2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
A lényeg, hogy csináld!
Ügyes vagy!
Szia!
Először is sok sikert, másodszor pedig én nem nagyon ismerek ilyen szereket, mert nem szeretem őket, nagyon mű dolgok, de próbáld ki a zöldteát, állítólag istenien segíti a fogyást (+rák megelőző hatása van).
Szia!
Én augusztus végén kezdtem Norbizni, én is az update 1-es kajákkal. Aztán kb. 2 hónap után bevezettem, hogy csak reggelire 2 db kiflit megeszem, és onnantól csak 1-est. Most tartok 4 és 1/2 hónapnál és 8 kiló fogyásnál. Még 5 kilót szeretnék fogyni:)
Sziasztok! Én is hétfőn kezdtem újra a diétát. Norbi update-1-es kajákkal és tornával. Ha sikerülne 10 kilótól megszabadulnom, már nagyon boldog lennék. Egyszer már sikerült ilyen módon 2 éve, de azóta visszaszedtem mindent.
Tud valaki valami csodaszerről, ami segít meggyorsítani a folyamatot?
A Norbi életmódváltása is nagyon jó!
Én azt csinálom:)
Szia!
A kitűzött cél most nekem is 33 kg. Én elkezdtem csinálni Norbi ducitréningjét, mert nem bírom az ugrabugrálást, de ez nagyon jó, mert pont a nagy súlyfelesleggel rendelkezőknek találta ki. Próbálom minden 2. nap csinálni 20 percben egyelőre (kb. ennyi egy blokk). Mellette vízhajtó teát iszok most ízesítés nélkül és lecsökkentettem kaja mennyiségét kb 1/3-ra.
De van itt olyan is aki 90 nposat csinája.
Próbáld ki, csak a cukrod miatt vigyázz, hogy étkezés ne maradjon el és lehetőleg 5x eyél egy nap (Apukám cukros).
Remélem segítettem! Számolj be a részletekről majd! :)
Én igazából, augusztus végén kezdtem a fogyást. Akkor csak update 1-es kajákat ettem egy jó darabig. Mellette a Norbi ducitrénigjét csináltam. Aztán kb. 2 hónap alatt lejött 6 kiló, és onnantól kezdtem Rékázni meg hullahoppozni. Most tartok 8 kilónál, még 5-öt szeretnék.
De mostmár nagyon nehezen jönnek le a kilók, volt hogy 7 hétig egy grammot sem fogytam.
tudom.. de az nem az erőségem...
de idén megpróbálok nem villám diétázni, hanem valami tartósat elérni...
Én is ismerem ezt...
Aztán jön a jojo efektus :D
Csak én türelmetlen vagyok, és kb. 2 nap alatt szeretnék mindig lefogyni 5kg-ot.. Ami persze kivitelezhettlen ;)
:)
én se vonok meg magamtól semmit. minek? úgyis csak jobban kívánnám, aztán egyszerre jó sokat ennék meg belőle, annak meg semmi értelme...
Tutiii!
Bocs csajszik, de megyek begyújtok, meg egy darabon ellapátolom a havat amíg Tomikám alszik.
Majd jövök!
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :)
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D