2010-es babaprojektben reménykedők (beszélgetés)
Szia Timi!
Szerintem is terhes vagy. A görcs ha enyhe az nem baj.
Szia! Ha a teszten látszik a két csik akkor terhes vagy,és ez már a 3ik vagy 4ik teszted,olvasok mindennnap,csak nem volt erőm írni,állandoan fájt a fejem.
Nekem is az első két hónapban végig fájt a hasam,állandoan azt hittem,meg fog jönni:)
Ne aggódj:)Ne emelgess semmit és ne fürödj forró vizben:)Lassan elkéne menned nőgyógyászhoz:)
Szia Dorombolós!
Hogy vagytok?
Sziasztok!!!!!
Gratulálok az uj babásnak:)
Sziasztok csajok!
Van itt valaki?Csak annyit szeretnék sosben megkérdezni, hogy mennyire baj hogy görcsölgetek, olyan mintha meg akarna jönni, pedig a mai tesztemen már jobban látszott a 2.csík...
De folyamatosan romlik, törik stb...pedig az a terhesség nem maradt meg...de gondolom a hormonok beindultak...
Azért vetéltem el, mert az akkori párom megvert mivel a gyereket nem akarta, ma már van egy jó kapcsolatom lassan 2 éve élünk együtt, szeretnénk gyereket de amig a fogam nincs megcsinálva addig nem..
Remélhetőleg májusra kész akkor leszek 32 éves!
Őszintén sajnálom:(
Egyébként tényleg lehet hogy a terhesség miatt van ez a romlás mert mintha valahol olvastam volna, hogy a terhesség alatt hamarabb romlanak az ember fogai...nem is tudom..remélem hamarosan Neked is sikerül majd a pici és Veled marad örökre:)
Nekem volt már terhességem, és mielőtt teszteltem semmi jel nem utalt a terhességre, csak késett.
de még hányingerem sem volt...de ez mindenkinél más.
Nekem nem akart megjelenni a csík...aztán 10 perc elteltével olyan vörös lett a csik, hogy a biztonsági csík halványnak tűnt...
10 hetesen megállt a szíve sajnos:-(
Azóta romlani kezdtek a fogaim....szerintem köze lehet a terhességhez...ami ugye megszakadt....most tavasszal csináltatom meg az összest, és ha kész jöhet a baba tervezés de ilyen vacak fogakkal.....nem vágok még bele...
Mert nagyon fontos, hogy a terhesség alatt jók legyenek a fogaink...
Sziasztok csajok!
Csináltam ma reggel még1 tesztet és nagyon nagyon halványból már világos róraszín lett:):)Csak nehogy szombaton megjöjjön...izgulok
Nállam gyerek szóba sem jöhet amig nincs rendbe a fogam.
Készülök dokihoz, csak ugye a pénzt is meg kell rá keresni....nekem volt 2.5 éve egy vetélésem azóta az én fogaim folyamatosan romlik....szerintetek van összefüggés??
Most egy olyan fogam tört le aminek semmi baja hanem elkezd törni, mitől van nem tudom...pedig mosok fogat elektromos kefével...de nem számít kálciumot magnéziumot szedek....meg őrülök....
Áprilisra lesz meg a pénz és aztán írány a doki...
Mert rossz fogakkal nem lehet beválalni egy terhességet.
Szép jó reggelt!
Van itt valaki?
Hogy vagytok?
Újabb baba???? Valakinek?
Az biztos így van!
sokat kel rá gondolni, sőt elkell képzelni...
sziasztok!
A párommal az este néztük az iwiwet..és rádöbbentünk az ismerősök sorra mutogassák a babákat...le vagyunk maradva.....de mi mondtuk nem hamarkodjuk el...mert a jó munkához idő kell.
Konkrétan még mi nem próbálkoztunk....majd ezután....
80ezer volt itt Szhelyen a romantika szalonba:)
Nagyon jó hely nagyon jó akciókkal:)
Tudom hogy 3teszt az már valami, de nagyon halványak és szeritem szombaton tuti megjön:(