül, jó lesz még késöbb,
a fagyasztással kapcsolatban, a meggyet leturmixoltátok, zacsiba es be a mélyhütöbe, ugye?
csak azért kérdezem, mert magunknak tettem el meggyet a fagyra, de azt egészben persze, nem tudom, mennyire lenne jó majd ezt kivevés, olvasztás után turmixolni? inkább most ugye, mielött lefagyasztom...na, lehet hülye kérdés és mindegy...
amira, koszi, h ezt leirtad a hordozokrol...epp neztem hetvegen a mienket, azt gondoltam, h csak 9kg-ig jo, mert Rita már igencsak szükösen fér el benne, a lábai kilógnak, és valahogy úgy érzem, mintha meg lenne benne görnyedve a kicsi háta...erre nézem, h 13 kg-ig jó...el nem tudom képzelni, h fog beleferni mondjuk 12 kilosan???
tehát addig jó, amíg a feje 6-8 cm-re lóg ki? majd beleteszem, h ezzel hogy állunk
:-DDD
Nálunk is rendszeresen benyúlkáltak a pultba. Mondjuk ez egy gyógyszertárban még neccesebb. Jól tetted, egy nevelő célzatú verés néha ráfér egyesekre.:-)))
Jó éjt nektek is! Én is elteszem magam holnapra. Jót röhögtünk itt a végén.
Nyugodalmas, nyafimentes szép álmokat!!!
:-DDD
Ez is jó!
Nálunk is folyton megkérdezték, hogy eladó e a TV, meg néha húsvéti dekorációt is. Nem is értem egy könyvesboltban miért nem árulnak tv-t.
Ez nagyon jó!!!:-)))
Azt bírom, hogy ilyenkor komoly erőszakot kell venni magunkon, hogy legalább addig ne röhögd el magad amíg bent van az üzletben.
De sajnos tényleg van az a nőtípus aki agyilag vegetatív. Hozzánk rendszeresen járt egy ilyen. Volt hogy lekapott egy Müller Péter könyvet, hogy ez mikor jelenik meg DVD-n? Vagy jött egy filmet venni, kereste a " Kárpáthy Zoltán egy magyar nábob" c. filmet. Mondom neki, az 2 különböző film, csak mindkettőt Jókai írta. Erre mit mond? Jó sok ideje volt ennek a Jókainak.
Amúgy van hozzá adapter, szinte bármelyik babakocsivázhoz csatlakoztatható.
Amúgy én hobbiból kitanultam a műkörmözést is, 12 évig volt nekem is, volt, hogy magamnak csináltam, de most legalább tudom honnan szerezzek jó alapanyagokat :)
14évesnek póthaj és műköröm??? próbáltam lebeszélni,hogy nem biztos, hogy jó a gyereket egy ilyen ajándékkal meglepni. erre az volt a válasz: ezt kérte az !! általános iskolás ballagásra!!!
Általános iskolában mi még a körmünket sem festhettük, pedig nem vagyok nagyon idős, de ennyit változott a világ azóta.
Meg a kedvenceim azok voltak akik 10 mondatban előadták hogy mit szeretnének, de semmi adat nem volt benne pl. Keresem azt a filmet, amiben az a férfi volt a főszereplő aki tavaly azzal a hosszú vörös nővel játszott egy filmben, meg az egyik jelenetben áll a konyhában és mosolyog... és még én éreztem magam hülyének ha nem találtam ki.
Na abbahagyom ezeket csak tényleg alacsony a kerítés és sok olyan szülőt láttam aki borzalmasan bánt a gyerekkel, vagy megvette az 5 évesnek a horrorfilmet.