2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Úgy látszik, hogy náluk nem. És a legjobb... Két éve vannak náluk a ruhák, három hónapja könyörög húgom, hogy adják vissza, és holnap vissza kellett volna vinni mindent, ami nem húgomé. Korrekt?
jújj, nem tudom, nem úgy van hogy kölcsönre jobban vigyázunk??? :( áááá
Jaaaaaaa, hogy Neked mnuszáj.;))))
Találtam egy oldalt, gyerekszoba dekorral foglalkoznak, és nagyon szép dolgokat csinálnak. Szerintem dekorgumiból vagy valami nagyon hasonlóból. Azért is tetszik,mert ha leszeded,nem jön vele a vakolat is.:)
Azt hiszem, hogy 4600 volt a három részes, plusz postaköltség.
nekem muszáj a baldachin, ha már nem rakhatom a szobát tele rózsaszín csillogós izével, legalább ez legyen :DDDD
Mennyiért veszed az ágyneműt?
Mivel újonnan vettük őket.
Ma elvitték azt a zsákot, ami a nagyinál volt, de azok mind 74-es méretnél kezdődnek. Úgyhogy valószínűleg azok nem is kerültek oda, hanem tényleg az autómosóban felejtette a csajszi, és nem ment érte vissza, pedig a mosóból telefonáltak neki azonnal. Mondták,hogy majd vesznek egy ruhacsomagot nekünk, dekönyörgöm,nem ez a lényg, és ne nekem vegyenek ruhacsomagot, nem az én ruháimat vesztették el. Még azt is képes volt a csaj odalökni, hogy aki ruhát kölcsönad, az számítson rá, hogy nem kapja vissza. Aha, a húgom helyében én tuti kifizettetném velük. Alig használt babaruhák voltak, és emlékszem, hogy mennyit fizettünk értük...
Elég az neki eleinte. :) Érdekes, én a baldachint nem szeretem. Szépnek szép, de ha baba lennék, engem tuti zavarna, hogy nem látok ki rendesen a kiságyból. Nekem mégágyneműt kell rendelnem, nem lesz elég az egy garnitúra.
ne már!!!!!! ez azért durva! Mégse a nagyihoz passzolták le? :S bosszantó lehet az ilyen :(
majd baldachint szeretnék a kiságyra venni, de míg nincs ágy, nem veszem meg.Meg egy macis képet kap az ágya fölé :) Nekünk annyi lesz a babaszoba, inkább baba sarok :)
Képzeljétek, úgy tűnik, hogy húgom barátnője elvesztette az összes babaruhát, amit kölcsönadott neki. 56-tól 68-ig mindent.
Én is akkor éreztem megnyugvást mikor már megcsináltuk és látjuk hogy kész van!!!:)
Biztosan semmi komoly. Én nyáron voltam nagyon göthös, akkor rendesen rosszul voltam. Sajnos ez az időjárás tökéletesen alkalmas arra, hogy megfázzunk.
Majd meglesz az az ágy. Érdekes, én akkor nyugodtam meg, amikor megvettük az ágyat, mert tudtam, hogy már van hol aludnia. Pedig nem is az ágy a legfontosabb.
Barni szobája nem lesz tipikus babaszoba, bár igyekszünk majd szépen kidekorálni.
köszi, remélem nem vagyok beteg!!! Pici mézet azért megérdemeltem ma :D
Alig várom :) Annyira szépek a baba szobák :))))
Most már nekünk is kéne egy ágy :D
Igen, a neheze már megvan. Persze sok minden van hátra, de már látszik szépen, hogy milyen lesz.
Persze, lesznek képek.
Jobbulást! Pihenj, és igyál sok teát. A mézet Neked nem ajánlom.;)
Iszom :) Férjem majd ha jön haza (éjjel :() hoz c-vitamint mert elfogyott
Nem tudom, hogy azt éreztem-e, de két napig nagyon feszítette a jobb oldalon a petefészkemet, nem bírtam járni, illetve akkor kezdett el nagyon nyomódni a hólyagom. Végül is mindegy, jó pozícióban van, maradjon is így.
Lizával nem indultál császárosnak, ugye? Faros babáknál ez nem automatikus?
szia! De jó, most akkor sokat haladtatok :))) Majd ha kész, várjuk a képeket :D
Majd leszek valahogy már kikell birni!!:)
Én úgy tudom az NST csak a fájásokat mutatja!A doki csak kézi vizsgálat alapján tudja meg hogy nyitva vagy e vagy még nem!
Igyál teát jó citromosat háthat segit:))
Sziasztok!
Áll a szekrény.:) Holnap rögzítjük a falhoz, bepolcozzuk, megcsináljuk a fogantyúkat, és készen is van. A szoba egyelőre romokban, de már látom a fényt az alagút végén. Nem is lett zsúfolt, lehet, hogy beteszünk egy pelenkázót is.
szia! Na, hogy vagy? Javulsz?
Én lehet tegnap megfáztam mert ma nem vagyok vmi jól, de azért nem vészes, lehet csak a hülye idő.
hali :) szép hétvégét!!! :)
Drnéni gratula, ügyi a kiscsaj, ezek után gondolom megnőtt az esély, hogy megszülhesd :)
keserÉdes, NST után vizsgálták, vagy az NST azt is mutatja ha nyitva vagy? remélem nem nagyon hülye kérdés, de még nem igazán vagyok tisztában az nst-vel... :)
Nagy gratula nekik!!:):)Mennyivel született a kisasszony?
Szia zsutta!!
Én is igy voltam az első szülésemnél!Azt kérdezték tőlem a végén hogy nem vagy ideges?Mondom miért nyugodt vagyok csak az izagom van meg!Erre azt mondták persze az ismeretlentől félsz inkább ami az izgalom majd a másodiknál más érzés kerit hatalmába!!És nálam bevált de elhesegettem hogy ügyesebb leszek és mindent jobban csinálok majd legalábbis erre fogok törekedni:)))
Befordulás:én nem éreztem!A 28.héttől az van a papiromra irva hogy fejvégű fekvésű fogalmam sincsen mikor csinálta :)))
További ajánlott fórumok: