2010. január 1-től fogyózók, gyertek beszélgessünk! (beszélgetés)
Ezzel én is így vagyok!
Lehet hogy tök jó ruhákat kapnak meg minden, de ha leveszi, megint daginak fogja látni magát.
És megint nem fog tetszeni, amit a tükör mutat.
Nekem mindenesetre érdekes volt, hogy azért mentek be a műsorba, mert nem tetszett nekik amit a tükör mutatott. És néhány nap alatt, pár öltőzködési tanács, néhány ruha, plusz egy beszélgetés elég volt nekik ahoz, hogy másképp lássák magukat.
Nekem, ez még most sem megy sajna:(
most őszintén, melyik csaj volt olyan egetverően kövér benne?:) sztem egyik sem...
párom nem is érti mi értelme volt ennek a műsornak, főleg hogy koppintás az egész...
Mást boltban nem voltam még, a Fóti corába jártam, de azt január 1-től bezárták. Ott is sűrűn volt áruhiány.:)
Nektek tetszik ez a műsor? Szerintem jó, csak azt nem értem hogy ha valaki nem szép és kövér, miért mesélik be neki hogy szép és vékony? Nem becsapás ez? A sminkes és a fodrász jó munkát végez, nekem is mindig kedvem lesz változtatni magamon.:)
én nem tudom mekkorák szoktak lenni ezek a pékségek, de ami a pólusban van, elég picike is...:)
én csak néha nézem...
Hát...sajnos nekem is 40-es.:( Rosszul vagyok tőle.:(
Én a Pólusban szoktam venni fagyasztottan, ott van egy norbi bolt. Sajnos nem töltik fel mindig áruval, ezért van amikor poénra megyek.:(
Szoktátok nézni a szeretem a testem című műsort?
Szia!
Nekem 38-as.
160 centi vagyok, és 60-61 kiló közt mozgok.
Rha méretemet nem tudom :S Minden boltban más...
Hol lehet kapni ilyen lefagyasztottat???
Húúúúú...de sok hozzászólás délelőtt óta.:)
Amit biztosan tudok az írottakkal kapcsolatosan: a norbi féle update 1-es sütik többsége finom.Fagyasztva szoktam vásárolni, itthon 20 perc a sütőben és ehetem frissen. Hozzátartozik az igazsághoz, hogy mióta nem vettem, azóta most azt tapasztalom hogy amik voltak finomak, azokat megszüntették, és a minőség gyengébb mint amikor kitalálták. Nem olcsó dolog! De mindíg drágábbra jön ki az éhezés, mint az evés.:)
Milyen a ruhaméretetek?
Jó fej a férjed!
Így legalább, nem kell 2 felé főznöd:)
Ahaaaa! Az jöhet!
Férjem is diéta lázban ég, ő tutira fog neki örülni, mert szereti nagyon a császár morzsát :)
Hát, nem árt ha van:)
De van császármorzsa recept is, ha szereted:)!
További ajánlott fórumok:
- 2010 decemberre babát várók, gyertek beszélgessünk!
- 40-70 év közötti nagyik gyertek, beszélgessünk.
- Kalória és szénhidrát számolással fogyózók beszélgessünk :)
- 2010. november - ha ti is babát terveztek, gyertek! Beszélgessünk!!
- 2011. júliusi, augusztusi babát várók, gyertek beszélgessünk!
- Napi egyszeri étkezéssel fogyózók beszélgessünk!!!:-D