2010 júniusi babák (beszélgetés)
Amúgy szenilis, elfelejti, hogy mondta, vagy mi, hogy ennyiszer ismétli? :)
Anyum erre azt mondja: Kislányom, miért van 2 füled? Hogy egyiken be, másikon ki! :)
Ez durva! :(( De akkor miért nem az építkezésre jár, és miért hozzátpok? :D
Mindig van egy témája amit feldob,hiába mondom,hogy nem 100szor,ugyanazt feszegeti egyfolytában.Aztán mikor beletörődik,hogy nem,akkor kezd valami mást.
Hogy ne parketta legyen,hanem járólap,meg,hogy hol legyen a kanapé,mert ahogy én akarom úgy nem praktikus semmi;)
Mondjuk neki igazából a házzal kapcsolatban van sok jótanácsa,mert az sztem jobban érdekli őt mint a Pancsi;)
Ja,én anyósom ha tanácsol valamit,hiába mondom,hogy nem,még 20szor elmindja,hogy de akkor is.
Hát az a probléma,hogy már semmit se kell tennie mégse tudok vele kedves lenni,mert már tönkretette az idegrendszeremet a törődésével,így ha meglátom sikítófrászt tudnék kapni.
Na, de mit tett, hogy ilyen utálatos voltál? :)
Mondjuk én is elég ellenségesen fogadom, ha anyósom tanácsol valamit, pedig nem akar rosszat. :) Dehát nagyjából elég annyi indok, hoyg anyós. :))
Eddig nem gyakran jött,de most lett nyugdíjas,szóval megígérte,hogy gyakrabban jön;) Meg hát ugye a távolság,ami eltűnik majd,ha odaköltözünk:S
Szegéény, pedig biztos csupa jószándék, együttműködés és szeretet! :)
Milyen gyakran borzolja az idegeidet?
Semmi nem hat,rá...Itt volt anyu,azt mondta,olyan utálatosan viselkedtem vele,ő sírva hazamenekült volna:DD
Tegyél be vmi kemény zenét, amikor ott van! :D
Ezt Ő találta ki, hoyg az idegei miatt cukros? Van fantáziája!!
Mert ő az idegi miatt cukros,és a Pancsi jó hatással van az idegeire...Csak ő nincs jó hatással az én idegeimre.
:DDD Miért megrágcsálta Panni husiját, vagy mi... Jó fej lehet! :)))
Vagyis a cukrát mérte,ujját szúrta,hehe rövidítettem:DD
Pancsi 2 hetes korától ilyen teákat iszik,és él;) Rengeteg fajta van,mindre rá van írva milyen korú babának van.
Írtad régebben, hogy költözn ifogtok, saját házat épít?
Pénteken volt itt anyósom.Képzeld el,cukorbeteg,erre megmérte itt az ujját,és kijelentette,hogy milyen jó a cukorszintje,jót tesz neki a Pancsi,szóval gyakrabban fog jönni,szerinted???
Na, akkor nem is mondom, hoyg még csak megnézni sem mertem azokat a teákat, de legközelebb a boltban meginterjuvolom Csongit, hogy melyiket kéri. :))
Most alszik éppen;) Aztán megyünk anyuhoz ebédre,délután meg megyek barátnőmmel csavarogni,Pancsi marad a mamánál. Apa nincs itthon építkezik.
Igen,a tápi,tej mellé ennyi,azt az isntant teát kapja,most éppen csipkebogyó-málna van itthon:)
És hogy telik a hétvége? :) Pancsi mit csinál? :)
És ezt a tápi/tejci mellé? :)
Milyen teát iszik? HAsfájásra? Vagy láttam H*PP mindenféle ízesített teát, az mintha instant lenne, olyat?
Akkor próbálj neki almalét adni.
Én úgy tudom,a csak anyatejes babát nem kell itatni,ha már tápis akkor is kell mellé folyadék. Pannit két hetes korában már itattam cumisüvegből,szóval megszokta.Teát kapott a pocijára,meg ha utaztunk mindig vittem anyatejet üvegben,ha nem tudnám megszoptatni útközben,a megszokott időben kapjon enni. Így nálunk nem gond a cumisüveg sem a tea,gyümilé,napi 200-250ml folyadékot iszik.
Ja, kajához vizet próbáltam adni. Amikor beteg volt, ivott, főztem almakompótot, és a levébe öntöttem a gyógyszerét, azt megitta szinte egyedül is, ha jobb kedve volt. :)
Jóreggelt! Ilyen korán? :D
Én nem szoktam még adni, mert utána szopizik, de azért is kérdezem, mert úgy hallottam, hogy ha iszik utána tejet/tápit, akkor nem kötelező, de lehet ez is hülyeség. :)) Volt, hoyg próbáltam, de amikor érezte, hogy befolyik a szájába, kiköpte. :)
És Panni simán megissza? Miből itatod?
További ajánlott fórumok: