2011 februári babák (beszélgetés)
Szia! A mi kedvencünk eddig a szilva-körtével, fél üveggel simán belapátolt:), lehet ment volna még:)). A tejpépet pedig úgy csinálom, ahogy a dobozon van, vízzel. Képzeljétek, Julcsi imádja a szentjánosmag-pépet, aminek azért örülök, mert natúr, így tudom ízesíteni bármivel, sósabbal, meg édesebbel is. De natúr is nyomja befele, tegnap este 140 g-ot megevett.
Tana: én leteszem Julcsit, mocorog ő még 5-10-15 percet, de ha nem sír nem veszem fel, eleve a műtött gerincem nincs ennyire kalibrálva :DDD, de ez nem érdekel amikor sír, vagy büfizünk, vagy hordozom, természetesen ugyanúgy hurcolászom, mint bárki más.....figyelek arra, hogy emelem:)
Sztem is, egy idő után, mindegyik álomba gajdolja magát egy idő után, anélkül, hogy eltörne a mécses.
igen hal a szatyorban... nagy kitágult szemekkel néz vagy inkább bámul:DDDDDDDDDD
általában fél 9 kor de 9 kor már mindig alszik. tegnap különösen fáradt volt mert elég sokat játszottunk este..tornáztunk meg minden olyat csináltunk amitől tudtam, hogy álmos lesz.. már fürdés előtt elaludt a vállamon..
Az esti evés után nem kell altatni, meg éjszaka sem ha netán felébredne enni. De napközben még altatni kell-de ezt a babakocsi ringatása megteszi. Pár hete látom rajta ha álmos-mert sír és dörzsöli a szemét- na ilyenkor tudom, hogy aludni fog. Emlékszem régen fél órákat altattam -mászkáltam vele stb.. most már ez nem kell. Sztem minden gyerkőcnél előbb utóbb eljön az az időszak amikor már magától elalszik- vagy legalábbis kevés segítséggel.
Szia!
:) Hal a szatyorban :)
Mikor alszik el este?
sziasztok! ma 5.18 kor keltünk-ettünk most meg itt pislog mellettem mint hal a szatyorban..nem akar már visszaaludni..
Jó reggelt!Látom még mindenki alszik!Marci is horpaszt,de a fogam úgy lüktet,hogy már nem bírok aludni!!Elegem van belőle!Ma vissza megyek ehhez a barbárhoz,hogy csináljon egy röntgenz róla,mert szerintem ez nem normális,hogy csütörtökóta a falat kaparom!Ráadásul 2 nagy hólyag is lett az ínyemen a kezeléskor!Szabadságon volt az Én dokim,egy ismerősöm ajánlotta ezt a nőt,de hát ez egy állat!!Na mostmár mindegy,majd lesz valahogy,csak már megőrülök ettől a non-stop fájdalomtól!Képzeljétek Marcika is eszik már almát meg barackot és nagyon ügyesen nyitja a száját a kanálnak!Úgy örülök neki!Tegnap tejpépet is kóstoltunk,azt még szoknia kell!Ti milyen pépet adtok.ízesítettet vagy natúrt,rizsből vagy miből??Jaa és anyatejjel vagy mivel keveritek??
Lányok , altatja valaki a babáját kézben vagy már mind ott tartotok, h beteszitek kiságyba, nagyágyba, hagyjátok és maguktól elalszanak? Nálam ez valahogy nem megy...
Nagyon jó pofa Julcsi ezen a játszószőnyegen. Szerintem ártani nem árt. Egyébként a Lamaze játékok nagyon jók,csak piszkos drágák, nekünk is van egy kettő, Zalán szereti őket nagyon.
Lehet nem őszre, hanem mostanra kell bevásárolni a gyerekeknek hosszú ujjú és plüss ruhákból. Hihetetlen milyen idő van:S Itt most például 14fok:S
Elvileg ugyanolyan mint a hirdetésben.
[link]
én túrtam egy csomó jó kis ruhát még a héten megyek, már 4 kabátunk is van , plüs tipegőkre vadászok és kantáros gatyókra csak az csajosba kevés van
NEKEM IS NAGYON FÁJ A FOGAM, de nem lyukas, az egész fogsorom fáj, nekem jogsít kell érvényesítenem a héten.
felraksz majd róla egy képet???
Sziasztok! éppen esik az eső megint.. már annyira elegem van. anyukám befűtött a cserépkályhába és isteni jó idő lett bent..még jó h nem engedte anno lebontani.
nézegettem megint babakocsikat, hát nem lettem okosabb.. annyiféle van, hogy gőzöm sincs melyiket kéne megvennem... de nem adom fel.. nézelődök. egyébként egész nyugodt napunk volt, bár igy estefelé már elég nehéz vele mert sztem fáradt ..alig várom már a 8 órát ilyenkor.
Holnap fogorvoshoz megyek már tiszta ideg vagyok, biztos amiatt is kissé ingerült vagyok..
Na megvan a babakocsi!!!:-)))
Hívtuk Debrecent és azóta kaptak, így gyorsan beküldtünk érte egy ismerőst.
semmiben sem különbözik attól, mint amikor a tenyereden hordozod hason fekve....csak azt én már nem bírom, ffi kéz meg nincs....úgyhogy biztosan nem ártalmas!
Én jól bevásároltam féláras babarucikból őszre :DDD Bár engem a babakocsi nem húzott fel, de én sem szeretem őket, csak itt a közelben nincs más...
Hú tényleg érdekes kütyü. De jónak tűnik és ha jót is tesz neki akkor megérte. Egy ortopédust azért megkérdeznék biztos ami biztos.
Szerintem az a baj, hogy minden tecsóba csak pár db-ot vittek mutatóba. Mindig megfogadom, hogy kerülöm, mert csak felhúzom magam, de nem mindig sikerül. Amilyen nagy multi annyira amatőrök. Délután venni akartam egy kis szivacsos focilasztát 500Ft volt, meg féláron voltak a babarucik is, de úgy felhúztam magam a Hau.kon, hogy mindent visszapakoltam.:-) Bár ezzel inkább magammal toltam ki mint velük, de ha nem sikerül szerezni írok nekik egy szép emailt.
Eddig 2-3 percig bírta hason, ebben 10 percig elvolt így elsőre :)
Tecsóban találtam, Lamaze márka, és nem olcsó, 11990:( De bejön neki, ez a lényeg!
Nagyon aranyos:D Hogy csodálkozik benne:)
Sose láttam még ilyet, hol vetted? Meg mennyit kóstál egy ilyen szerkezet?
Szóval ez egy olyan szerkentyű, ami reményeim szerint megszeretteti Julcsival a hason létet :) Az a jó benne, hogy a kezét arra használja, hogy forgatja magát (már ki is próbáltuk, lásd a képet), így remélem, amikor enélkül teszem le, akkor is jobban fogja használni a kezét :)
Ugye aranyos?:)
Na az szuper, veszek is majd, mert szereti a fiatalúr:)
rossm* minden babaital 25% kedvezménnyel lesz
:-) én is kaptam overallt a páromtól szintén a szekrénybe akasztottam most jó meleg pulcsikba üldögélek itthon a lábamon vastag zoknival:-) IGAZI MAMISAN
Én is kaptam anyósomtól pénzt (előnévnapit), hogy vegyek magamnak ruhát, mert tudja, hogy szeretnék, de ha van pénzem, azon inkább Dominak vásárolok valamit.
Szóval bementem a kedvenc m*yo chix-es üzletembe, és vettem egy bombajó nyári ruhát 4700 Ft-ért. Erre beütött a 15 fokos hideg. Na nem baj, addig nézegetem a szekrényben:)
ja és képzeljétek anyóspajtás vett egy csomó pelust a lányzónak, én pedig kaptam szülinapomra egy bikinit amit kinéztem magamnak és semmibe nem szólt bele!!!!!!!!!!!!!szóval a mostani itt létükre kapnak egy pirospontot
További ajánlott fórumok: