2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Részemől szívesebben hallgatnám a dícsérő szavakat, hogy " ez igen! hogy csináltad?" vagy " gratulálok hogy van kitartásod hozzá " az eredményért dícséretről már nem is beszélek......:) Ehelyett le vagyok hülyézve meg betegezve! De azt meg tudják jegyezni hogy :" mintha híztál volna ".
Véletlenül rossz gombot nyomtam.
Szóval tök jó, hogy végre kisebb méretű ruhák is jók, és hogy ami megtetszik az általában van is a méretemben!!!!
Sziasztok!
Én pedig most tartok ott, hogy direkt úgy megyek vásárolni, hogy egy ruha már ne férjen bele, mert már annyi cuccot vásároltam magamnak mostanában, hogy lassan egy gardrób kell hozzá:DDDDDDDDDD
De tökre felemelő érzés mostmár, hogy olyan ruhát vehetek ami 1 kisméret
Az emberek nem ertik ezt. En ilyen fikazaskor elotte megnezem hogy ki szol be, aztan meg max azt mondom, hogy akkor beszeljunk a tenyekrol es a szamokrol. Meg felhuzom a polomat, hogy tessek itt a lapos hasam, lassuk a tiedet! :)
Igen! Igazából úgy is csak mi tudjuk, mi az igazság, és én eszem rendesen, talán ezelőtt még soha nem ettem ennyire egészségesen, mint most, és próbálok sokat mozogni! Ettől csak nem leszek beteg!?
Én is azt hallgatom mindenkitől, hogy " ez nem egészséges, rosszul leszel, kikészíted a szervezeted, stb...." Annyira unalmas már elmondogatni, hogy nekem ez jó, és semmi bajom, jobban vagyok tőle...stb. Miért nem lehet a dolgot támogatni????? Miért kell állandóan azt hallgattnom, hogy hülye vagyok és beteg leszek????
Szerintem ez igy jo, jol csinalod!
Igen, így van! :-) És én már olyan régen nem vettem magamnak új rucikat! Na majd most!
hehe
Igazad van, vacsit nem szabadna kihagynom! Majd igyekszem, nem mindig marad el, pl. tegnap torna után ettem még a zöldségleveskémből! Ügyi vagyok? Abban is igazad van, hogy elegendő a 2 l folyadék, nem is bírok nagyon többet inni/nyáron igen!/, pedig se üdítőt, se teát nem iszok egész nap, mert nem kívánom (talán hétvégén egy kis ücsi vagy tea).
A ruha vásárlás, tényleg jó kis inspiráció!
Én is ímádok vásárolni:)
Igen, en is az eletmod valtasban hiszek ezert sem azt irtam hogy fogyokura, hanem hogy dieta.
Minden nagyon jol hangzik ahogy csinalod, viszont szerintem a vacsit sem kellene kihagynod. Nme veletlenul irjak, hogy napi 4-5 eves, kis adagokkal.
Szerintem a folyadek beviteled is jo, 2 L-nel tobbet felesleges meginni, hacsak nem vagy elsportolo. Egy cikket olvastam, hogy a tulzott vizfogyasztas sem egeszseges.
ja és napi min. 1,5-2 l ávíz! De többet kellene!
Nekem azt mondja a párom: tiszta gebe vagy! /pedig nem/ :-))
Én mindenkit biztosítok róla, hogy egészséges vagyok, nem fáj a fejem, hasam, semmim! Ellenkezőleg! Látniuk kell, hogy kicsattanok! És, aki engem ma megdícsért azt mondta, hogy sugárzok! Hát persze! Nagyszerűen érzem magam, és spórolok a nagy nyári ruhatárcserére :-)
Én idén úgy döntöttem, hogy nem diétázom, hanem változtatok az életemen, evési szokásaimon, mert a diéta egyszer véget ér, én pedig hajlamos vagyok visszaváltani a régi életmódomra. A heti 2 tornát 3 de inkább 4 alkalomra emeltem, kevesebbet eszem, vagy ugyanannyit, mint régen, csak több részre osztom fel. A fehér kenyér helyett teljeskiörlésű, sokmagvas vagy rozskenyeret eszem, ezt is csak reggel, mikor szendvicset viszek a munkahelyre. Vicces, de kevesebb fogy el, mint fél kiló. Megemeltem a zöldség- és gyümiadagomat és nagyon erősen ellenállok annak, hogy vacsizzak. Ha mégis éhes vagyok, nagyon maximum 19 óráig 1db pici gyümit megengedek magamnak. Amúgy eszek én édeset is /régen minden nap volt valami nass/ most már csak max. 2x egy héten. És nem azért, mert megtiltom magmnak, hanem, mert ráállítottam az agyam. Én ugyanis inkább az agyam miatt ettem, nem pedig a gyomrom miatt. Bocsi, kicsit hosszú lett.
:)
Sajna én már elértem arra pontra, hogy idegesít ha megjegyzik nekem, mert hozzá teszik, hogy tönkre teszem magam. Pedig attól még nagoyn messze vagyok, mivel most vagyok a 160 centimhez 60 kiló, 55-ig szeretnék lemenni, és folyamatosan azt hallom hogy ez már beteges!
Tiszta hülyék!
Egyebkent milyen dietat alkalmazol es mennyi kilotol sikerult megszabadulnod?
hahahaha
ez nagyon jó! Nekem a Réka kicsit keméynnek bizonyult /bár vele utoljára tavaly próbálkoztam/ én néha Norbira nyomom /hogy családban maradjon/, ő is sokat beszél, de néha elkap a röhögőgörcs, mert annyi zöldséget összehord :O
Köszönöm szépen! Igen az, én kezdem látni és érezni, de végre más is észrevette juhúú, és ezek után csak bíztatok mindenkit, hogy menni fog!! Különben meg, mindenki, aki itt van vasakarattal harcol!
Én sajnálom rá kidobni a pénzt soher vagyok, inkáb ruhákra költöm:DDDDDDDDDDDD
De itthon egyedül tök jól eltornázgatok, meg én a Rékára tornázom, és ő annyit magyaráz közben, hogy nem érzem magam egyedül:DDDDDDDD
És nem is unalmas!
Szia!
Gratulálok, akkor biztos nagyon látványos!
Csak így tovább!!!!!
Igen ezzel abszolute egyetertek. Mindenkinek ki kell tapasztalnia, hogy ki jo es mi nem.
tyű...de nem tudok ma írni :-D
Nekem a térdeim nyikorognak meg ropognak, főleg a kitöréseknél :-))) Én azt mondom, mindeni mozogjon, de olyan moszgásformát válasszon, ami jót tesz a testének, lelkének egyaránt. Én tegnap voltam a második gerintornámon, és imádom!!
Igen, sokan nagyon irigyek es mar csak azert sem mondanak nehogy legyen egy jo napod! Utalom az ilyen felfogast! En is talalkoztam ezzel nem is egyszer.
A terdem nekem is faj, foleg a guggulastol es a kitorestol, de nem erdekel, ez meg belefer, meg kell szenvedni a jo alakert. :) Sookan mert faj valamiuk egyebkent visszahokolnek, en azt mondom nem kell, hajra, sok kitartast a tovabbiakban!!
Minden elismerésem a tiéd és azoké, akik bírnak konditeremben edzeni...nekem nagyon fájt a térdem néhány géptől...így gyorsan elment tőle e kedvem :-(
Igen! Meg is lepődtem, mert észrevettem, hogy mindenki megnézeget, mosolyog, de egy szóval nem mondanák ám...pedig akkor erőt ad az embernek! És most már nagyon sajnálom, hogy nincs fényképezőm, és nem csináltam "előtte" és "utána" képeket...
Gratolalok, ez nagyon jo erzes lehetett!! :)
Az a jo ha az ember latja az eredmenyt! En meg nem probaltam kazettara tornazni, sokan csinaljak. Mivel a parommal le tudok menni a gym-be, igy szivesen valasztom azt, bar ha eppen ugy alakul, akkor az otthoni sulyzoimmal szoktam gyakorlatokat csinalni. En terembe mar lassan 5-6 eve jarok, elotte meg teniszeztem. Az megint nagyon klassz, csak legyen ra lehetoseg, meg legyen jo ido is. :)
További ajánlott fórumok: