2009 decemberi babák :) (beszélgetés)
Mosogatni nekem is nagyon-nagyon kellene!! de azt hiszem megvárom, míg megfő az ebéd és megebédelünk! Már olyan nehezen megy ez a mindennapi főzés, egy kicsit ki vagyok fáradva!
Húha, akkor tényleg nem álltok valami jól. Mikor kezdetek neki a nagy munkának?
Nekem a szüleimhez kellene felmennem téli kabátért, de inkább maradok a fenekemen, mert apunak van valami számítógépes munkája,és most nem bírnám ki, ha nekem kellene megcsinálnom.
azért irigyellek Titeket egy kicsit! nálunk még, hú de milyen messze van a vége!!! épp tegnap vettük meg a járólapokat és a padlólapokat, úgyhogy el tudjátok képzelni, hogy áll a gyerekszoba!! szerencsére megvan szinte minden: babkocsi, kiságy, ruhácskék, ágynemű, csak olyan "apróságok" hiányoznak mint nekem pizsama, papucs, babácskának cumi, cumisüveg és pelenka, na meg a kencék a gyógyszertárból.
Elhiszem, én is nagyon hamar elfáradok. Végül is bármikor lepihenhetek, más dolgom nincs is.;)
Nekem most mosogatni kénne fürcsizni és lassan készülődni nagyiékhoz!!De olyan kényelmesen ülők itt hogy csak na........
Igen! csak én pont a múltkor jártam úgy, hogy azt hittem, bírom, egészen addig, amíg vízszintesbe nem helyezkedtem...na onnan nem is álltam fel egy darabig!
Szia!
Nagyon beindultam, remélem, hogy ez még nem a szülést közvetlenül megelőző fészekrakó ösztön. Óvatos duhaj vagyok ám, annyit csinálok, amennyit bírok. Na meg amennyit Barni enged.
Az egyszer biztos.:) Most egyelőre az a cél,hogy megszűnjön a lomtár.
Sziasztok Lányok!
Petra! Te aztán ki vagy combosodva!!! :) még az ágyat is összerakod! :) csak vigyázz azért magadra!
De milyen öröm lesz már mire kész lesz!!!Befogol járni rengeteget hogy milyen szép lett:):)
Igyekszünk. :) Szerintem összeszerelem az ágyat is, ha már több lesz a hely. Apa örüljön.:)
Ó, nekünk is át kell túrni húgomék pincéjét, el kell hozni a cuccokat, a listáról is hiányzik még néhány dolog, illetve jó lenne dekort csinálni a babaszobába, amíg van időm.
De biztosan szép lesz :))) még nekünk is hiányzik pár cucc de az a megvevésre szoruló dolgok!!:(:( Olyan hosszúnak tünik a listám pedig nem az de igy hogy hiányoznak még.....:(
Jól vagyok, köszönöm. És Te?
Igen, már napok óta a babaszobán dolgozunk, a nagyját megcsinálta a férjem, a pakolás maradt rám. Rosszul gondolod, nagyon sok van hátra...
Szia!
Hogy vagytok?A babaszobát pakolgatod?Gondolom nem sok van már hátra ügyi vagy te:)
Szia! Én vagyok egy kicsit, utána ebédelek, és folytatom a pakolást.
Szép napot!!Van valaki igy déltájt?
A szülésznő azt mondta, hogy a cumit csak akkor adjuk a baba szájába, ha már tényleg semmi mással nem lehet megnyugtatni, és látszik, hogy behergelte magát.
Állítólag a cumiról nehezebb leszoktatni, mint az ujjáról, mivel cumizás közben mást is tud csinálni, hiszen mindkét keze szabad, míg az ujját szopja, akkor csak az egyik.
Biztosan erről is megoszlanak a vélemények, szerintem inkább az ujját szopja, minthogy cumizzon.
ha vízbe fertőtlenítitek ki a cumit akkor fehér marad a vízkőtől de ha citromlevet adtok hozzá akkor nem lesz olyan
Szia!
Nem! De igazából nem is tervezzük...
Sziasztok.Vizelet visszatartással nekem is vannak gondjaim,párommal rengeteget nevetünk,multkor nevetéstől belement,azóta hallgatom ne nevessek mert mehetek tisztába tenni magam:)
helló csajok!
sokáig én is ugy gondoltam hogy biztos nem adok cumit a szájába, de aztán rájöttem hogy valamit mindenképpen bekap a gyerek és ez jobb híján a kezecskéje...
amit ugye ha megszokik nem lehet elvenni tőle...
akkor már inkább cumizzon..
Szia!
Ez azért olyan gáz.;) De megnyugodtam, hogy másnál is van ilyen, nem én lettem inkontinens.
Szia!
Azóta sem estél teherbe?
Igen, készen van. Nem értem, küldtem a mail címedre, és a rendszer visszajelzett, hogy elküldte. Megpróbálom újra.
További ajánlott fórumok: