2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
:)
Na, a férjem, meg az izmos vádlikat szereti...
Hát, ezeknek semmi sem jó?? :D
Nekem teljesen átlagos a vádlim, de így is nehezen kapok olyan csizmát, amit fel tudok húzni. Főleg szűkszárú farmerra. Ez egyébként a nők többségének probléma. Nem a mi vádlinkal van baj, hanem a gyártókkal!:)
Volt egy ismerősöm, és egyszerűen gyönyörű bab arc, tökéletes vékony de kerek formák, minden pasi álma. De szegénynek a vádlija nagyon aránytalanul vékony volt, ez egy picit rontott az összhatáson nyáron. ( bár mi csajok örültünk neki, hogy Ő sem tökéletes):)
hát ha tudnék, szívesen adnék...:D
nekem arányos, csak nagyon vastag...:S
Eskü akkor leszek a legboldogabb a fogyókúra alatt, ha végre simán fel tudom majd húzni egy tűsarkú hosszúszárú csizmának a cipzárját!:)
Na, akkor adj már nekem egy kis vádlit :)
Nekem meg röhejesen vékony vádlim van, bárhogy is sportoltam, soha nem jött rá semmi, pedig 10 évig balettoztam, szóval...
És ezért elégg aránytalanul néznek ki a lábaim :D
hát én remélem elmúlig a narancsbőr,ha lefogyok, bár nekem nem olyan vészes...:)
én így is izmos vagyok a husi alatt, de inkább izmos és feszes legyek, mint hájas és plötyi...
a vádlimon meg azt nem szeretem, hogy nagyon nagy magamhoz képest, és nem találok magamra rendes hosszúszárú csizmát...:(
Sziasztok!
Én ugy tudom, hogy a narancsbőr a dehidráltságtól is hangsulyozódhat... Szóval erre a vízhajtó nem a legmegfelelőbb...
Na! Ez jó hír! Már éppen kezdtem lelki szemeim előtt látni, hogy bár sikerült lefogynom, de plöttyedt a testem és a narancsbőr maradt.:)
Mit gondolsz a vízhajtók hatásáról? Állítólag ha fogyókúra mellé szedem, akkor a narancsbőr is gyorsabban tűnik el, mert kihajtja a méreganyagot.
A súlyzóra Én is gondoltam, csak félek hogy izmosodni fogok. ( mert egyébként nagyon könnyen izmosodom, ami egy pasinak az álma, de egy nőnek csapás ).:)
Fenéktáji narancsbőr? Szerintetek a fogyással eltűnik?
Mit utálsz a vádlidon?
sztem csak súlyzós karizmozással lehet...
én a vádlimat utálom nagyon!:)
Én mg mindig nem vettem rá magamat :S
na, majd most :)))
Sziasztok!
Remélem igazad lesz!
Én most fejeztem be a tornát:)
Nekem is jutott pár ilyen, de ennyire nem volt durva a helyzet.
Most ott tartok, hogy nincs egyetlen jó barátnőm sem, de nem is hiányzik.
hát már jó ideje megszakítottam vele a kapcsolatot, meg nem szép tőlem, de elértem, hogy a sulit is hagyja ott, bár már tevezte előtte is!
nekem mindig is ilyen barátok jutottak ki, de ettől az évtől más lesz...:)
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :)
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D